imperium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν μαρεσε καθολου και πολυ μεγαλη διαρκεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Θα ηθελα να ημουν εξω απο κινηματογραφους στην Ελλαδα να καταγραψω αντιδρασεις οσων θα βγαινουν απο την αιθουσα.Το σιγουρο ειναι οτι πολλοι θα φυγουν τρεχοντας απο το 20λεπτο... τι να σου πω ισως θα επρεπε να εχει διαβασει τα βιβλια καποιος για να μπει στο story γενικα υπαρχει μεγαλο disconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δυο ταινιες χτες Rise of the Planet of the Apes λοιπον,μιας και ειχα ακουσει καλα σχολια ειπα και εγω να το δω, και δεν συνηθιζω να βλεπω blockbusters ομως,ακουγα πως ειναι κατι διαφορετικο και εχει μηνυματα λεγανε. Η ταινια απλα μου θυμιζε γιατι δεν βλεπω τετοιες ταινιες,ενα απιστευτα τετριμενο στορυ,με αθλιους χαρακτηρες,σε καθε σκηνη που εβλεπες απλα ηξερες τι θα γινει(μιας και εχεις φαει στη μαπα τα ιδια και τ ιδια απο μικρο παιδι),ερνηνιες τις πλακας(κριμα πειδη ο franco ηταν πολυ καλος στο 127 ωρες,κακος και ο lithgow),οσο για τα μηνυματα εχω να πω,η ταινια απευθηνεται σε παιδια και λαθος μου που την ειδα.. Απλα τιποτα κανουργιο.. 3/10 Secrets & Lies Προκυτε για ταινια δραματικη με πολλες κωμικες νοτες,οπου εχει βραβευθει στις καννες με χρυσο φοινηκα και οπως ηταν αναμενομενο δεν με απογοητευσε..θα ξεκινησω απο το οτι εχω δει λιγες ταινιες που το συνολο του cast να εχει τοσο φοβερες ερμηνιες,με αποκωρηφομα την Brenda Blethyn.Μετα η σκιαγραφηση των χαρακτηρων ειναι τελεια και σε συνδιασμο μετα μεγαλα πλανα στα καταλληλα σημεια που δινουν την αισθηση του πραγματικου χρονου γινεσαι ενα με τους χαρακτηρες,με αποτελεσμα να υπαρχουν σημεια που σε κατακλιζουν συναισθηματα.. Η υποθεση ειναι μια γυναικα ψαχνει να βρει τους γονεις τις που την ειχαν δωσει για υιοθεσια και πως αυτη η αποκαλυψη επηρεαζει την ιδια τις την ζωη αλλα και αλλων 4 ατομων.. 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris.gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μόλις είδα το Warrior. Όπως είπε και ένας φίλος μου όλα τα κλισέ ήταν μαζεμένα σε αυτή την ταινία. Όσο για τον τελικό νικητή αληθοφάνεια και επαφή με την πραγματικότητα μηδέν. Η ώρα πέρασε ευχάριστα πάντως οπότε ένα 6/10 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 φοβερη ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ειδα χθες βραδυ το The house of the devil. Ενω εχει πραγματικα φοβερη ατμοσφαιρα και πιστοτατη αναπαραγωγη των 80'ς χωρις βεβαια πολλα πολλα μπορω να πω οτι εχει και υπεραπλουστευμενο σεναριο. 1 + 1 = 2. Δεν εχει καμια ανατροπη ή κρυφα μυνηματα ή τιποτα τετοιο. Ειναι ολα μπροστα στα ματια σου φατσα φορα. Αυτο καποιους σιγουρα θα τους ξενισει πολυ ως παρα πολυ. Εμενα παλι δεν με ξενισε καθολου γιατι στα υπολοιπα εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Η ταινια επισης ειναι αργη και αναπτυσει χαρακτηρα και ατμοσφαιρα οσο περναει η ωρα. Οι ηθοποιοι ηταν ολοι τους συμπεθεστατοι με εξαιρεση την φιλεναδα της πρωταγωνιστριας η οποια ειναι μαλλον αντιπαθητικη. Απο εμενα σιγουρα ενα 7/10. Ειδα οτι ο ιδιος σκηνοθετης εκανε και το The inkeepers η οποια ταινια σκοπευα να ειναι και η επομενη που θα δω. Δεν ξερω φυσικα αν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ark1994 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Πριν λίγο είδα το War Horse(http://www.imdb.com/title/tt1568911/) έτσι και έτσι..για να πω την αλήθεια το περίμενα καλύτερο.. 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 the client 2011 δεν ηταν κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Unforgiven Δεν ήμουν ποτέ φαν τον western και γι αυτό όποτε έλεγα να το δω πάντα τη τελευταία στιγμή κάποιο άλλο έπαιρνε τη θέση του. Τελικώα ακριβώς γιατί είναι η ίδια η απομυθοποίηση των western μου άρεσε τόσο πολύ. 8/10 Επίσης ξαναειδά σήμερα το Warrior με παρέα αυτή τη φορά (4 άτομα). Ξετρελαθήκανε όλοι, κι εγώ που το ξαναείδα το εκτίμησα ακόμα περισσότερο, πράγματα που με είχαν ξενερώσει τη πρώτη φορά τώρα τα αποδέχτηκα καλύτερα. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει με ξύλο ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 127 Hours http://www.imdb.com/title/tt1542344/ Γνωριζοντας οτι ειναι αληθινη ιστορια η ταινια διατηρειται σε καλα επιπεδα. Εντυπωσιακη η σκηνοθεσια σε μρικες στιγμες. Σιγουρα δεν με συγκλονισε οπως το Into The Wild. 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 127 Hours http://www.imdb.com/title/tt1542344/ Γνωριζοντας οτι ειναι αληθινη ιστορια η ταινια διατηρειται σε καλα επιπεδα. Εντυπωσιακη η σκηνοθεσια σε μρικες στιγμες. Σιγουρα δεν με συγκλονισε οπως το Into The Wild. 7.5/10 μπορω να πω απο τις πιο αθλιες ταινιες που εχω δει ποτε!!!ειχε εναν τυπο που κολλησε εκει στον βραχο και επι 1ωρα εδιχνε το ιδιο και το ιδιο σκηνικο...1κ20 εργο και η 1 ωρα απο αυτα εδιχνε τα ιδια...ειχα βαρεθει την ζωη μου...εγω ουτε 1.5/10 δεν της εβαζα!!ειχα απορια ποσα λεφτα θα χαλασαν για να γυρισουνε αυτη την ταινια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Fright Night 2011. Το πρώτο μισό αρκετά μέτριο. Ο πρωταγωνιστής δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Το δεύτερο μέρος όμως είναι αρκετά καλύτερο. Βοήθησε βέβαια η παρουσία του David Tennant. Στην αρχή δεν τον κατάλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 the client 2011 δεν ηταν κακο κορεατικο ειναι αυτο; γιατι την ακριβεια βορειοκορεατικο...τεσπα εκει που κλαινε τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 είδα το drive (2011) κοινότυπο σενάριο αλλά με πολύ καλή σκηνοθεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κορεατικο ειναι αυτο; γιατι την ακριβεια βορειοκορεατικο...τεσπα εκει που κλαινε τωρα; Νοτιοκορεατικο εννοειται. Και στην Ελλαδα κλαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις