ADHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αποψη για μια ταινια δεν ειναι οτι σε οποιον αρεσει ειναι retard η εχει μυαλα 14χρονου, δε θα ελεγα τιποτα αν απλα δεν σου αρεσε για οποιοδηποτε ΧΥ λογο, αρχισα να ασχολούμαι μολις ειδα αυτα τα σχόλια.. Δεκτο να μη σου αρεσει και δεκτο να μη βλεπεις τετοιες ταινιες πλεον η να μην εβλεπες ποτε, να χαρακτηριζεις οσους τις βλεπουν και διασκεδαζουν με αυτες ειναι ακυρο. Δεν εχω να πω κατι αλλο εγω..
walkerr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε για να τελειωνουμε, η αποψη μου ειναι αυτη: Οι αναλωσιμοι ειναι για ατομα <14 ετων. Τελεια και παυλα. Ακομα και τουμπες να κανεις, δε προκειται να αλλαξει. Πρεπει να ζησεις με αυτο Kανεναν δε χαρακτηρησα, κριτικη για τη ταινια εκανα. Αλιμονο αν δε μπουμε να κανουμε τη κριτικη που θελουμε επειδη καποιος διαφωνει.
ADHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και εμενα η αποψη μου ειναι οτι λες ασυναρτησιες και καθε φορα που τις λες θα απανταω αναλογα, οταν κανεις τετοιου ειδους κριτικη θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις.. Ζησε και εσυ με αυτο να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.. 2
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 now you see me( Η συμμορία των μάγων) ... πέρασε ευχάριστα η ώρα πάντως .. γι αυτό το λόγο και επειδή είμαι fun του Woody Harellson 7/10.
walkerr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και εμενα η αποψη μου ειναι οτι λες ασυναρτησιες και καθε φορα που τις λες θα απανταω αναλογα, οταν κανεις τετοιου ειδους κριτικη θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις.. Ζησε και εσυ με αυτο να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.. Mαθε να σεβεσαι την αποψη του αλλου και να μη κανεις σα μωρο. Ο καθενας μπορει να κανει τη κριτικη που θελει, σιγα μη παρει την αδεια σου. Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. Το αν νομιζεις οτι λεω ασυναρτησιες ή σοφιες δεν εχει καμμια σημασια.
salazar1991 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 now you see me( Η συμμορία των μάγων) ... πέρασε ευχάριστα η ώρα πάντως .. γι αυτό το λόγο και επειδή είμαι fun του Woody Harellson 7/10. Χθες το ειδα..Παραηταν ευκολος ο τροπος με τον οποιο προχωρησε η πλοκη(αν σκεφτει κανεις το τελος). 5/10 και πολυ ειναι
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Blind detective Για μαύρη κωμωδία τρωγώτανε Fist of legends 2013 Μέτριο
yanc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Venuto al mondo (Twice born) H τραγικη ιστορια μιας μητερας που επιστρεφει στο Σεραγεβο μαζι με τον γιο της προκειμενου να συμφιλιωθει μαζι του και να μαθει για τον πατερα του που πεθανε εκει κατα τη διαρκεια του πολεμου. Καλο δραμα, μου θυμισε εντονα το Incendies, χωρις να το φτανει συνολικα αλλα παραμενοντας ενδιαφερον. 7.5/10
Fan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1535108/reviews?ref_=tt_ov_rt">Elysium Το περίμενα να είναι στα επίπεδα του District 9 αλλά με απογοήτευσε. Φαίνεται ακριβή παραγωγή με ωραία εφέ αλλά δεν έχει καθόλου πλοκή και το σενάριο έχει πιο πολλές τρύπες και απο σουρωτήρι. Κρίμα. 5/10 ΥΓ. Η ποιότητα R6 (από Κίνα) τελικά είναι το ίδιο χάλια με το R5 (Αφρική, Ασία)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Only God forgives Δεν ξερω. Μου αρεσαν τα πλανα, ο φωτισμος, η μουσικη την οποια θα ερευνησω παραπανω αυριο, o ryan gosling και η kristen tomas αλλα ακομα απορω πως γεμισε 1 ωρα και 28 λεπτα με αυτο το σεναριο 1
KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν ενα πολυ μετριο σαββατοκυριακο!! Star Trek into darkness 3D.. Ηταν η πρωτη μου ταινια star trek μιας και δε με τραβαγε ποτε να δω μια. Εκ των υστερων ειδα στο imdb πως το εχουν βαθμολογησει με 8/10.. Εγω της βαζω 6 επειδη ειχα καλη διαθεση αλλιως την εβλεπα για 5αρακι.. Καλα τα ηχητικα και οπτικα εφε αλλα η υποθεση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο καθως ηταν προβλεπομενη η εξελιξη αλλα και σε καμμια στιγμη του εργου δε με ενθουσιασε.. Ειχε και λιγα πλανα διαστηματος που γενικα με γοητευει.. Δε θα πω περισσοτερα για να αποφυγω τα σποιλερ. A Good Day to Die Hard.. Νομιζω πως δε μου προσεφερε τιποτα η ταινια.. Στα συν της ο καλος HD 5.1 ηχος και η προσπαθεια του Willis να σωσει το εργο με ατακες.. 5/10.. Να πω και τη γνωμη μου για τους αναλωσιμους.. Αν τη συγκρινω με μια καλη σε γενικες γραμμες περιπετεια οπως το Taken τοτε δεν αξιζει μια.. Για μενα μια ταινια αξιζει αν σε ενθουσιασει και εχεις τη διαθεση να την ξαναδεις και να την ξαναδεις σε βαθος χρονου.. Οι αναλωσιμοι οχι απλα δε ξαναβλεπονται για μενα αλλα μετανιωνω που εχασα ενα 2ωρο και ενα 4ευρω (νοικιασμα απο itunes HD) το οποιο μυριζομουνα πως θα κατεληγε ετσι.
gavros10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 @DOP Το ειδα εχθες οταν εψαχνα το soundtrack και κανα review. Πρεπει να το ξαναδω γνωριζοντας τους συμβολισμους για να βγαλω ενα τελικο συμπερασμα. Οι σκηνες με το καραοκι και στο τελος ο τζουλιαν εβαλε το χερι του στο στομαχι της μανας τους (ή του διαβολου αν προτιμας) ηταν ωραιες σκηνες. Δεν με πειραξαν καθολου σε σχεση με την γενικη μουγκαμαρα. Κινηματογραφος, τεχνη οκ το καταλαβαινω αλλα... 1
revolver1990 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Disconnect.Είχε άπειρο potential άλλα ήταν γενικά χλιαρή χωρίς να σε αγγίζει ιδιαίτερα 6,5/10 1
Superuser Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Premium Rush Στο μανχάταν της Νέας Υόρκης ένας ποδηλάτης κούριερ αναλαμβάνει να μεταφέρει μία επιστολή της συγκατοίκου της κοπελιάς του,σε ένα σημείο της πόλης πριν της 19:00,την οποία όμως την θέλουν κ άλλοι... Action ταινία με πολύ ποδηλατοκυνηγητό(μιλάμε για πολύ πετάλι..),η ιστορία αναπτύσεται σιγά σιγά και έξυπνα,ερμηνείες τίποτα το φοβερό(δεν μας νοιάζει), κλισέ υπάρχουν αλλά τα ξεχνάς(και την ταινία μόλις τελειώσει) γιατί η ταινία είναι ευχάριστη,ο καταδιώκτης με χάλασε λίγο διότι είναι υπερβολικός στα όρια της καρικατούρας. Εννοείτε ότι οι ποδηλάτες θα την λατρέψουν... Καλούτσικη με ποπ κορν κ παρέα 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Pacific Rim...μετρησε παρα πολυ και θ αρεσει σιγουρα πιστεβω σ οποιον βλεπει και mecha ...ωραια δουλεια απο del toro Που το ειδες ψηλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις