Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Conjuring.

Είχα κάποιες βλέψεις αλλά τελικά το τελευταίο καλό θρίλερ (τέτοιου είδους) που έχω δει παραμένει το El Orfanato. Δεν μου αρκεί ένα συνονθύλευμα από (καλογυρισμένα ομολογώ) jump scares πλέον, χρειάζεται και μια καλή ιστορία από πισω.

Δε το λες και κακό πάντως. Καλύτερο από παρόμοια του είδους όπως το Insidious και το Woman in Black.

6,3/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εμενα απο εχθες το απογευμα ως αργα το βραδυ δεν εμπαινε. Ουτε καν η εφαρμογη του κινητου δεν δουλευε. Σημερα δουλευει κανονικα

Δημοσ.

ρε παιδια οκ αν ειστε πανω απο 16 δε θα τρομαξετε με τα θριλερ !

δεδομενο ειναι αυτο τι περιμενατε τον μπαμπουλα να βγει απ την ντουλαπα ??

το θεμα ειναι αν εχει ατμοσφαιρα αν σε κραταει σε καποια αγωνια το εργο κτλ !

πανω σε αυτα τα δεδομενα λοιπον μια χαρα ειναι το εργακι  .. απ το να το κραζετε προτιμοτερο ειναι να βγειτε να πειτε κανενα καλυτερο ..

Ας λέμε εμείς, κάνε κέφι...

Δημοσ.

The Conjuring.

Είχα κάποιες βλέψεις αλλά τελικά το τελευταίο καλό θρίλερ (τέτοιου είδους) που έχω δει παραμένει το El Orfanato. Δεν μου αρκεί ένα συνονθύλευμα από (καλογυρισμένα ομολογώ) jump scares πλέον, χρειάζεται και μια καλή ιστορία από πισω.

Δε το λες και κακό πάντως. Καλύτερο από παρόμοια του είδους όπως το Insidious και το Woman in Black.

6,3/10

Eιναι η τελευταια σου κουβεντα αυτη για την ταινια? περιμενα μικροτερη βαθμολογια απο σενα μηπως τελεις υπο την επηρεια αλκοολ? μηπως εχεις κατεβασει τα στανταρντς σου ?

Δημοσ.

Όχι δεν είναι η τελευταία μου κουβέντα αυτή. Δώσε μου λίγο χρόνο όμως, δεν αισθάνομαι έτοιμος ακόμα να κατεβάσω τη βαθμολογία.

• Like 1
Δημοσ.

Disconnect

Η δύναμη της τεχνολογίας και του διαδικτύου στις μέρες μας είναι ένα ισχυρό εργαλείο πρός όφελος μας με την σωστή χρήση,αλλά εξίσου κρύβει και πολλούς κινδύνους.

Τους οποίους εξιστορεί η ταινία σε τρείς διαφορετικές ιστορίες που κάποιες θα συνδεθούν στο τέλος.

Σήμερα παρα πολλοί πλέον ,έχουμε προφίλ,κάνουμε αγορές,online φίλους,ανεβάζουμε,κατεβάζουμε,επικοινωνούμε καθημερινά..είμαστε connected..

..Με αποτέλεσμα σε προσωπική-πραγματική επαφή να είμαστε disconnected;;

Πολύ καλή

Δημοσ.

The Conjuring. 6,5/10

όαση σε σχέση με τη σαβούρα που κυκλοφορεί 

Pacific Rim  6/10

αλλη μια πολυδιαφημισμενη μετριοτητα  δειτε το μόνο και μόνο για τα γραφικα

και για το οτι ειναι ελεεινοι  αντιγραφη  του neo genesis evangelion

υγ. τη στο κάλο έχει πάθει το imbd ?

• Like 1
Δημοσ.

The Martyrs

Ως τι τους αναφερεις? ως τρομαχτικη ταινια? γιατι τετοια δεν ηταν! Πιο πολυ ανατριχιαστικη θα τη χαρακτηριζα. Και τρομερα σπαστικη στο τελος!!!! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...