Superuser Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Jobs Θα βγεί και Νο2;; Δεν εχω διαβάσει το βιβλίο ώστε να κρίνω ότι ιστορικά, τα γεγονότα είναι ανακριβή αλλά από κάποιες αναφορές που έχω διαβάσει λένε ότι λείπουν και κάποια σημαντικά κομμάτια της ιστορίας.. Εμένα μου άφησε μία αίσθηση μισής ταινίας...το μόνο που έλειπε στους τίτλους τέλους ήταν το "συνεχίζεται".. Καλούτσικη;;
liakjim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω τα παραλες.. Δεν ηταν τοσο καλο αλλα βλεποταν.. Ηταν αλλο ενα εργο της σειρας αλλα οχι και 3... Υπαρχουν και πολυ χειροτερα!! Ισως. Αλλα το ανοητο σεναριο (απευθυνεται σε 14χρονα/εγκεφαλικα νεκρους ), οι ρηχοι με μηδενικη αναπτυξη χαρακτηρεςκ η κουραστικη με απειρα λαθη / υπερβολικη χρηση φτηνου CGI σκηνοθεσια καθιστουν την ταινια "unwatchble". Ουσιαστικα την τελειωσα για αυτον τον λογο (εξου κ το 3/10 χεχε -> https://www.google.gr/search?q=Isla+Fisher&rlz=1C1SKPL_enGR412GR415&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4uI_UsHpF-LT0QWguIFY&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=962&bih=539&dpr=1 )
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1951261/?ref_=sr_1">The Hangover Part III Aλλη μια τριλογια ( θα εχει και συνεχεια) που ακολουθει την πεπατημενη .Το πρωτο ηταν πολυ καλο . το δευτερο μετριο και το τριτο μερος απλα αδιαφορο . 5/10 Ισως.Αλλα το ανοητο σεναριο (απευθυνεται σε 14χρονα/εγκεφαλικα νεκρους ), οι ρηχοι με μηδενικη αναπτυξη χαρακτηρεςκ η κουραστικη με απειρα λαθη / υπερβολικη χρηση φτηνου CGI σκηνοθεσια καθιστουν την ταινια "unwatchble".Ουσιαστικα την τελειωσα για αυτον τον λογο (εξου κ το 3/10 χεχε -> https://www.google.gr/search?q=Isla+Fisher&rlz=1C1SKPL_enGR412GR415&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4uI_UsHpF-LT0QWguIFY&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=962&bih=539&dpr=1 ) Μηπως το ειδες σε αθλια ποιοτητα μετριο ηταν το να μην βλεπεται το θεωρω υπερβολη.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα, κι εγώ το Hangover III έιδα χτες Φώτη. Τρελό? Πολύ αδιάφορο όντως. Κι αυτός ο Γαλυφιανάκης έχει κουράσει απίστευτα. 5,4/10 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα, κι εγώ το Hangover III έιδα χτες Φώτη. Τρελό? Πολύ αδιάφορο όντως. Κι αυτός ο Γαλυφιανάκης έχει κουράσει απίστευτα. 5,4/10 Tα μεγαλα πνευματα συγχρονιστηκαν δεν ειναι τυχαιο απλα τα σπαμε
skiabox Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θα συμφωνήσω με τον Skiabox και έγω για τον Jobs.Περίμενα να δω περισσότερα και με πιο πολλές λέπτομέρεις.Ειδικά το τέλος ήταν.....Αλλά φάνηκε πολύ βιαστική πάντως η ταινία!! Πραγματικά ήταν κρίμα, γιατί με βάση τη βιογραφία θα μπορούσαν να φτιάξουν ταινιάρα. Ας ελπίσουμε κάποιος στο μέλον να φτιάξει μια ταινία για τον Steve Jobs πολύ πιο προσεγμένη. Μετά από την ερμηνεία που είδα βέβαια από τον Kutcher τον θεωρώ καλό ηθοποιό αλλά από ότι φάνηκε δε φθάνει ένας καλός ηθοποιός μόνο για να κάνεις μια αξιόλογη ταινία. Jobs Θα βγεί και Νο2;; Δεν εχω διαβάσει το βιβλίο ώστε να κρίνω ότι ιστορικά, τα γεγονότα είναι ανακριβή αλλά από κάποιες αναφορές που έχω διαβάσει λένε ότι λείπουν και κάποια σημαντικά κομμάτια της ιστορίας.. Εμένα μου άφησε μία αίσθηση μισής ταινίας...το μόνο που έλειπε στους τίτλους τέλους ήταν το "συνεχίζεται".. Καλούτσικη;; Δεν είδα κάποια σημαντική παρέκλιση από το βιβλίο.
KAKADI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ισως. Αλλα το ανοητο σεναριο (απευθυνεται σε 14χρονα/εγκεφαλικα νεκρους ), οι ρηχοι με μηδενικη αναπτυξη χαρακτηρεςκ η κουραστικη με απειρα λαθη / υπερβολικη χρηση φτηνου CGI σκηνοθεσια καθιστουν την ταινια "unwatchble". Ουσιαστικα την τελειωσα για αυτον τον λογο (εξου κ το 3/10 χεχε -> https://www.google.gr/search?q=Isla+Fisher&rlz=1C1SKPL_enGR412GR415&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4uI_UsHpF-LT0QWguIFY&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=962&bih=539&dpr=1 ) Εχεις δικιο σε μερικα πραγματα απ αυτα που λες αλλα κανε ενα κοπο και δες.. Splice House of Wax The Wicked Piranha Battleship Ειναι μονο μερικα που μπορω να θυμηθω... Οπως καταλαβαινεις κ αν εχεις δει καποιο απ αυτα εχω χασει πολλες ωρες/μερες αχρηστης θεασης.. Παντω αν δεν εχεις δει το Splice ή το The Wicked σε παρακαλω δες τα (ή μην τα δεις καλυτερα) και θα καταλαβεις για τι το Now You See Me δεν παιρνει 3 αλλα 5/10...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλός ηθοποιός ο Kutcher, τα ακούσαμε όλα πλέον... 9
NoisePollution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 42 Αρκετά καλή. Ο Ford έδωσε σεμινάριο και πάλι. Η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα. Στα αρνητικά κάποια κλισέ όπως η μουσική που παίζει όταν κάνει home run ο πρωταγωνιστής ή όταν λέει κάτι με πολύ νόημα και καλά. Βλέπεται πάντως.
walkerr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα το ανοητο σεναριο (απευθυνεται σε 14χρονα/εγκεφαλικα νεκρους ), Προσοχη φιλε μη κανεις τετοια κριτικη για ταινια! Τετοια εκανα κι εγω τις προαλλες και μου την επεσε καποιος οτι τον προσβαλλω(και 2 ατομα του εκαναν και like)....
KAKADI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: http://www.imdb.com/title/tt1637706/?ref_=sr_1">Our Idiot Brother 2011 Ξεκινησα να το βλεπω πως και καλα θα εβλεπα κωμωδια.. Δεν ηταν τελικα.. Ηταν μια κοινωνικη κομεντι ή κατι τετοιο τελος παντων. Χλιαρο σε ολη τη διαρκεια του.. Νομιζω πως ειχα καλυτερα πραγματα να κανω τελικα. Παρολα αυτα δεν ειμαι τελειως απογοητευμενος. Νομιζω σωθηκε λιγο προς το τελος η παρτιδα! 5/10.. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Diary of the Dead Γεια σου ρε Ρομέρο χαχαχαχαχαχ γελάω ακόμα!!!
Superuser Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 After Earth Δεν ήταν τόσο κακή όσο ακούγεται.. Ωραία τοπία,εφέ,ενδιαφέρον project που αναλώθηκε σε αλλά πράγματα(σχέση πατέρα-γιού,ενηλικίωση,επιβίωση) έχοντας κενά στον κόσμο του σεναρίου.. Αν δεν την πάρεις στα πολύ σοβαρά, του τύπου θέλω να δω την ταινία της δεκαετίας,βλέπεται άνετα.. Με τέτοια τεχνολογία που κατέχουν,το μόνο όπλο που έχουν εναντίον των "copyalien" είναι μόνο το διπλό χατζάρι των 22 κινήσεων;;
KAKADI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 This Is The End 2013 Άλλοι μπορεί να την πούνε καμμένη... Εγώ πάλι όχι. Αρκετά καλή με το τελευταίο 40 λεπτό να απογειωνεται.. Δε ξέρω γιατί αλλα μου θύμισε Tenacious D and The Pick Of Destiny που εγώ προσωπικά λάτρεψα.. 7/10.. Ειναι κωμωδία που αυτό το στυλ ή θα το μιλήσεις ή θα το αγαπησεις.. Είμαι στο δεύτερο γκρουπ εύκολα!! Sent from my iPad using Insomnia
MauMaus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Scenic Route (2013) αλλοι θα το θεωρησουν μια απ τις μεγαλυτερες φωλες που εχουν δει στη ζωη τους και αλλοι θα γουσταρουν πολυ ! αποκλειονται μεσαιες καταστασεις ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις