DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring. Είχα κάποιες βλέψεις αλλά τελικά το τελευταίο καλό θρίλερ (τέτοιου είδους) που έχω δει παραμένει το El Orfanato. Δεν μου αρκεί ένα συνονθύλευμα από (καλογυρισμένα ομολογώ) jump scares πλέον, χρειάζεται και μια καλή ιστορία από πισω. Δε το λες και κακό πάντως. Καλύτερο από παρόμοια του είδους όπως το Insidious και το Woman in Black. 6,3/10 1
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μπαίνω κανονικά πάντως...το τσέκαρα και τώρα μόλις.
gavros10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σε εμενα απο εχθες το απογευμα ως αργα το βραδυ δεν εμπαινε. Ουτε καν η εφαρμογη του κινητου δεν δουλευε. Σημερα δουλευει κανονικα
gatokoritso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εμενα απο χθες δεν λειτουργει.ουτε στον υπολογιστη ουτε στο κινητο.
Prozac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια οκ αν ειστε πανω απο 16 δε θα τρομαξετε με τα θριλερ ! δεδομενο ειναι αυτο τι περιμενατε τον μπαμπουλα να βγει απ την ντουλαπα ?? το θεμα ειναι αν εχει ατμοσφαιρα αν σε κραταει σε καποια αγωνια το εργο κτλ ! πανω σε αυτα τα δεδομενα λοιπον μια χαρα ειναι το εργακι .. απ το να το κραζετε προτιμοτερο ειναι να βγειτε να πειτε κανενα καλυτερο .. Ας λέμε εμείς, κάνε κέφι...
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring. Είχα κάποιες βλέψεις αλλά τελικά το τελευταίο καλό θρίλερ (τέτοιου είδους) που έχω δει παραμένει το El Orfanato. Δεν μου αρκεί ένα συνονθύλευμα από (καλογυρισμένα ομολογώ) jump scares πλέον, χρειάζεται και μια καλή ιστορία από πισω. Δε το λες και κακό πάντως. Καλύτερο από παρόμοια του είδους όπως το Insidious και το Woman in Black. 6,3/10 Eιναι η τελευταια σου κουβεντα αυτη για την ταινια? περιμενα μικροτερη βαθμολογια απο σενα μηπως τελεις υπο την επηρεια αλκοολ? μηπως εχεις κατεβασει τα στανταρντς σου ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν είναι η τελευταία μου κουβέντα αυτή. Δώσε μου λίγο χρόνο όμως, δεν αισθάνομαι έτοιμος ακόμα να κατεβάσω τη βαθμολογία. 1
Plug Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 white house down. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΟΛΚΗΣ!!!!!!
Superuser Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Disconnect Η δύναμη της τεχνολογίας και του διαδικτύου στις μέρες μας είναι ένα ισχυρό εργαλείο πρός όφελος μας με την σωστή χρήση,αλλά εξίσου κρύβει και πολλούς κινδύνους. Τους οποίους εξιστορεί η ταινία σε τρείς διαφορετικές ιστορίες που κάποιες θα συνδεθούν στο τέλος. Σήμερα παρα πολλοί πλέον ,έχουμε προφίλ,κάνουμε αγορές,online φίλους,ανεβάζουμε,κατεβάζουμε,επικοινωνούμε καθημερινά..είμαστε connected.. ..Με αποτέλεσμα σε προσωπική-πραγματική επαφή να είμαστε disconnected;; Πολύ καλή
6xXx6 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 The Conjuring. 6,5/10 όαση σε σχέση με τη σαβούρα που κυκλοφορεί Pacific Rim 6/10 αλλη μια πολυδιαφημισμενη μετριοτητα δειτε το μόνο και μόνο για τα γραφικα και για το οτι ειναι ελεεινοι αντιγραφη του neo genesis evangelion υγ. τη στο κάλο έχει πάθει το imbd ? 1
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 The Martyrs Ως τι τους αναφερεις? ως τρομαχτικη ταινια? γιατι τετοια δεν ηταν! Πιο πολυ ανατριχιαστικη θα τη χαρακτηριζα. Και τρομερα σπαστικη στο τελος!!!!
deesnider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 υγ. τη στο κάλο έχει πάθει το imbd ? ...τίποτα!!! Εγώ μπαίνω κανονικότατα...(σοβαρά, τώρα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις