Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Disconnect.Είχε άπειρο potential άλλα ήταν γενικά χλιαρή χωρίς να σε αγγίζει ιδιαίτερα 6,5/10

Σωστος..

Επισης την αποτελειωσαν οι αθλιοι GR υποτιτλοι.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Usual Suspects 1995

Κι ομως το εργο αυτο μου ειχε ξεφυγει.. Μεγαλο λαθος.. Απ τα καλα του ειδους του.. Προτεινεται ανεπιφυλακτα!!

Πασιγνωστο cast, ανατροπες συνθετουν ενα αστυνομικο εργο μυστηριου που καθηλωνει!!

8/10 απο μενα..

• Like 1
Δημοσ.

Dracula(1931)

Κλασικη ταινια. Την ειχα δει και πριν καμμια 30ρια χρονια. Τωρα διαπιστωσα οτι ειναι κακη ταινια. Οχι επειδη ειναι του 1931, αλλα ειναι οντως  κακη ταινια.

Δημοσ.

This is the End

Κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο. Δε βλέπω συχνά κωμωδίες αλλά οπως και να χει η συγκεκριμένη σίγουρα είχα να δώσει κάτι καινούργιο. Πολύ καμμένη, σε κάποια φάση μου έφερε στο μυαλό το Cabin in the Woods.

6,9/10

• Like 1
Δημοσ.

in america 

Γλυκοπικρο ταινιακι

il divo 

To κινηματογραφικο και μονο ξυσιμο της ζωης του Αντρεοτι φθανει για να καταλαβει κανεις τι γινεται στην γειτονικη μας Ιταλια :)

O Ολυμπος επεσε.

Θεαματικη αμερικλανιτσα με τον Λεωνιδα να ριχνει αρκετο ξυλικι και τον Προεδρο να ηταν τοσο ευαισθητος με τους συνεργατες τους που παραλιγο να προκαλεσει πυρηνικο ολοκαυτωμα  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

This is the End

Κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο. Δε βλέπω συχνά κωμωδίες αλλά οπως και να χει η συγκεκριμένη σίγουρα είχα να δώσει κάτι καινούργιο. Πολύ καμμένη, σε κάποια φάση μου έφερε στο μυαλό το Cabin in the Woods.

6,9/10

θα ήθελα κι άλλη καφρίλα...

ο McBride τα σπάσε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...