fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 καλά εδώ το imdb έχει 5. κάτι στο karate kid. ΠΡΟΣΒΟΛΑ στα παιδικά μας χρόνια και θα έπρεπε να κλείσει ως site μόνο για αυτό. Είδα το Hangover 3 και μισώ τον εαυτό μου. Το τραβήξανε από τα μαλλιά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 7.1 έχει το 1ο Karate Kid...
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Site: Pacific Rim To ειδα χτες σινεμα οχι σε 3D , κλασικο blockbuster στα προτυπα του transformers ,χορταστικο θεαμα,αφθονα cgi και επικες μαχες. Στην κατηγορια αυτη λοιπον η καλυτερη της χρονιας. Υ.Γ μετανιωσα που δεν το ειδα σε 3D. 7,9/10 2
KAKADI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πηγή: Fright Night 2 2013 Λοιπον το ειδα χτες βραδυ.. 4/10 λοιπον απο μενα.. Αυτος που το σκηνοθετησε ηταν πολυ μα-λα-γκας!! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από KAKADI
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 7.1 έχει το 1ο Karate Kid... Ναι αλλά το δεύτερο με τον γαμάτο τον Σάτο; Και την γαμάτη την Ιαπωνία και το γαμάτο κολπάκι (από την 1) που δεν έπιασε και του έσπασε τα μπαλάκια; Περιμένω το Gravity πως και πως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά το δεύτερο με τον γαμάτο τον Σάτο; Και την γαμάτη την Ιαπωνία και το γαμάτο κολπάκι (από την 1) που δεν έπιασε και του έσπασε τα μπαλάκια; χειρότερο...
walkerr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε κι εγω νομιζω οτι το karate kid 2 λεει πολλα πραγματα. The Third Man (1949).............................Κατώτερη του αναμενόμενου 6,4/10 Δες καλυτερα τον 4th man(1983) και θα παθεις τη πλακα σου. http://www.imdb.com/title/tt0086543/
Plug Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λέω να πάω κινηματογραφο στον άγιο Δημήτριο, να δω το Rush, αξίζει;
MauMaus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 δε το χω δει , λενε ομως οτι ειναι πααρα πολυ καλο ! εγω παλι ψηνομαι να δω αυτο http://www.imdb.com/title/tt2088893/ το χει δει κανεις ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λέω να πάω κινηματογραφο στον άγιο Δημήτριο, να δω το Rush, αξίζει; Η ταινία ή ο κινηματογράφος στον Άγιο Δημήτριο? 2
Superuser Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Pandorum Συμπαθητικό sci-fi θρίλερ για να περάσεις ένα απόγευμα πέμπτης..
KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: The Conjuring (Το καλεσμα) 2013 Λοιπον εχουμε και λεμε.. Καταρχην να ξεκινησω με τον τροπο που θα το δειτε.. ΜΗΝ πατε σε ωρες αιχμης 9-10-11 το βραδυ γιατι ολο και καποιος μακακας θα ειναι απο πισω ή μπροστα και θα σας τα πρηξει κανωντας χαβαλε με την παρεα του (κοντεψα να παιξω ξυλο με τους πισω).. Δειτε το σε ωρες απογευματινες ή πολυ αργα ή αφου βγει σε blue ray στο σπιτακι σας.. Οπως π.χ. και το Sinister βεβαια ειναι απ τις ταινιες που θελεις ηχο για να σε μπασει πιο ευκολα στο κλιμα. Οποτε επιστρατευστε home cinema ή ακουστικα με noise cancellation και θα την ευχαριστηθειτε. Στο δια ταυτα λοιπον.. Μου αρεσε η υποθεση που ειχε πολλα σημεια να στηριχτει το εργο. Οι ερμηνειες ηταν καλες και οι πρωταγωνιστες μεσα στο κλιμα με την Vera Farmiga να δικαιολογει γιατι της πανε τετοιοι ρολοι και με το παραπανω. Επισης μου αρεσε ο φωτισμος που ακομα και σε σκοτεινες σκηνες εβλεπες αυτο που επρεπε να δεις. Η ταινια σε ξαφνιαζε και σε εκανε ανασηκωθεις σε αρκετα σημεια μεσα στη διαρκεια της. Χωρις να μπω σε λεπτομερειες ηταν καλη αλλα ηθελα λιγο δραματικοτερο-εντονοτερο τελος για να δικαιολογηθει η πολυ καλη φημη που εχει αποκτησει.. Το τελος στα ματια μου την εριξε λιγο αλλα ειναι η αληθεια πως κρατουσα μεγαλο καλαθι απ την αρχη και θεωρω πως ειναι και λιγο υποκειμενικο καθως μετραει η εμπειρια αλλα και το τι θελεις απο ταινιες τετοιες. Με λιγα λογια καποιος νεαροτερος αν την δει μονος του με κλειστα φωτα και με τον ηχο να δινει ρεστα θα φοβηθει. Καποιος πιο εμπειρος θα την ευχαριστηθει και θα τρομαξει αλλα θα βρει ψεγαδια. Συγκρινοντας την με το Sinister το οποιο το ειδα σε blue ray και home theatre νομιζω πως παιζεται στα σημεια και ειναι derby το ματσακι.(Συγκρινω τα 2 τους γιατι παιζουν μπαλα στην ιδια κατηγορια) Θα αποκτησω καλυτερη γνωμη οταν την δω και αυτην ετσι γιατι εχω καταληξει στο συμπερασμα πως τελικα οταν πας σινεμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ευχαριστηθεις την ταινια οπως στο σπιτι σου. 7/10 απο μενα θεωροντας και υποκειμενικα μιλωντας πως εκει στο τελος κατι ελειπε για να παρω το μεγαλο καλαθι μου γεματο στο σπιτι. Λέω να πάω κινηματογραφο στον άγιο Δημήτριο, να δω το Rush, αξίζει; Οου γιες.. Οου γιες!! 1
Plug Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Rush, Ταινιαρα!!!! Όποιος λατρεύει ο,τι υπάρχει σε αθλητισμό και λειτουργεί με πιστόνια, θα το αγαπήσει. Εξαιρετική μουσική, εξαιρετική παρουσίαση, εξαιρετική φωτογραφία, πάρα πολύ καλές ερμηνείες. Και αυτό το πράμα με τα πλάνα μέσα στους κινητήρες.... Δούλευε η καρδιά σε συχνότητα βαλβίδας.. 2
KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Rush, Ταινιαρα!!!! Όποιος λατρεύει ο,τι υπάρχει σε αθλητισμό και λειτουργεί με πιστόνια, θα το αγαπήσει. Εξαιρετική μουσική, εξαιρετική παρουσίαση, εξαιρετική φωτογραφία, πάρα πολύ καλές ερμηνείες. Και αυτό το πράμα με τα πλάνα μέσα στους κινητήρες.... Δούλευε η καρδιά σε συχνότητα βαλβίδας.. Απ τα καλυτερα του 2013!
walkerr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Rush,Ταινιαρα!!!!Όποιος λατρεύει ο,τι υπάρχει σε αθλητισμό και λειτουργεί με πιστόνια, θα το αγαπήσει.Εξαιρετική μουσική, εξαιρετική παρουσίαση, εξαιρετική φωτογραφία,...... Οταν λες "φωτογραφια" τι εννοεις? Τις φωτογραφιες απ το εργο που εχουν τραβηχτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις