Superuser Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ελα, σταματα να λες χαζα. Αφου ο μπραφ λεει οτι ειναι βλακεια. Συγνώμη παρασύρθηκα..
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Σταθερός στα αισθήματα ε; φυσικα. μου αρεσει κατι μεχρι να σταματησει να μου αρεσει. Επισης απο την αρχη δεν παλευοταν η συγκεκριμενη... ΥΓ. θα παιξουν καλες προβολες σημερα...
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πρόσεξε κακομοίρη, σε βλέπω να' χεις την τύχη του άλλου, που είπε για τον Νονό. iykwim Το νού σου! Με παρεξήγησες μεσιέ! Φταίω κι εγώ βέβαια, διότι στη δική μου περίπτωση δε μπορούμε να μιλάμε για «εγκράτεια», αλλά για «τυχαίο γεγονός». Δεν είναι δηλαδή, ότι βγήκε μια ταινία που έκανε πάταγο κι εγώ κρατιόμουν όσο μπορούσα μέχρι να τη δω, για να ανακαλύψω πόσο αντέχω. Ένα παράδειγμα, μια ταινίας που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους περισσότερους - μεταξύ των οποίων κι εγώ - εδώ μέσα, είναι το Usual Suspects. Πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον 5 χρόνια από την κυκλοφορία της, μέχρι τη στιγμή που αξιώθηκα να τη δω. Μέχρι τότε δε, δεν είχα ιδέα ούτε για το περί τίνος πρόκειται. Έτυχε να μιλάμε μ' ένα φιλαράκι για ταινίες, μού την ανέφερε ως μία από τις αγαπημένες του και μού κίνησε το ενδιαφέρον. ...όσο για το αν έγινε blockbuster μια ταινία, αυτό δεν αποτελεί ποτέ κριτήριο για 'μένα, αναφορικά με το αν και πότε θα τη δω. Ο άλλος με τα κουφώματα, δε συγκρίνεται ρε! Εκείνος το είδε το έπος και μετά το χαρακτήρισε ...πατάτα! 1
MauMaus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1343092/ εριξα εναν καλο υπνακο !!! αναγνωριζω παντως πως ειναι ιδιαιτερη ταινια , σε καποιους - καποιες ισως αρεσει πολυ , εγω την βρηκα αργη σε κουραστικο βαθμο ! ενα 6.5 οσο ειδα και για τον ομορφο υπνο επισης μολις τσιμπησα blueray to http://www.imdb.com/title/tt1210819/ αν το εχει δει κανεις αναμενουμε εντυπωσεις ...
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Με παρεξήγησες μεσιέ! Φταίω κι εγώ βέβαια, διότι στη δική μου περίπτωση δε μπορούμε να μιλάμε για «εγκράτεια», αλλά για «τυχαίο γεγονός». Δεν είναι δηλαδή, ότι βγήκε μια ταινία που έκανε πάταγο κι εγώ κρατιόμουν όσο μπορούσα μέχρι να τη δω, για να ανακαλύψω πόσο αντέχω. Ένα παράδειγμα, μια ταινίας που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους περισσότερους - μεταξύ των οποίων κι εγώ - εδώ μέσα, είναι το Usual Suspects. Πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον 5 χρόνια από την κυκλοφορία της, μέχρι τη στιγμή που αξιώθηκα να τη δω. Μέχρι τότε δε, δεν είχα ιδέα ούτε για το περί τίνος πρόκειται. Έτυχε να μιλάμε μ' ένα φιλαράκι για ταινίες, μού την ανέφερε ως μία από τις αγαπημένες του και μού κίνησε το ενδιαφέρον. ...όσο για το αν έγινε blockbuster μια ταινία, αυτό δεν αποτελεί ποτέ κριτήριο για 'μένα, αναφορικά με το αν και πότε θα τη δω. Ο άλλος με τα κουφώματα, δε συγκρίνεται ρε! Εκείνος το είδε το έπος και μετά το χαρακτήρισε ...πατάτα! Καλό το Usual Suspects;
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλό το Usual Suspects; Ψιλό-ντάξει είναι μωρέ...αν εξαιρέσεις ότι είναι άκρως προβλέψιμο και ότι έχει γελοία επιλογή cast (ειδικά εκείνος ο Σπάκεη, δε βλέπεται με τίποτα...), εφόσον έχεις εξαντλήσει τη φιλμογραφία τού Στάθη Ψάλτη. τού Κώστα Τσάκωνα και τού Μιχάλη Μόσιου, αποτελεί μια λογική συνέχεια ως επιλογή...
Sellers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Eχετε αρχισει και κουράζεται με τα οφφ-τοπικ. Φτάνει. 1
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μen in Black 3 μαπα Fast and Furious 6 μαπα Le Professionnel πολυ καλο The Next Three Days καλο Emperor καλο Τhe Funhouse καλο Pain & Gain καλο Αngels One Five καλο
walkerr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Mπορεις να βαθμολογεις με αστερια(*), 1 ως 4? Le Professionnel πολυ καλο Eννοεις αυτο? Μαλλον το καλυτερο εργο του Μπελμοντο, το ειχα δει το 1986 σε θερινο, και πριν λιγα χρονια απο torrents
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 The perks of being a wallflower. Συνηθισμένο θέμα, αρκετά διαφορετική οπτική. Μου άρεσε διότι δεν έπεσε στην παγίδα να γίνει κλαψιάρικο, ήταν όμορφο παρόλη τη μαυρίλα του ζητήματος που πραγματευόταν. Από τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει στο είδος. 9/10 1
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1343092/ εριξα εναν καλο υπνακο !!! αναγνωριζω παντως πως ειναι ιδιαιτερη ταινια , σε καποιους - καποιες ισως αρεσει πολυ , εγω την βρηκα αργη σε κουραστικο βαθμο ! ενα 6.5 οσο ειδα και για τον ομορφο υπνο Κι εγώ κοιμήθηκα στο great gatsby. To επόμενο βράδυ θεώρησα πως την αδίκησα, οπότε την ξαναέβαλα. Και ξανακοιμήθηκα. Δεν την θεωρώ αργή ή βαρετή πάντως, απλά έχει ένα πολύ περίεργο τρόπο να σε κοιμίζει. Όταν κατάφερα να την δω ολόκληρη δεν μου άφησε κακή εντύπωση, απλά κινείται πολύ μακριά από τα γούστα μου. 1
devil-ji Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ο ιδιος ωραιος υπνος με επιασε με το Hangover 3! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις