gatokoritso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 white house down. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΟΛΚΗΣ!!!!!! ειμαι μαζοχα και τη κατεβασα ...τίποτα!!! :D Εγώ μπαίνω κανονικότατα...(σοβαρά, τώρα!) ακομα δεν μπορω να μπω τι στο καλο παιζει??????
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ακομα δεν μπορω να μπω τι στο καλο παιζει?????? Ε, πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες άκρες! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο...
Plug Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ειμαι μαζοχα και τη κατεβασα ακομα δεν μπορω να μπω τι στο καλο παιζει?????? να ξέρεις οτι έκανες ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ!!!!!! Θα χάσεις τη γούνα σου απο αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ταινία
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Και εγω μπαινω κανονικα στο imdb Καλό βύσμα και τού λόγου σου... 1
Prozac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Monsters UniversityΜπορεί όταν ακούμε την λέξη University να μας έρχεται στον μυαλό μας το Daredorm (ελάτε παραδεχτείτε το ξέρετε γιατί μιλάω), η ζώη όμως στο Monsters University είναι τόσο δύσκολη που κάνει το Hogwarts νηπιαγωγείο.Δεύτερο πισωγύρισμα για την Pixar (έλλεiψη ιδεών?) με ένα prequel που μας δείχνει την δυσκολία αποδοχής που είχε ο Μάικ Γουαζόφσκι και πόσο prick ήταν ο Τζείμς Σάλιβαν.Κατώτερο του πρώτου αλλά ανώτερο απο πολλά άλλα animations7,5/10
eMike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Gravity (3D) Εξαιρετικό 3D, σε σημεία πολύ πολύ εντυπωσιακό... Αποδίδει με πολύ ένταση και αληθοφάνεια αυτή την αίσθηση απόλυτου κενού στο διάστημα, σε δυο τρια σημεία νιώθεις πολύ ένταση. Γενικά μου άρεσε αρκετά. Σίγουρα αξίζει να επιλέξετε 3D. Νορμάλ και σε διάρκεια 1,5 ώρα δεν κουράζει. 1
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Gravity (3D) Εξαιρετικό 3D, σε σημεία πολύ πολύ εντυπωσιακό... Αποδίδει με πολύ ένταση και αληθοφάνεια αυτή την αίσθηση απόλυτου κενού στο διάστημα, σε δυο τρια σημεία νιώθεις πολύ ένταση. Γενικά μου άρεσε αρκετά. Σίγουρα αξίζει να επιλέξετε 3D. Νορμάλ και σε διάρκεια 1,5 ώρα δεν κουράζει. το περιμενω , θα το δω σιγουρα , εχω ακουσει πολυ καλα λογια ..
liakinen Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 The East (2013) Μετριότητα που άπλα την βλέπεις και την ξεχνάς σε ένα τέταρτο. βέβαια δεν ξεχνάς καθόλου μα καθόλου τον ξανθό άγγελο (γένους θηλυκού για να μην παρεξηγούμαστε).
gavros10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 The Hunter 2011 Που και που μαρεσει να βλεπω τετοιες ταινιες που ειναι ησυχες, μονοτονες και με survival στοιχεια. Καταφερε να πει την ιστορια που ηθελε χωρις να εχουν αναλυσεις επι αναλυσεων και την απολαυσα. Edit: Monsters University Δεν πειραζει που στερεψαν οι ιδεες τους. Μου αρεσε που ξανα ειδα αυτους τους χαρακτηρες. Ειχε αρκετες καλες στιγμες και ηταν ανωτερο απο πολλα ψευτο animation που βγαινουν τελευταια. 1
Aristomaxos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Resident Evil Afterlife χθες στο Star. Τι μπαρούφα ! 3 / 10 του βάζω και πολύ είναι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ειδα χθες το Pacific Rim. Ας το βγαλω απο τωρα το σκορ που ειναι 5/10 και αυτο αποκλειστικα για τα πραγματικα εξαιρετικα εφε και σκηνες μαχης (δεν εχω δει καλυτερα ever). Σε ολα τα αλλα η ταινια απλα πασχει. Ανυπαρκτη ιστορια, το acting ηταν μετριοτατο με εξαιρεση τον μαυρο στρατηγο (καλα που τον βρηκαν αυτον? Δεν τον εχω ξαναδει καπου αλλου) και φυσικα τον παντα απολαυστικο Ron Perlman. Ολοι οι αλλοι τιποτα το ιδιαιτερο, ακομα και η Rinko Kikutchi που στο Babel δινει ρεστα εδω φαινεται απλα να μην το εχει καθολου. Edit: Αν ναι ξεχασα τους δυο "γιατρους-επιστημονες" της ιστοριας που πραγματικα ειναι για μπουνιες. Comedy relief της ταινιας αλλα οχι με καλο τροπο.
king2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ειδα χθες το Pacific Rim. Ας το βγαλω απο τωρα το σκορ που ειναι 5/10 και αυτο αποκλειστικα για τα πραγματικα εξαιρετικα εφε και σκηνες μαχης (δεν εχω δει καλυτερα ever). Σε ολα τα αλλα η ταινια απλα πασχει. Ανυπαρκτη ιστορια, το acting ηταν μετριοτατο με εξαιρεση τον μαυρο στρατηγο (καλα που τον βρηκαν αυτον? Δεν τον εχω ξαναδει καπου αλλου) και φυσικα τον παντα απολαυστικο Ron Perlman. Ολοι οι αλλοι τιποτα το ιδιαιτερο, ακομα και η Rinko Kikutchi που στο Babel δινει ρεστα εδω φαινεται απλα να μην το εχει καθολου. Edit: Αν ναι ξεχασα τους δυο "γιατρους-επιστημονες" της ιστοριας που πραγματικα ειναι για μπουνιες. Comedy relief της ταινιας αλλα οχι με καλο τροπο. Ο στρατηγος επαιζε στο the wire μεχρι τριτη σεζον ως βασικος πρωταγωνιστης.Επισης παιζει και στην πολυ καλη σειρα luther. Sent from my LG-P880 using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Room 237 Κάποια made sense ενω κάποια αλλα ήταν far fetched. Δείτε το με δική σας ευθύνη...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 pacific rim ωραια εφε ενταξη,περασε η ωρα,την εχω ξεχασει ηδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις