Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Kon-Tiki (2012)

Ομορφη και ευχαριστη ταινια στο συνολο της. Το γεγονος οτι προκειται για true story με γοητευσε..

Σαν ταινια ηθελε το κατι παραπανω βεβαια. Αναφερομαι στο δραματικο στοιχειο που ηθελα κι αλλο.

Anyway βλεπεται ευχαριστα ομως και περνας ομορφα και αυτο ειναι το ζητουμενο.

7/10..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Planète sauvage (1973) (Fantastic Planet)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο που βασίζεται. Η κεντρική υπόθεση της ταινίας είναι ενδιαφέρουσα, αν και όχι κάτι πολύ πρωτότυπο πλέον. (Ίσως θα ήθελα λιγότερη αφήγηση του προφανούς από τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, και λιγότερες ευκολίες/άλματα προς το τέλος της ιστορίας). Το δυνατό σημείο της είναι προφανώς η φαντασία των δημιουργών και κάποιες αρκετά off-putting σκηνές. 

Δημοσ.

The best offer

Αν ειστε λατρεις της τεχνης σας την συστηνω γιατι αλλιως θα βγαλετε αφτρες που δεν εχει cgi. Μου αρεσε η αισθητικη της ταινιας. Ειχε ωραιες ερμηνειες και η κοπελα με εξεπληξε ευχαριστα

Περιμενα το μεγαλο κολπο μιας και ηταν λιγο προβλεψιμη. Ο Donald sutherland ειναι καταστροφη. Το ξερουμε οτι αυτος θα μας την φερει, τι τον βαζετε στο cast? Ειναι ο αντιστοιχος του sean bean αλλα στις απατες.

Δημοσ.

Sharknado

An inspiring cautionary tale on the effects of global warming.
- Rita Kempley, Washington Post

The real story of an estranged american family will leave you speachless.
- Philip French, The Observer

A masterpiece.
- Richard Schickel, Time

Ειλικρινά δεν έχω λόγια, μόλις τελείωσε αυτό το αριστούργημα.

Αν δεν το έχετε δει, σταματήστε να διαβάζετε και δείτε το τώρα.

Η βαθμολογία στο spoiler

Ηθοποιία: -273,15/10
Σενάριο: -2/10
Σκηνοθεσία: -12/10
Μοντάζ: -9/10
Ειδικά εφέ: -7/10
Motherfucking tornado propelled sharks: 304,15/10

Συνολική βαθμολογία: 1/10

Best worst movie ever.

• Like 1
Δημοσ.

2001 space odyssey

Έφτιαξα καφέ και καθησα να την δω το απόγευμα. Με ξαναπήρε ο ύπνος.

Haunter

Δεν μπορω να πω οτι ήταν κακο αλλα ήταν τηλεταινια.

Υγ. Όπου παίζει το παρταλι απο το regenesis, παρακολουθώ.

Δημοσ.

Eyes Wide Shut

http://www.imdb.com/title/tt0120663/

Ένα αριστούργημα που δύσκολα βρίσκεις όμοιό του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά μπαίνει άνετα στο top 5 μου.

Trainspotting

http://www.imdb.com/title/tt0117951/

Εξαιρετική από κάθε άποψη, σχεδόν αψεγάδιαστη. Αν την έκανα εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα. Η μουσική κορυφαία.

Slumdog Millionaire

http://www.imdb.com/title/tt1010048/

Συμπαθητική σίγουρα, αλλά όχι για 8 Oscar.

Δημοσ.

ειδα χτες το the best offer

υπεροχη ταινια με πολυ ενδιαφερον  8/10

και σημερα side effects

πολυ καλη βλεπεται ευχαριστα 7/10

Δημοσ.

Iron Man 3

Κατα την γνωμη μου ηταν η καλυτερη ταινια απο τις τρεις. Διαβασα μερικα σχολια που ελεγαν οτι δεν απογειωθηκε ποτε, οτι δεν υπηρχε σεναριο και οτι ηταν αμερικανια. Η απογειωση την ταινιας ηταν οταν δεν υπηρχε ο iron man αλλα ενας κατεστραμενος τονυ σταρκ. Ξαφνικα εγινε ανθρωπος, με αδυναμιες και τις εδειξε σε μεγαλο βαθμο. Αυτη ηταν η αποκορυφωση για μενα. Θα μπορουσε να γινει ακομα και πιο σκοτεινη ταινια αλλα δυστυχως αυτο το ασχημο χιουρορ - ειρωνεια επικρατησε στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας για να γινει αρεστη. Υπηρχε παντου, σε καθε σκηνη, σοβαρη και μη καταστρεφοντας τα παντα στο διαβα της. Χαλαγε την σοβαροτητα που προσπαθουσε να χτισει. Σεναριο υπηρχε και μαλιστα ηταν καλο αν εξαιρεσουμε τα "αστεια" που δεν κολλαγαν με την ροη της ταινιας. Αμερικανια ηταν αλλα λειτουργησε προς οφελος της. Επιτεθηκαν στην Αμερικη, πεταξαν τις σποντες για τα πετρελαια και ολα οκ. Την εφαγαν κανονικοτατα. Σε καποια φαση η σκηνοθεσια μου θυμισε '80s. Τι να πω, τοσα ατομα ηταν εκει, ακομα και ο προηγουμενος σκηνοθετης. Θα μπορουσαν να  αλλαξουν κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...