NoisePollution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 2001: space odyssey Δεν πρόλαβα. Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ 3
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το πρώτο 20λεπτο είναι κάπως ζόρικο. Μετά απογειώνεται. Στην κυριολολεξία.
KAKADI Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πηγή: Kon-Tiki (2012) Ομορφη και ευχαριστη ταινια στο συνολο της. Το γεγονος οτι προκειται για true story με γοητευσε.. Σαν ταινια ηθελε το κατι παραπανω βεβαια. Αναφερομαι στο δραματικο στοιχειο που ηθελα κι αλλο. Anyway βλεπεται ευχαριστα ομως και περνας ομορφα και αυτο ειναι το ζητουμενο. 7/10.. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Planète sauvage (1973) (Fantastic Planet) Αρκετά καλή ταινία. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο που βασίζεται. Η κεντρική υπόθεση της ταινίας είναι ενδιαφέρουσα, αν και όχι κάτι πολύ πρωτότυπο πλέον. (Ίσως θα ήθελα λιγότερη αφήγηση του προφανούς από τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, και λιγότερες ευκολίες/άλματα προς το τέλος της ιστορίας). Το δυνατό σημείο της είναι προφανώς η φαντασία των δημιουργών και κάποιες αρκετά off-putting σκηνές.
gavros10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 The best offer Αν ειστε λατρεις της τεχνης σας την συστηνω γιατι αλλιως θα βγαλετε αφτρες που δεν εχει cgi. Μου αρεσε η αισθητικη της ταινιας. Ειχε ωραιες ερμηνειες και η κοπελα με εξεπληξε ευχαριστα Περιμενα το μεγαλο κολπο μιας και ηταν λιγο προβλεψιμη. Ο Donald sutherland ειναι καταστροφη. Το ξερουμε οτι αυτος θα μας την φερει, τι τον βαζετε στο cast? Ειναι ο αντιστοιχος του sean bean αλλα στις απατες.
angmar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Sharknado An inspiring cautionary tale on the effects of global warming.- Rita Kempley, Washington Post The real story of an estranged american family will leave you speachless.- Philip French, The Observer A masterpiece.- Richard Schickel, Time Ειλικρινά δεν έχω λόγια, μόλις τελείωσε αυτό το αριστούργημα.Αν δεν το έχετε δει, σταματήστε να διαβάζετε και δείτε το τώρα.Η βαθμολογία στο spoiler Ηθοποιία: -273,15/10Σενάριο: -2/10Σκηνοθεσία: -12/10Μοντάζ: -9/10Ειδικά εφέ: -7/10Motherfucking tornado propelled sharks: 304,15/10Συνολική βαθμολογία: 1/10 Best worst movie ever. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 2001 space odyssey Έφτιαξα καφέ και καθησα να την δω το απόγευμα. Με ξαναπήρε ο ύπνος. Haunter Δεν μπορω να πω οτι ήταν κακο αλλα ήταν τηλεταινια. Υγ. Όπου παίζει το παρταλι απο το regenesis, παρακολουθώ.
Iridium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Eyes Wide Shut http://www.imdb.com/title/tt0120663/ Ένα αριστούργημα που δύσκολα βρίσκεις όμοιό του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά μπαίνει άνετα στο top 5 μου. Trainspotting http://www.imdb.com/title/tt0117951/ Εξαιρετική από κάθε άποψη, σχεδόν αψεγάδιαστη. Αν την έκανα εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα. Η μουσική κορυφαία. Slumdog Millionaire http://www.imdb.com/title/tt1010048/ Συμπαθητική σίγουρα, αλλά όχι για 8 Oscar.
Prozac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Eyes Wide Shut http://www.imdb.com/title/tt0120663/ Ένα αριστούργημα που δύσκολα βρίσκεις όμοιό του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά μπαίνει άνετα στο top 5 μου. Να μην ήταν και μισοτελειωμένο θα ήταν ακόμα καλύτερο
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Incubus 1966 Αν εξαιρέσεις την, "revenge his holy rape", ατάκα; Έδινε μαθήματα...
lefter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ειδα χτες το the best offer υπεροχη ταινια με πολυ ενδιαφερον 8/10 και σημερα side effects πολυ καλη βλεπεται ευχαριστα 7/10
devil-ji Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Pacific Rim Τιποτα το ιδιαιτερο, πολυ μεγαλη σε διαρκεια 5/10 Hitch Καλη ταινιουλα, περασε ευχαριστα η ωρα.
gavros10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Iron Man 3 Κατα την γνωμη μου ηταν η καλυτερη ταινια απο τις τρεις. Διαβασα μερικα σχολια που ελεγαν οτι δεν απογειωθηκε ποτε, οτι δεν υπηρχε σεναριο και οτι ηταν αμερικανια. Η απογειωση την ταινιας ηταν οταν δεν υπηρχε ο iron man αλλα ενας κατεστραμενος τονυ σταρκ. Ξαφνικα εγινε ανθρωπος, με αδυναμιες και τις εδειξε σε μεγαλο βαθμο. Αυτη ηταν η αποκορυφωση για μενα. Θα μπορουσε να γινει ακομα και πιο σκοτεινη ταινια αλλα δυστυχως αυτο το ασχημο χιουρορ - ειρωνεια επικρατησε στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας για να γινει αρεστη. Υπηρχε παντου, σε καθε σκηνη, σοβαρη και μη καταστρεφοντας τα παντα στο διαβα της. Χαλαγε την σοβαροτητα που προσπαθουσε να χτισει. Σεναριο υπηρχε και μαλιστα ηταν καλο αν εξαιρεσουμε τα "αστεια" που δεν κολλαγαν με την ροη της ταινιας. Αμερικανια ηταν αλλα λειτουργησε προς οφελος της. Επιτεθηκαν στην Αμερικη, πεταξαν τις σποντες για τα πετρελαια και ολα οκ. Την εφαγαν κανονικοτατα. Σε καποια φαση η σκηνοθεσια μου θυμισε '80s. Τι να πω, τοσα ατομα ηταν εκει, ακομα και ο προηγουμενος σκηνοθετης. Θα μπορουσαν να αλλαξουν κατι.
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Unknown -> 8/10 Gran Torino -> 8.5/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις