Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάκει, καλούτσικη ταινία. Μεγάλη παραγωγή, σε ορισμένες περιπτώσεις ωραία γραφικά και τοπία ενώ πολλές φορές νόμιζα ότι έβλεπα ταινία της ντίσνευ λόγω των γραφικών αλλά και της τοποθεσίας(μου θύμηζε πολύ ταρζάν η όλη φάση).

Στα μειονεκτήματα είναι ότι το σενάριο είναι πολύ μέτριο και σε μερικά σημεία γίνεται εντελώς αφελές και μη ρεαλιστηκό λες και απευθύνεται σε 14χρονα. Και είναι πάρα πολύ προβλέψιμο και κλισέ. Πρωτού τελειώσει καλά καλά το πρώτο τρίτο της διάρκειας έχει καταλάβει με μαθηματική ακρίβεια τι θα γίνει στο τέλος. Οι ερμηνείες είναι αδιάφορες, ενώ τον πρωταγωνιστή όταν ήταν μπλε δεν τον ξεχώριζα από τους άλλους και χανόμουν.

Επίσης μειονέκτημα το ότι η ιστορία δεν πλασάρεται με τον σωστό τρόπο. Ξεκινάει ένα ταξίδι στο διάστημα χωρίς να μας έχει ενημερώσει η ταινία ότι είναι δυνατόν κάτι τέτοιο στο σύμπαν της ταινίας. Ξαφνικό δηλαδή. Μετά σου δείχνει το μεγάλο θέμα της ταινίας που είναι τα άβαταρ αλλά τα πλασάρει λες και τα έχουμε ξαναδεί, λες και είναι κάτι ασήμαντο.

Και γενικά ο Κάμερον από αυτήν την ταινία μου δείχνει ότι είναι ανίκανος να διηγηθεί σωστά μια ιστορία. Από την άλλη ο Τζάκσον στο λοτρ/χομπτι κλπ σου ξεκινάει να σου λέει μια ιστορία και σε καθηλώνει από την επικότητα. Είναι εν μέρει και θέμα σεναρίου αλλά εστιάζω τώρα στο πλασάρισμα που στο άβαταρ ήταν πολύ κακό. πχ στο τέλος μαζεύονται όλοι οι ούγκα ούγκα από τα απομακρυσμένα στρουμφοχωριά να πολεμήσουν και λες που βρισκόντουσαν αυτοί; Δεν υπήρχε ούτε ένα πλάνο ή υπαινιγμός για την έκταση αυτού του κόσμου. Στο ξεκάρφωτο πολλά πράγματα που δείχνουν έλλειψη ταλέντου του σκηνοθέτη. Δεν όλα εφέ

Πάντως αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε. Να εντυπωσιάσει με τα εφέ και στο τέλος αυτά που έγιναν κατάφεραν να με αγγίξουν σε ένα βαθμό.

7,8/10

• Like 1
Δημοσ.

Source.png Πηγή: Curse of Chucky 2013

Ενταξει για να ειμαστε δικαιοι δεν περιμενα κατι να με κανει να σκιαχτω.. Παραδοξως δεν βαρεθηκα ιδιαιτερα ομως.

Στο στησιμο του θυμιζει ταινια τρομου 80s, 90s πραγμα καλο βεβαια για μενα καθως το 80 και το 70 γυριζοντουσαν pure horror films.

Και καπου εδω τελειωνουν τα καλα του.

Νομιζω πως η σειρα εχει κουρασει και επρεπε να αφησουν το Chucky στη ησυχια του εδω και καιρο. Αυτη η ταινια δεν εχει να προσφερει τιποτα καλο στους fan του ειδους που εχουν συνδιασει τετοια εργα με αλλες δεκαετιες..

5/10.

Δημοσ.

Paul

Απορώ με την βαθμολογία του στο imdb

Αντιπαθητικοί οι πρωταγωνιστές

Κρύο χιούμορ

Ιστορία για να υπάρχει

Μέτριο

Απο τις πιο ωραιες κωμωδιες που εχω δει! Απο ενα απιστευτο διδυμο ηθοποιων!!!

• Like 3
Δημοσ.

Απο τις πιο ωραιες κωμωδιες που εχω δει! Απο ενα απιστευτο διδυμο ηθοποιων!!!

Ναι αλλα οχι τοσο καλο οπως το Shaun of The Dead!!!

Δημοσ.

Εντάκει, καλούτσικη ταινία. Μεγάλη παραγωγή, σε ορισμένες περιπτώσεις ωραία γραφικά και τοπία ενώ πολλές φορές νόμιζα ότι έβλεπα ταινία της ντίσνευ λόγω των γραφικών αλλά και της τοποθεσίας(μου θύμηζε πολύ ταρζάν η όλη φάση).

Στα μειονεκτήματα είναι ότι το σενάριο είναι πολύ μέτριο και σε μερικά σημεία γίνεται εντελώς αφελές και μη ρεαλιστηκό λες και απευθύνεται σε 14χρονα. Και είναι πάρα πολύ προβλέψιμο και κλισέ. Πρωτού τελειώσει καλά καλά το πρώτο τρίτο της διάρκειας έχει καταλάβει με μαθηματική ακρίβεια τι θα γίνει στο τέλος. Οι ερμηνείες είναι αδιάφορες, ενώ τον πρωταγωνιστή όταν ήταν μπλε δεν τον ξεχώριζα από τους άλλους και χανόμουν.

Επίσης μειονέκτημα το ότι η ιστορία δεν πλασάρεται με τον σωστό τρόπο. Ξεκινάει ένα ταξίδι στο διάστημα χωρίς να μας έχει ενημερώσει η ταινία ότι είναι δυνατόν κάτι τέτοιο στο σύμπαν της ταινίας. Ξαφνικό δηλαδή. Μετά σου δείχνει το μεγάλο θέμα της ταινίας που είναι τα άβαταρ αλλά τα πλασάρει λες και τα έχουμε ξαναδεί, λες και είναι κάτι ασήμαντο.

Και γενικά ο Κάμερον από αυτήν την ταινία μου δείχνει ότι είναι ανίκανος να διηγηθεί σωστά μια ιστορία. Από την άλλη ο Τζάκσον στο λοτρ/χομπτι κλπ σου ξεκινάει να σου λέει μια ιστορία και σε καθηλώνει από την επικότητα. Είναι εν μέρει και θέμα σεναρίου αλλά εστιάζω τώρα στο πλασάρισμα που στο άβαταρ ήταν πολύ κακό. πχ στο τέλος μαζεύονται όλοι οι ούγκα ούγκα από τα απομακρυσμένα στρουμφοχωριά να πολεμήσουν και λες που βρισκόντουσαν αυτοί; Δεν υπήρχε ούτε ένα πλάνο ή υπαινιγμός για την έκταση αυτού του κόσμου. Στο ξεκάρφωτο πολλά πράγματα που δείχνουν έλλειψη ταλέντου του σκηνοθέτη. Δεν όλα εφέ

Πάντως αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε. Να εντυπωσιάσει με τα εφέ και στο τέλος αυτά που έγιναν κατάφεραν να με αγγίξουν σε ένα βαθμό.

7,8/10

Πάντως είσαι φαινόμενο αν αντέχεις 3 χρόνια χωρίς να δεις το μεγαλύτερο block buster όλων των εποχών, με τόσο hype που υπήρχε τότε.

Τέρας εγκράτειας θα έλεγα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως είσαι φαινόμενο αν αντέχεις 3 χρόνια χωρίς να δεις το μεγαλύτερο block buster όλων των εποχών, με τόσο hype που υπήρχε τότε.

Τέρας εγκράτειας θα έλεγα.

Αν σού πω ταινίες που δεν έχω δει εγώ, ο τίτλος «τέρας εγκράτειας» θα γίνει δικός μου δια περιπάτου...

Δημοσ.

Source.png Πηγή: The Hangover Part III (2013)

Αφου ειχα ακουσει τοσο θαψιμο αποφασισα να την δω και να κρινω μονος μου..

Σα το 1 δεν ηταν..

Δεν ειχε τοσο γελιο.. Βασικα μονο ο Γαλυφιανακης προσπαθησε να το κανει κωμωδια..

Αυτο που πετυχε ειναι να βλεπεται ευχαριστα η ταινια χωρις να ριξω ουτε μια φορα ματια στο ρολοι μου.

Κορυφαιο το τελος μετα τους τιτλους για ακομα μια φορα!!

Σιγουρα δεν ηταν σα το 1 αλλα δεν ειναι και για θαψιμο οπως ακουγα..

6/10 απο μενα..

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα Το Καλεσμα, και παραδοξως μου αρεσε! Επιτελους μετα απο καιρο ειδα μια ταινια τρομου που μ εκανε και πραγματικα ενιωσα μια αγωνια, κι ενα φοβο κατα διαστηματα.

• Like 3
Δημοσ.

Melancholia

Ένας κινούμενος καμβάς με θέμα του την μελαγχολία-κατάθλιψη και πως επιδρά-αντιμετωπίζεται σε διαφορετικούς χαρακτήρες...

Εξαιρετικό

• Like 1
Δημοσ.

Kiss of the damned

Απο γυναίκες για γυναίκες...

Sanitarium

Δεν ήταν κακο για TV movie αλλα εξεπλαγην όταν άκουσα την μουσική επένδυση για την τελευταία ιστορία.

Me needs to search the Internet now*

Δημοσ.

Αν σού πω ταινίες που δεν έχω δει εγώ, ο τίτλος «τέρας εγκράτειας» θα γίνει δικός μου δια περιπάτου...

Πρόσεξε κακομοίρη, σε βλέπω να' χεις την τύχη του άλλου, που είπε για τον Νονό. iykwim

Το νού σου!

Έχει δει κανείς το Cold Blooded;

viper, παίζει και η αγαπημένη σου γιατρός! ^_^

http://www.imdb.com/title/tt1821374/

Δημοσ.

Melancholia

Ένας κινούμενος καμβάς με θέμα του την μελαγχολία-κατάθλιψη και πως επιδρά-αντιμετωπίζεται σε διαφορετικούς χαρακτήρες...

Εξαιρετικό

Ελα, σταματα να λες χαζα. Αφου ο μπραφ λεει οτι ειναι βλακεια.

Δημοσ.

Πρόσεξε κακομοίρη, σε βλέπω να' χεις την τύχη του άλλου, που είπε για τον Νονό. iykwim

Το νού σου!

Έχει δει κανείς το Cold Blooded;

viper, παίζει και η αγαπημένη σου γιατρός! ^_^

http://www.imdb.com/title/tt1821374/

Προσπάθησα να το δω αλλα δεν παλευεται το συγκεκριμένο θηλυκό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...