Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prisoners

Πολύ δυνατό. Πλοκή, ερμηνείες, σκοτεινή ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία.. όλα σε υψηλό επίπεδο. Είναι βαριά ταινία. Μου θύμισε αρκετά το Zodiac.

8,1/10

ωραια ! αναμενουμε ...

μια ερωτηση ! πως μπορειτε και βλεπετε ακομη dvdrip ?

• Like 1
Δημοσ.

Prisoners

Πολύ δυνατό. Πλοκή, ερμηνείες, σκοτεινή ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία.. όλα σε υψηλό επίπεδο. Είναι βαριά ταινία. Μου θύμισε αρκετά το Zodiac.

8,1/10

αν ειναι σαν το zodiac ωραια θα την δω σιγουρα

Δημοσ.

ωραια ! αναμενουμε ...

μια ερωτηση ! πως μπορειτε και βλεπετε ακομη dvdrip ?

Δε βλέπω dvdrip. Μόνο camrip (με ρώσικο dub).

Τη συγκεκριμένη την είδα στο σινεμά βέβαια...

• Like 5
Δημοσ.

Σημερα εια το πολυ διαφημιισμενο: Pacific Rim.

Του βαζω ενα 8/10 λογω καλων σκηνικων στα εφε και στις μαχες.

Δημοσ.

Ρε DOP με ολο τον σεβασμο και την αγαπη που σου εχω, εσυ δεν ειχες πει να γραφουμε σε αυτο το τοπικ ταινιες που ειδαμε στο pc μας και σε ξεχωριστο τοπικ για ταινιες που παιζονται τωρα στο σινεμα για να κραταμε το τοπικ καθαρο; Μπορει να κανω και λαθος

Μιας και ξεκινησες

Prisoners

Μολις το ειδα στον κινηματογραφο και εγω. Ας ξεκινησω απο τα βασικα. Αν απο το επισημο trailer αφαιρεσω 10 σκηνες και προσθεσω 2 εχετε δει ολοκληρη την πλοκη μαζι με τις ανατροπες. *Ο λογος που δεν βλεπω trailer πανω απο 30 δευτερολεπτα.

Ολη η υπολοιπη η ταινια ειναι νεκρος χρονος, βαρεμαρα απο τους χαρακτηρες και hype building. Προσπαθησα, πηγα με ολη την καλη διαθεση να την δω και βαρεθηκα. Ηξερα τι θα γινει (με τρομαζει ολο και περισσοτερο καθε μερα αυτο), οι χαρακτηρες εκαναν ηλιθιες πραξεις με αποτελεσμα το σεναριο να εχει τεραστια κενα.

Η φωτογραφια ηταν καταπληκτικη αλλα η σκηνοθεσια δεν ειχε ενταση, κινηση για να χτισει αγωνια και τα κενα μεταξυ δρασης ηταν μεγαλα. Αντιθετα με αλλες ταινιες, αυτη σε αφηνε στην ησυχια σου και μετα προσπαθουσε να σε κανει να ιδρωσεις και σταματαγε αποτομα και μετα παλι το ιδιο. Οι 2 πρωταγωνιστες ηταν πολλοι καλοι αν και απο οτι καταλαβα οι 2 γυναικες που ηταν διπλα μου ειχαν μια μεγαλυτερη προτιμηση στον jake gyllenhaal. Οτι και να εκανε αυτες παθαιναν εναν μινι-οργασμο

Σαν βαθμολογια, η μεγαλυτερη που θα μπορουσε να παρει ειναι το 8 αλλα εγω θα της εβαζα ενα σκαρτο 7.1 μονο και μονο γιατι αυτο που εβλεπα ηταν αισθητικα τελειο.

Αν απλα εκαναν καλα την δουλεια τους οι αστυνομικοι θα ειχαν βρει τον απαγωγεα απο την 1η αντε σκαρτη 2η μερα.

Δημοσ.

Είδα το "Gravity" (σε 3D γιατί αλλιώς δε λέει).

Η ταινία είναι αξιοπρεπέστατη. Καθόλου βαρετή και σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι, τρόπον τινά, γίνεσαι ένα με τον πρωταγωνιστή και νιώθεις την αέναη τάση του ανθρώπου για επιβίωση.

Οι δε ηθοποιοί, Bullock και Clooney (περισσότερο η Bullock) έδωσαν ρέστα. Θα έλεγα ότι η επίδοση αυτή θα μπορούσε να της δώσει άλλη μια υποψηφιότητα για oscar.

Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, απλά είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει φέτος.

Δίνω άνετα 9/10 !

Δημοσ.
Prisoners

Ολη η υπολοιπη η ταινια ειναι νεκρος χρονος, βαρεμαρα απο τους χαρακτηρες και hype building. Προσπαθησα, πηγα με ολη την καλη διαθεση να την δω και βαρεθηκα. Ηξερα τι θα γινει (με τρομαζει ολο και περισσοτερο καθε μερα αυτο), οι χαρακτηρες εκαναν ηλιθιες πραξεις με αποτελεσμα το σεναριο να εχει τεραστια κενα.

Διαφωνώ κάθετα με το συγκεκριμένο σχόλιο. Η πλοκή ήταν πολυεπίπεδη όπως και οι χαρακτήρες. Ακόμα και αν είχες βρει το τέλος δε λέει κάτι καθώς η αιτιολόγηση των κινήτρων του απαγωγεά και μερικές άλλες λεπτομέριες ήταν πολύ έξυπνα σκορπισμένα μέσα στη ταινία και σίγουρα έδιναν μια υπόσταση στο όλο στόρυ τελικά. Και σίγουρα η υπόλοιπη ταινία δεν ήταν νεκρός χρόνος ούτε οι πράξεις των χαρακτήρων ηλίθιες. Ποια πράξη σου φάνηκε παράλογη δλδ?

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα

only god forgives - 7/10

αν και λιγο αργο εργο για λιγους νομιζω - πολυ ενδιαφερον

the company you keep - 7/10

το ειδα πολυ ευχαριστα - αν και ο ρομπερτ μου φανηκε πολυ γερασμενος (ου γαρ.....)

η βαθμολογια ειναι για το ειδος καθε ταινιας

Δημοσ.

The Conjuring

Λιγοτερη τρομαχτικη απο αυτο που ηλπιζα, περισσοτερο καλη απο αυτο που φοβομουν οταν ειχα διαβασει μετρια σχολια. Πολυ προσεγμενη παραγωγη, συμπαθητικες ερμηνιες χαμηλων τονων και γενικα την ξαναεβλεπα ανετα χωρις να εχει το κατι ιδιαιτερο ομως

5/10

Kick-Ass 2

Διασκεδαστικη οπως το 1ο, παραπανω γελοια ομως απο το 1ο, μαλλον παραπηρε τον εαυτο της στα σοβαρα. Ηθελε περισσοτερο χιουμορ, λιγοτερο σοβαροτητα στην δραση (υπηρχαν σκηνες που ενω εβλεπες αστεια υπερβολικο βρωμοξυλο, ειχες την αισθηση πως η ταινια το θεωρει cool υπερβολικο βρωμοξυλο)

4.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ κάθετα με το συγκεκριμένο σχόλιο. Η πλοκή ήταν πολυεπίπεδη όπως και οι χαρακτήρες. Ακόμα και αν είχες βρει το τέλος δε λέει κάτι καθώς η αιτιολόγηση των κινήτρων του απαγωγεά και μερικές άλλες λεπτομέριες ήταν πολύ έξυπνα σκορπισμένα μέσα στη ταινία και σίγουρα έδιναν μια υπόσταση στο όλο στόρυ τελικά. Και σίγουρα η υπόλοιπη ταινία δεν ήταν νεκρός χρόνος ούτε οι πράξεις των χαρακτήρων ηλίθιες. Ποια πράξη σου φάνηκε παράλογη δλδ?

Η επιλογη των χαρακτηρων δεν μου αρεσε. Ο Hugh jackamn επαιζε εναν μικρο μεσαιο αντρα, οχι πολυ εξυπνο σε μια επαρχιακη πολη. Ειχε ομως μια τιμια και σωστη δουλεια. Πιστευει πολυ στην δικαιοσυνη και "προδιδεται" απο αυτη. Λανθασμενα αν δουμε το αποτελεσμα και τον λογο που ειχε για να παρει τον νομο στα χερια του. Το συναισθημα τον εκανε να πρατει ετσι χαζα. (Η σκηνη που χτυπαει το ταμπλο του αυτοκινητου ηταν φοβερη).

Ο χαρακτηρας του jake gylenhaal ηταν ενας κλασικος ντεντεκτιβ, πιστος στον νομο και χωρις να μπερδευεται συναισθηματικα με την υποθεση. Προσεχε τα λογια του καθε φορα και μιλαγε πολυ τυπικα. Αυτο που τον εκανε να ξεχωριζει ηταν η φιλοδοξια του ως ανερχομενο αστερι (εχει λυσει ολες τις υποθεσεις που εχει αναλαβει) και για αυτο ενδιαφεροταν τοσο. Εκανε πολυ καλα την δουλεια του. Το breakdown του το προσδιδω στην αδυναμια του να λυσει την υποθεση. Και εδω ερχεται το μεγαλο λαθος της υποθεσης

Τον ειδαμε να χτυπαει καθε πορτα που εβρισκε και να ρωταει τους παντες. Ενα backgound check ή μια ανακριση στην θεια του αλεξ δεν εκανε ουτε αυτος ουτε κανεις αλλος. Και στο τελος το καταλαβε οταν στο σπιτι της ειδε το μενταγιον με τον λαβυρινθο στην φωτογραφια. Εκλεισε τα ματια πιο αργα αυτη την φορα και ηταν σαν να ειπε απο μεσα του "fuck επρεπε να το ειχα ψαξει"

Το θεμα ομως ειναι οτι αν εκανε το παραπανω τοτε θα τελειωνε η ταινια. Ειναι λαθος του σεναριογραφου που δεν βρηκε καλυτερο τροπο. Ημουν πολυ επιφυλακτικος με το σεναριο απο την αρχη. Οι κριτικες που εγραφαν "προτωτυπο σεναριο" με παρεξενευαν.

Απο οτι διαβασα ειναι ταλαιπωρημενο project. Στην αρχη ειχε αλλον σκηνοθετη και αλλον πρωταγωνιστη

Σχετικα με μια αστεια σκηνη. ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ

Οταν εμαθε η γυναικα του μαυρου οτι ειχαν απαγαγει τον αλεξ και πηγε μαζι με τον αντρα της στο σπιτι του κελλερ και εδειξε τον κλαμενο με τα γυαλια αντρα της γελασε ολη αιθουσα; Εγω το βρηκα εξαιρετικα τραγικο παρολο που γελαγαν ολοι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...