Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στην αγγλια εχει βγει μια ωραια ταινια με ταιμ τραβελ το  ABOUT TIME       .ξερει κανεις ποτε θα ερθει και προς τα δω μερια;;  

οπως και το  Insidious 2   που και κει βγηκε 
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

An american crime 2007

Λίγο μετά την αρχή της ταινίας κατάλαβα ότι πρόκειται για την συγκλονιστική αληθινή ιστορία που είχα διαβάσει αναλυτικά κάτι χρόνια πριν και αυτό έδωσε μεγάλο ενδιαφέρων.

Συνολικά καλές ερμηνείες αν και σε αρκετά σημεία νομίζω παραστράτησαν και ήταν ξύλινα μερικά πρόσωπα χωρίς λόγο. Ειδικά στο τέλος όταν το κορίτσι λέει πάρτε με και θα σας τα πω όλα, wtf? τόσο ψύχραιμα; έπρεπε να ξαναγυριστεί.

Η Γερτρούδη εμφανίζεται γοητευτική για την ηλικία της και πέρα από τις ίδιες τις πράξεις η υπόλοιπή της συμπεροφορά δεν ταιριάζει στο προφίλ που πιστεύω έπρεπε να έχει. Επειδή ήταν άσχημη, σε κάκιστο περιβάλλον κλπ. Τα έκαναν λίγο θάλασσα σε αυτόν τον τομέα.

Στο τέλος βλέπουμε το κορίτσι να ξεφεύγει και λέω μήπως έδωσαν διαφορετικό τέλος; αλλά το τρικ τελικά μου άρεσε πολύ, έδωσε άλλη ανατροπή και ένταση. Επίσης όταν λέει ότι "επέστρεψε" στο καρουζέλ δίνει μια νότα αθωότητας που δεν πέθανε από τα βασανιστήρια αλλά θέλει να ζήσει για πάντα

Παίζει πολύ συγκίνηση στο τέλος.

Η ένστασή μου: Έριξα μια ματιά στις υπόλοιπες ταινίες του σκηνοθέτη και είδα ότι έχει κάνει μόνο παιδικές για εξάχρονα. Τι του ανέθεσαν αυτού να γυρίσει σοβαρή ταινία;; Στην διάρκεια της ταινίας φάνηκε ότι θα έπρεπε να υπήρχε ελλαφρώς διαφορετική αντιμετώπιση. Ήταν πολύ light για τα γούστα μου(σε σχέση με το στόρυ) ενώ ήταν πολύ πιο friendly από την αληθινή ιστορία. Παρέλειψαν αρκετά πράγματα να βάλουν ενώ σε πολλά δεν υπήρχε η απαραίτητη ωμότητα. Δεν είδαμε πχ το πτώμα να κείτεται στραβό πάνω στο μίζερο κρεβάτι όπως θα αποτυπωνόταν στην ασπρόμαυρη φωτογραφία μια εφημερίδας.

Νομίζω πως αν σκηνοθέτης ήταν ο Haneke θα είχαμε δει ένα πολύ πιο ρεαλιστικό και ωμό δράμα, και θα του ταίριαζε. Ίσως και χωρίς μουσική. Αν και δεν ξέρω αν θα την "διασκέδαζα" τόσο, υπήρχαν κάποαι καλά στοιχεία στο τέλος.

Παρότι αναγνώρισα κάποια αρνητικά, η ταινία έχει ένα πολύ δυνατό στόρυ από πίσω 8,5/10 πάρα πολύ καλή

Δημοσ.

Η Δίκη Των Δικαστών

Μετά το τέλος της περίφημης δίκης του Κολοκοτρώνη

το παλάτι πιέζει τους δικαστές Τερτσέτη και Πολυζωίδη να υπογράψουν τη θανατική του καταδίκη...

Ο Ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερα του με κάποια κλισέ της εποχής του βεβαίως,που τα αγνοείς όμως λόγω του μεστού λόγου που διακατέχεται σε όλη την διάρκεια της ταινίας...

Εξαιρετική

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0465538/?ref_=nm_flmg_act_14">Michael Clayton

Πολύ μέτρια ταινία με τον Clooney στα χειρότερά του. Δεν έλεγε πολλά και ορισμένες σκηνες δεν έβγαζαν και νόημα.

5/10

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0914863/?ref_=sr_1">Unthinkable

Ταινία για βιντεοκασέτα, δεν είναι κάποια μεγάλη παραγωγή όμως βλέπεται ευχάριστα και σε κρατάει με αγωνία μέχρι το τέλος. Ειδικά ο Samuel Jackson ειναι τρομερός στον ρόλο του. Το μόνο που χαλάει την ταινία είναι η μικρή διάρκεια (1:28 λεπτά περίπου) και η εντελώς αποτυχημένη ερμηνεία της Moss.

7/10

Δημοσ.

Η Δίκη Των Δικαστών

Μετά το τέλος της περίφημης δίκης του Κολοκοτρώνη

το παλάτι πιέζει τους δικαστές Τερτσέτη και Πολυζωίδη να υπογράψουν τη θανατική του καταδίκη...

Ο Ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερα του με κάποια κλισέ της εποχής του βεβαίως,που τα αγνοείς όμως λόγω του μεστού λόγου που διακατέχεται σε όλη την διάρκεια της ταινίας...

Εξαιρετική

Στα καλυτερα του αλλα και στα... τελευταια του.

Πραγματι εξαιρετικη, την εχω δει 3-4 φορες.

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι ο 10λεπτος μονολογος του Κουρκουλου στο τελος.

Για να ακολουθησει βεβαια η ατακα που κλεινει το εργο

"Πολυζωιδης, ελευθερος!"

Ποια ειναι τα κλισε της εποχης?

Δημοσ.

Στα καλυτερα του αλλα και στα... τελευταια του.

Πραγματι εξαιρετικη, την εχω δει 3-4 φορες.

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι ο 10λεπτος μονολογος του Κουρκουλου στο τελος.

Για να ακολουθησει βεβαια η ατακα που κλεινει το εργο

"Πολυζωιδης, ελευθερος!"

Ποια ειναι τα κλισε της εποχης?

Αυτά που ανέφερες όπως λίγο και το πώς παίζαν τις action σκηνές,η μουσική της,το ότι σαν εξώφυλλο έχει την σκηνή με την κοπελιά(άσχετα αν εμφανίζεται μόνο ένα λεπτό στην ταινία..το κλισέ της εποχής για να πουλήσει..) και επίσης οι εξωτερικές της συγκεκριμένης..δεν νομίζω ότι χρειαζόντουσαν(εδώ φάνηκε το low budget..) ιστορικό δικαστικό θριλερ είναι..

Εμένα με εντυπωσιάσε στην συγκεκριμένη ο μεστός λόγος της..

Εμένα μου άρεσε ο μονόλογος του,δεν μου άρεσε που τον είπε μονοκοπανιά, θα ήθελα παύσεις κ διάρκεια με αντιπαραθέσεις και ας διαρκούσε ένα δεκάλεπτο παραπάνω η ταινία...

Δημοσ.

Αυτά που ανέφερες όπως λίγο και το πώς παίζαν τις action σκηνές,η μουσική της,το ότι σαν εξώφυλλο έχει την σκηνή με την κοπελιά(άσχετα αν εμφανίζεται μόνο ένα λεπτό στην ταινία..το κλισέ της εποχής για να πουλήσει..) και επίσης οι εξωτερικές της συγκεκριμένης..δεν νομίζω ότι χρειαζόντουσαν(εδώ φάνηκε το low budget..) ιστορικό δικαστικό θριλερ είναι..

Εμένα με εντυπωσιάσε στην συγκεκριμένη ο μεστός λόγος της..

Εμένα μου άρεσε ο μονόλογος του,δεν μου άρεσε που τον είπε μονοκοπανιά, θα ήθελα παύσεις κ διάρκεια με αντιπαραθέσεις και ας διαρκούσε ένα δεκάλεπτο παραπάνω η ταινία...

Μα δεν ανεφερα τιποτα :) Η μουσικη ειναι αρκετα καλη για την ατμοσφαιρα, δε καταλαβαινω πως τη θεωρεις κλισε. Για ποιο εξωφυλο με κοπελια μιλας, εβαλα τον τιτλο στο yahoo εικονες και δεν ειδα καμμια τετοια εικονα. Αλλα και να υπαρχει σε τι μπορει να ενοχλησει το εξωφυλλο? Και βεβαια χρειαζονταν τα εξωτερικα γυρισματα. Low budget ειναι ολες οι ελλ. ταινιες σε συγκριση με τις αμερικανικες.

Κατα τ αλλα, ο Πολυζωιδης ανοιγε σαμπανιες οταν δολοφονηθηκε ο Καποδιστριας...

Δημοσ.

Pacific rim, ωραίο!

Θα το ήθελα σε 3d..

Έχει κλασσικά ανιμετζιδικα σκηνικά και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί σαν μια τυπική ταινία.

Όντας λοιπόν η πρώτη μεκα ταινία, της βάζω 10, μιας και αποτελεί θετικότατη αρχή του είδους.

Σαν ταινία 7,είχε κάποιες τρύπες στην πλοκή μέτρια ηθοποιία αλλά Κλάιν μαιν, ταινία με μεκ κ τέρατα πήγα να δω.

Άξιζε το 7ευρω κ αν ήταν κ μαμισια 3d, θα γαμουσε.

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1670345/

Νομιζω δεν θα ξανα-ασχοληθω με το hollywood. Αηδια...2 ωρες χαμενες...

3/10

Νομιζω τα παραλες.. Δεν ηταν τοσο καλο αλλα βλεποταν.. Ηταν αλλο ενα εργο της σειρας αλλα οχι και 3... Υπαρχουν και πολυ χειροτερα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...