Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω σταματησει να εμπιστευομαι την βαθμολογια στο imdb απο οταν ειδα μια εργαρα που της ειχαν βαλει 5

Δημοσ.

Διάβασα τα χειρότερα....λογικά θα είναι κρίμα το bandwith.

Εχει πολλά καλά στοιχεία και τεχνικές. Ειδικά ο φωτισμός ειναι εξαιρετικός σε κάποια σημεία. Οπως και να εχει, ήταν καλύτερο απο πολλά απο αυτα που παίρνουν 7 στο imdb...

Δημοσ.

Εχει πολλά καλά στοιχεία και τεχνικές. Ειδικά ο φωτισμός ειναι εξαιρετικός σε κάποια σημεία. Οπως και να εχει, ήταν καλύτερο απο πολλά απο αυτα που παίρνουν 7 στο imdb...

Δεν ξέρω...το 1 μου είχε φανεί συμπαθητικό....ένα χαλαρό 6.Θα περιμένω καμιά νεκρή περίοδο να του δώσω την ευκαιρία του.

Δημοσ.

Fright night 2 2013

Θα μπορούσε να ειχε γίνει cult αλλα απο την άλλη είμαι partial στα uberhounds...

Kαλτ φιλε ειναι η πρωτη ταινια, αυτη ηταν μια αθλια αντιγραφη.

Τα παλια fright night επειδη τυγχανει να ηταν απ τα πρωτα θριλλερ που ειδα πιστευω δε συγκρινονται με τιποτα..

Του 2011 παραυτα ειχε καλο κλιμα και βλεποταν ανετα και ευχαριστα..

Το 2 μολις τωρα εμαθα την υπαρξη του..

Για να δουμε!!

Δημοσ.

αυτο s4fimg-conjuring_ver3_xlg2013-s141x195.j The Conjuring (2013)

περιμενω bluray ! πρεπει να μαμαει  ..

Τα παλια fright night επειδη τυγχανει να ηταν απ τα πρωτα θριλλερ που ειδα πιστευω δε συγκρινονται με τιποτα..

Του 2011 παραυτα ειχε καλο κλιμα και βλεποταν ανετα και ευχαριστα..

Το 2 μολις τωρα εμαθα την υπαρξη του..

Για να δουμε!!

το παλιο το 1οχι το 2 , ηταν απ τα καλυτερα εργα που εχω δει .. και γω τοτε το ειδα ..

το 2011 ηταν φωλαρα ! το 2 που βγαινει τωρα θα δουμε  αν και κατι μου λεει πως  , δεν ...

http://www.youtube.com/watch?v=CgaFJmwhfjk

Δημοσ.

αυτο s4fimg-conjuring_ver3_xlg2013-s141x195.j The Conjuring (2013)

περιμενω bluray ! πρεπει να μαμαει  ..

το παλιο το 1οχι το 2 , ηταν απ τα καλυτερα εργα που εχω δει .. και γω τοτε το ειδα ..

το 2011 ηταν φωλαρα ! το 2 που βγαινει τωρα θα δουμε  αν και κατι μου λεει πως  , δεν ...

http://www.youtube.com/watch?v=CgaFJmwhfjk

Το conjuring θα το δω αυριο day one.. Δε κρατιομουν μιλαμε και εκλεισα εισιτηρια. Περιμενε review αυριο βραδυ (χωρις σποιλερ εννοειται) τετοια ωρα θα μπω..

Κοιτα το fright night το 1 του 1985 μου αρεσε περισσοτερο θα σου πω.. Ημουν πολυ μικρος και ειχα ψιλοχεστει πανω μου. Και το 2 δεν πηγαινε πισω ομως..

Απο τοτε που κ που το ξαναβλεπω και λησμονω τα τοτε χρονια.. Το αγαπαω οπως και πολλα αλλα τοτε οπως το wall street, cocktail, big, risky business, the thing, angel heart και πολλες πολλες αλλες που τις εχω συνδυασει με την τοτε εποχη..

Απλα στο fright night του 2011 πηγαν να μεταφερουν το ιδιο cult κλιμα του 1985.. Ηταν μετριο κατ εμε, ευχαριστο αλλα συγκρισιμο με το παλιο ουτε καν.. Αυτο το 2 του 2013 τωρα πετυχα μια κριτικη που παιρνει 5/10.. Θα το δω βεβαια και θα κραξω αναλογα μετα κλασσικα!!

Αυτο που ηταν ντροπη για μενα ηταν το the thing το προσφατο..

• Like 1
Δημοσ.

περιμενω εντυπωσεις (απ εξω απ εξω ομως, κανονισε να  μη πεις τι θα γινει  B)  γιατι περιμενω πως κ πως να το δω)

το fright night το 1 του 1985 το εχω bluray κ το χω δει αρκετες φορες  το αγαπαω  , μου  αρεσει  παρα πολυ το κλιμα εκεινης της εποχης ! ακριβως οπως το ειπες .. αναπολω ...

• Like 1
Δημοσ.

The Third Man (1949)

Προσπάθησα πολύ να το συμπαθήσω. Είχε μερικές ωραίες εικόνες και  σκιές μυστηρίου, αλλά δεν με έπεισε.

Το σενάριο μου φάνηκε πολύ ό,τι να'ναι. Έχει πολλά βασικά πράγματα που γίνονται χωρίς λόγο, εντελώς παράλογα. Δηλαδή βασικές τροπές που παίρνει η ταινία, άμα το σκεφτείς δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Πολύ αφέλεια εκ μέρους του σεναριογράφου που δεν βρήκε πιο καλοστεκούμενες βάσεις να συνεχίσει την ιστορία.

Πέρα από αυτό, ο πρωταγωνιστής δεν μου άρεσε, δεν ξέρω γιατί. Επίσης την μουσική την βρήκα πολύ χάλια και εκνευριστική. Εντελώς αταίριαστη.

Κατώτερη του αναμενόμενου  6,4/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moonrise Kingdom

Ιδιοφυές,πρωτότυπο, μεστό..

Σαν να μαζεύτηκαν οι 12χρονοι και είπαν θα φτιάξουμε μια ταινία για τους μεγάλους αλλά με την δικιά μας οπτική..

Ok?<--ok

σκηνοθέτης λίγο ιδιαίτερος;;o Anderson..ok?<--ok

σενάριο..,αλλά όπως το θέλουμε..?coppola..ok?<--ok

love story?το 'χουμε..<--ok

πρωταγωνιστής(λίγο μυστήριος κ αντιηρωας)?? το 'χουμε<--ok

πρωραγωνιστρια(λίγο σέξι,μυστήρια κ έξυπνη)??το 'χουμε<--ok

δράση??το 'χουμε<--ok

soundtrack??της εποχής αλλά ιδιαίτερο..<--ok

ύφος ταινίας??σοβαρό σε όλες τις πτυχές του(εξάλλου θα το δουν μεγάλοι)αλλά,θα κάνουμε κ τα δικα μας..πάντα με σοβαρό υφος..<--ok

αεροπλάνα,αυτοκίνητα,καράβια κ λίγο καφριλα(γιατί πουλάει)??βεβαίως..(δικιά μας είναι η ταινία..)<--ok

Αστέρες??θέλουμε βαρβάτα ονόματα..φυσικά θα παίζουν δεύτερους ρόλους(είπαμε,η ταινία είναι δικιά μας)..για κράχτες..ok?<--ok

αίμα??εννοείτε..λίγο όμως για να μας δουν κ οι 13+(σειρές..) ok?<--ok

Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε μία αδιάφορη ιστορία δύο 12χρονων αλλά με την σοβαρότητα τών μεγάλων??Ναι..<--ok!!

Επεξ/σία από Superuser
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...