tool1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring Πιο πολυ την ειδα γιατι στη κριτικη στο Πρωτο θεμα πριν 2 βδομαδες ειχε βαθμολογια 2/10 κ υπηρχε μεγαλη αποκλιση σε σχεση με το 7,6 του imdb.Οποτε μου κινησε τη περιεργεια. Η ταινια ειναι αρκετα καλη στο ειδος της κ καταφερε να με τρομαξει σε αρκετες στιγμες, με αρκετα καλη φωτογραφια,καλες ερμηνειες,κ εχει πιασει αρκετα καλα το κλιμα της εποχης διαδραματιζεται. Μου θυμισε αρκετα ταινια 80s στυλ Poltergeist. Μαλλον το 2/10 που ειχε βαλει ειναι σε συγκριση με το STALKER.Μηλα με πορτοκαλια δηλαδη. 7/10 1
KAKADI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πηγή: Flight (2012) Απολαυστικος Denzel για αλλη μια φορα (αλλοι το θεωρουν κουραστικο).. Δραματικη ταινια που βλεπεται ευχαριστα αν και με 2-3 διακοπες (τα επαιξε η επαφη του κεντρικου ηχειου). Απροβλεπτη δεν την λες παρ ολα αυτα με κρατησε στη θεση μου. 7/10!! Πηγή: Pacific Rim (2013) Ξεκινησε ιδανικα.. Τρομερα τα εφε με καθηλωσαν με το καλημερα. Περιμενα χειροτερο αποτελεσμα και ολο ανεβαλλα μεσ τη βδομαδα τη θεαση της ταινιας αλλα αποδειχτηκα λαθος. Οι πρωταγωνιστες δεν ηταν βεβαια κατι το ιδιαιτερο και νομιζω προς το τελος πως η πλοκη και το στορυ κατεβηκαν ενα σκαλοπατι στα ματια μου.. Νομιζω πως με καλυτερο τελος (λιγοτερο αμερικανια) και πιο πειστικους ηθοποιους θα επαιρνε 8. 7/10!
walkerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Fun with Dick and Jane, το μεσημερι στο Μega. Aρκετα διασκεδαστικο. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι πως γινεται οι αμερικανοι να εχουν αντρικο ονομα "Dick"... 1
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Fast and Furious 6 απο τις καλυτερες κωμωδιες των τελευταιων ετων. αυτος ο Vin Diesel, τοσες ταινιες εχουν βγει, αλλο φανελακι περα απο το μαυρο που φοραει, δεν εχει να βαλει; 1
jokerakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 απο τις καλυτερες κωμωδιες των τελευταιων ετων. μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες....
deesnider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες.... Κάτι μού λέει ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο τού KilliK. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, αλλά λέγοντας «κωμωδία», μάλλον εννοούσε ότι είναι «για γέλια». Κάτι σαν το τελευταίο die hard ας πούμε... 2
eMike Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετικό το Prisoners..Μου άρεσε πάρα πολύ. 2,35 ώρες πέρασαν νεράκι κυριολεκτικά...Καμία σχέση με Zodiac, πλυν ίσως της 'μουντής' φωτογραφίας Από τα καλύτερα που έχω δει φέτος, εύκολα 1
chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 White House Down MURICA!!!!! Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Epic action movie overall and I WANT MORE 1
tilegamos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 White House Down MURICA!!!!! Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Epic action movie overall and I WANT MORE τόσο κλισέ που τα αστεία τα λέει ο μαύρος, ακόμα και αν είναι ο πρόεδρας των ΗΠΑ!!!!!!!!! είναι το die hard 4!!!!!! (άντε, το 5 αν δεχθούμε οτι υπήρχε 4 ) επικούρα τεράστια, με σπουδαία comic relieves σε σωστές δόσεις!!!! το μόνο που του έλειπε ήταν το γιπι κάι έι!!!!!!!
Plug Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Fright night 2. 4/10 Θα μπορούσε να ήταν καλό, ήταν όμως μια παπαρια και μισή. Γέρασε και η jaime γαμωτη...
jokerakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κάτι μού λέει ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο τού KilliK. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, αλλά λέγοντας «κωμωδία», μάλλον εννοούσε ότι είναι «για γέλια». Κάτι σαν το τελευταίο die hard ας πούμε... έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες.... Eχεις δικιο πιο πολυ στις τραγωδιες ταιριαζει... 2
Plug Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο. Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή. 2
OMGA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Mean Girls (2004) Πολύ ωραίο εργάκι! Αμερικανική σχολείο-κατάσταση με τις κατηγορίες παρεών κτλ. Επίσης, τα κορίτσια βλέπονται. 8/10
Nate Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο. Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή. Off-topic: Μου αρέσει που σιχαίνεσαι σαν κατσαρίδα τον Killik, ενώ ο μόνος άξιος να τον σιχαίνονται σαν κατσαρίδα είσαι εσύ. Χάρη σε κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσένα κάποια παιδιά βασανίζονται στα σχολεία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις