Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 3:36 ΜΜ, gavros10 είπε

Μου την εσπασε στο τελος γιατι λεω: ρε φουστη μου, βλεπω walking dead απο το 1ο επεισοδιο, εχω δει τοσες ταινιες με ζομπι και τελειωνει ετσι; Wtf δηλαδη;

Πραγματικά, δεν υπάρχουν πολλές ταινίες που τελειώνουν τόσο απότομα και άκομψα.

Κάθεσαι και λες,«Τι; Τέλειωσε;;; :shock:  :wacko:  :-(  :huh: »

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 3:45 ΜΜ, Fotis13 είπε

Δεν πειραζει αυτο δεν ειναι τιποτα , εδω ειδες το the shawshank redemption to 2012 . :)

Πφφ, θες να σου πω γιατι δεν το ειδα νωριτερα; Που να μαθεις οτι δεν εχω δει ακομα την λαμψη με τον jack ή το good fellas

• Like 1
Δημοσ.

<p><strong>Chasing ice</strong></p>

<p> </p>

<p>Πρόκειται για ντοκιμαντέρ ,που έχει ως θεματολογία το λιώσιμο των πάγων .</p>

<p>Εικόνες και βιντεο που από την μια εντυπωσιάζουν, και από την άλλη, προκαλούν θλίψη και προβληματισμό . 10/10</p>

Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 5:16 ΜΜ, gavros10 είπε

δεν εχω δει ακομα την λαμψη με τον jack ή το good fellas

[koyfwmata_alouminiou mode on]

Έλα μωρέ, σιγά τα έργα! Κοντεύουν να είναι πιο πατάτες κι από το Godfather...

[/koyfwmata_alouminiou mode off]

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 6:02 ΜΜ, Gtr34 είπε

<p><strong>Chasing ice</strong></p>

<p> </p>

<p>Πρόκειται για ντοκιμαντέρ ,που έχει ως θεματολογία το λιώσιμο των πάγων .</p>

<p>Εικόνες και βιντεο που από την μια εντυπωσιάζουν, και από την άλλη, προκαλούν θλίψη και προβληματισμό . 10/10</p>

0 / 10 από εμένα. :P  :D

Οι εικόνες που είδες είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που όπως καταλαβαίνεις, οι πάγοι λιώνουν…

Θα είχε ενδιαφέρον να δεις και ένα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για την αύξηση του όγκου των πάγων κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς και για την επερχόμενη εποχή των παγετώνων, που πολύ σύντομα, θα απειλήσουν την ανθρωπότητα και σχεδόν όλες τις υπόλοιπες μορφές ζωής του πλανήτη.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Στις 10/10/2013 στις 6:02 ΜΜ, Gtr34 είπε

Chasing ice

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ ,που έχει ως θεματολογία το λιώσιμο των πάγων .

Εικόνες και βιντεο που από την μια εντυπωσιάζουν, και από την άλλη, προκαλούν θλίψη και προβληματισμό . 10/10

0 / 10 από εμένα. :P  :D

Οι εικόνες που είδες είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που όπως καταλαβαίνεις, οι πάγοι λιώνουν…

Θα είχε ενδιαφέρον να δεις και ένα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για την αύξηση του όγκου των πάγων κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς και για την επερχόμενη εποχή των παγετώνων, που πολύ σύντομα, θα απειλήσουν την ανθρωπότητα και σχεδόν όλες τις υπόλοιπες μορφές ζωής του πλανήτη.

Αν εχεις να προτεινεις καποιο ευχαριστως να το δω.
  • Like 1
Δημοσ.

The Conjuring

Μια οικογένεια με 5 κόρες, (λογικά προσπαθούσαν για αγόρι αλλά δεν τους έκατσε) μετακομίζει σε σπίτι που το στοιχειώνει ο
Μπαμπούλας Α.Ε, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν βοήθεια στην οικογένεια Ghostbusters ώστε να βρούν την ησυχία τους και να
κλείσουν κανένα μάτι το βράδυ.

Λέει επίσης οτι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Σιγά!!! και ποιός δεν εχει να πεί 2-3 τέτοιες ιστορίες που του συνέβει!!!
Ιστορίες καθημερινής τρέλλας άμα σου λέω!

Υ.Γ: δέν την βρήκα τρομακτική ίσως να είναι ένα σημάδι ότι ωρίμασα και πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι με το φωτάκι ανοιχτό

5,5/10

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 10:17 ΜΜ, Prozac είπε

The Conjuring

Μια οικογένεια με 5 κόρες, (λογικά προσπαθούσαν για αγόρι αλλά δεν τους έκατσε) μετακομίζει σε σπίτι που το στοιχειώνει ο

Μπαμπούλας Α.Ε, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν βοήθεια στην οικογένεια Ghostbusters ώστε να βρούν την ησυχία τους και να

κλείσουν κανένα μάτι το βράδυ.

Λέει επίσης οτι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Σιγά!!! και ποιός δεν εχει να πεί 2-3 τέτοιες ιστορίες που του συνέβει!!!

Ιστορίες καθημερινής τρέλλας άμα σου λέω!

Υ.Γ: δέν την βρήκα τρομακτική ίσως να είναι ένα σημάδι ότι ωρίμασα και πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι με το φωτάκι ανοιχτό

5,5/10

Συμφωνω για την ωριμοτητα καθως και εγω πιστευω το ιδιο για μενα (δεν υπαρχει κατι που να μην εχω δει σε ενα εργο τρομου). Δε τρομαξα τοσο ουτε εγω..

Απλα ομως λεω οτι εισαι πολυ αυστηρος με το 5,5/10.. Εκτος αν εχεις να μου αραδιασεις καμμια 10αρια καλυτερα θριλερ για φετος.

Εγω 7 του εβαλα γιατι ηταν αρκετα ευχαριστο αν και οχι τοσο φοβιστικο.. 

Δημοσ.

στο conjuring μονο μια σκηνη με τρομαξε καλα.επεσε λιγο παραπανω hype απο οσο επρεπε.παντως δεν ειχε jumps scares με το κιλο αρα αυτο την ανεβαζει στα χαρτια μου ετσι ριχνω ενα 7/10.

ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια...

Δημοσ.

Μολις την τελειωσα και εγω......(το conjuring ντε)

Τι φωτα εσβησα.....τι τις πορτες αφησα αλαδωτες να τριζουν.......τι προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι το κρεββατι μου αιωρουνταν.....να τρομαξω με την καμια!!!!!!

Βλεπεται.....αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα το θυμαστε κανα τεταρτακι μετα τους τιτλους τελους!!!

4,5/10  (ΔΕΝ τρομαζω με τα θριλερ ευκολα και ως εκ τουτου η βαθμολογια μου ειναι παντα καπως δυσκολη)

Δημοσ.

ρε παιδια οκ αν ειστε πανω απο 16 δε θα τρομαξετε με τα θριλερ !

δεδομενο ειναι αυτο τι περιμενατε τον μπαμπουλα να βγει απ την ντουλαπα ??

το θεμα ειναι αν εχει ατμοσφαιρα αν σε κραταει σε καποια αγωνια το εργο κτλ !

πανω σε αυτα τα δεδομενα λοιπον μια χαρα ειναι το εργακι  .. απ το να το κραζετε προτιμοτερο ειναι να βγειτε να πειτε κανενα καλυτερο ..

Δημοσ.
  Στις 10/10/2013 στις 11:42 ΜΜ, MauMaus είπε

.. απ το να το κραζετε προτιμοτερο ειναι να βγειτε να πειτε κανενα καλυτερο ..

The Martyrs

• Like 4
Δημοσ.

Two Guns (2013)

Σενάριο αχταρμάς, προπαγάνδα στο φουλ, αλλά αν τα προσπεράσετε το ταινιάκι δεν είναι κακό. Πολύ καλή χημεία Wahlberg-Denzel με πολύ γέλιο στις ατάκες τους. Δυνατό κομμάτι η Paula Patton, αλλά από υποκριτική δεν...

Βλέπεται άνετα.

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...