Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Conjuring

Πιο πολυ την ειδα γιατι στη κριτικη στο Πρωτο θεμα πριν 2 βδομαδες ειχε βαθμολογια 2/10 κ υπηρχε μεγαλη αποκλιση σε σχεση με το 7,6 του imdb.Οποτε μου κινησε τη περιεργεια.

Η ταινια ειναι αρκετα καλη στο ειδος της κ καταφερε να με τρομαξει σε αρκετες στιγμες, με αρκετα καλη φωτογραφια,καλες ερμηνειες,κ εχει πιασει αρκετα καλα το κλιμα της εποχης διαδραματιζεται.

Μου θυμισε αρκετα ταινια 80s στυλ Poltergeist.

Μαλλον το 2/10 που ειχε βαλει ειναι σε συγκριση με το STALKER.Μηλα με πορτοκαλια δηλαδη.

7/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Flight (2012)

Απολαυστικος Denzel για αλλη μια φορα (αλλοι το θεωρουν κουραστικο)..

Δραματικη ταινια που βλεπεται ευχαριστα αν και με 2-3 διακοπες (τα επαιξε η επαφη του κεντρικου ηχειου).

Απροβλεπτη δεν την λες παρ ολα αυτα με κρατησε στη θεση μου.

7/10!!

Source.png Πηγή: Pacific Rim (2013)

Ξεκινησε ιδανικα.. Τρομερα τα εφε με καθηλωσαν με το καλημερα.

Περιμενα χειροτερο αποτελεσμα και ολο ανεβαλλα μεσ τη βδομαδα τη θεαση της ταινιας αλλα αποδειχτηκα λαθος.

Οι πρωταγωνιστες δεν ηταν βεβαια κατι το ιδιαιτερο και νομιζω προς το τελος πως η πλοκη και το στορυ κατεβηκαν ενα σκαλοπατι στα ματια μου..

Νομιζω πως με καλυτερο τελος (λιγοτερο αμερικανια) και πιο πειστικους ηθοποιους θα επαιρνε 8.

7/10!

Δημοσ.

Fast and Furious 6

απο τις καλυτερες κωμωδιες των τελευταιων ετων.

αυτος ο Vin Diesel, τοσες ταινιες εχουν βγει, αλλο φανελακι περα απο το μαυρο που φοραει, δεν εχει να βαλει;

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες....

Κάτι μού λέει ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο τού KilliK. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, αλλά λέγοντας «κωμωδία», μάλλον εννοούσε ότι είναι «για γέλια». Κάτι σαν το τελευταίο die hard ας πούμε...

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικό το Prisoners..Μου άρεσε πάρα πολύ.

2,35 ώρες πέρασαν νεράκι κυριολεκτικά...Καμία σχέση με Zodiac, πλυν ίσως της 'μουντής' φωτογραφίας

Από τα καλύτερα που έχω δει φέτος, εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

White House Down

MURICA!!!!!

Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο.

Epic action movie overall

and I WANT MORE :lol:

• Like 1
Δημοσ.

White House Down

MURICA!!!!!

Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο.

Epic action movie overall

and I WANT MORE :lol:

τόσο κλισέ που τα αστεία τα λέει ο μαύρος, ακόμα και αν είναι ο πρόεδρας των ΗΠΑ!!!!!!!!!

είναι το die hard 4!!!!!! (άντε, το 5 αν δεχθούμε οτι υπήρχε 4 :devil: )

επικούρα τεράστια, με σπουδαία comic relieves σε σωστές δόσεις!!!!

το μόνο που του έλειπε ήταν το γιπι κάι έι!!!!!!! :ph34r:

Δημοσ.

Fright night 2.

4/10

Θα μπορούσε να ήταν καλό, ήταν όμως μια παπαρια και μισή.

Γέρασε και η jaime γαμωτη...

Δημοσ.

Κάτι μού λέει ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο τού KilliK. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, αλλά λέγοντας «κωμωδία», μάλλον εννοούσε ότι είναι «για γέλια». Κάτι σαν το τελευταίο die hard ας πούμε...

έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...

Δημοσ.

μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες....

Eχεις δικιο πιο πολυ στις τραγωδιες ταιριαζει...

• Like 2
Δημοσ.

έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...

Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο.

Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή.

• Like 2
Δημοσ.

Mean Girls (2004)

Πολύ ωραίο εργάκι! Αμερικανική σχολείο-κατάσταση με τις κατηγορίες παρεών κτλ.

Επίσης, τα κορίτσια βλέπονται. :-D 

8/10

Δημοσ.

Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο.

Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή.

Off-topic: Μου αρέσει που σιχαίνεσαι σαν κατσαρίδα τον Killik, ενώ ο μόνος άξιος να τον σιχαίνονται σαν κατσαρίδα είσαι εσύ. Χάρη σε κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσένα κάποια παιδιά βασανίζονται στα σχολεία.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...