walkerr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το ραμπο 2 λεει τι ειχε... Τιποτα, απλα εδειχνε εναν παλαβο να εξοντωνει μονος του μια μεραρχια βιετναμεζων, προς δοξα του ηρωικου αμερικανικου εθνους. Φιλε μου αρεσουν οι ταινιες δρασης και οι πολεμικες γενικοτερα, αλλα μια εμπορικη παπαρια σαν το expendables που βασιστηκε μονο στο λαμπρο cast του δε σου προσφερει τιποτα. Μονο γελιο και καφριλα. PS. To ραμπο 2 και το κομμαντο ηταν απ τις καλυτερες μου ταινιες τοτε, το 1986.
ADHD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το ραμπο 2 λεει τι ειχε... Τιποτα, απλα εδειχνε εναν παλαβο να εξοντωνει μονος του μια μεραρχια βιετναμεζων, προς δοξα του ηρωικου αμερικανικου εθνους. Φιλε μου αρεσουν οι ταινιες δρασης και οι πολεμικες γενικοτερα, αλλα μια εμπορικη παπαρια σαν το expendables που βασιστηκε μονο στο λαμπρο cast του δε σου προσφερει τιποτα. Μονο γελιο και καφριλα. PS. To ραμπο 2 και το κομμαντο ηταν απ τις καλυτερες μου ταινιες τοτε, το 1986. Οπως και πολλες αλλες ταινιες των 80s... Γελιο και καφριλα θελει να προσφερει αρα ειναι επιτυχημενη, δεν χρειαζεται σε καθε ταινια να υπαρχει και ενα βαθυτερο μήνυμα.. Καποιες φορες θελω να δω ταινια με υποθεση καποιες αλλες ενα παλαβο να σκοτωνει τους παντες και τα παντα.. Μετα μονος σου λες οτι το rambo 2 ηταν απο τις καλυτερες ταινιες το 1986, το expendables ειναι φορος τιμης σε αυτες τις ταινιες αρα αυτο που κανει το κανει καλα. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, αν εψαχνες ταινια να σου προσφερει κατι αλλο εκτος απο γελιο και καφριλα διαλεξες την απολυτα λαθος ταινια να δεις.. 1
deesnider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω τι περιμενες να δεις πραγματικα... Αυτό ακριβώς θα 'λεγα κι εγώ. Το "the expendables", δεν είναι ταινία που έχει νόημα να την αξιολογείς με ποιοτικά κριτήρια. Αν την προσέξεις έστω και ελάχιστα, σε κάθε σχεδόν σκηνή κάνει μπαμ ότι όλοι, από τους πρωταγωνιστές μέχρι το σεναριογράφο και το σκηνοθέτη, την έκαναν για να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Αυτοσαρκάζονται μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και αυτό είναι που την κάνει διασκεδαστική. Αλίμονο αν ψάχνεις βαθύτερα νοήματα... 1
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Drug wars 2013 Καλο ήτανε αλλα άμα ειχε καλύτερο τέλος θα ήταν infernal trilogy καλο...
Plug Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ακριβώς θα 'λεγα κι εγώ. Το "the expendables", δεν είναι ταινία που έχει νόημα να την αξιολογείς με ποιοτικά κριτήρια. Αν την προσέξεις έστω και ελάχιστα, σε κάθε σχεδόν σκηνή κάνει μπαμ ότι όλοι, από τους πρωταγωνιστές μέχρι το σεναριογράφο και το σκηνοθέτη, την έκαναν για να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Αυτοσαρκάζονται μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και αυτό είναι που την κάνει διασκεδαστική. Αλίμονο αν ψάχνεις βαθύτερα νοήματα...Βασικά, μια ξεπέτα για να κονομησουν ήταν κ τπτ άλλο. Only God forgives Δεν ξερω. Μου αρεσαν τα πλανα, ο φωτισμος, η μουσικη την οποια θα ερευνησω παραπανω αυριο, o ryan gosling και η kristen tomas αλλα ακομα απορω πως γεμισε 1 ωρα και 28 λεπτα με αυτο το σεναριο Η κριστεν σκοτ τομας, στην ταινία είναι ΚΑΥΛΑ. Επίσης θα συμφωνήσω στα υπόλοιπα.
Voodooman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Limitless διασκεδαστική,ευχάριστη και καλογυρισμένη ταινία, αλλά τα ατελείωτα λογικά ερωτήματα που έχει ο θεατής και μένουν αναπάντητα, την χαλάνε. Όση ώρα την βλέπεις περνάς καλά, αλλά μόλις τελειώσει και καθήσεις να σκεφτείς τί είδες, αρχίζουν τα ερωτήματα και τότε η ταινία χάνει πολύ.
deesnider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά, μια ξεπέτα για να κονομησουν ήταν κ τπτ άλλο. Δε διαφωνώ, αλλά έχουν υπάρξει ξεπέτες με μόνο σκοπό την κονόμα, οι οποίες πλασαρίστηκαν ως «τέχνη», που όταν τις σκέφτομαι θέλω να ουρλιάξω. Τουλάχιστον αυτό ήταν τίμιο, σχετικά με το τι είναι. Το μόνο που δεν είπαν κατά λέξη στους υποψήφιους θεατές, ήταν: «Κοιτάξτε, guys, εμείς θα χαβαλεδιάζουμε μπροστά στις κάμερες για να κάνουμε την πλάκα μας. Μην το αντιμετωπίσετε στα σοβαρά το εργάκι...» Δεν ήταν δα και δύσκολο να το μαντέψει κανείς όμως. Μόνο το cast αν έβλεπε, ήταν αρκετό...
Plug Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δε διαφωνώ, αλλά έχουν υπάρξει ξεπέτες με μόνο σκοπό την κονόμα, οι οποίες πλασαρίστηκαν ως «τέχνη», που όταν τις σκέφτομαι θέλω να ουρλιάξω. Τουλάχιστον αυτό ήταν τίμιο, σχετικά με το τι είναι. Το μόνο που δεν είπαν κατά λέξη στους υποψήφιους θεατές, ήταν: «Κοιτάξτε, guys, εμείς θα χαβαλεδιάζουμε μπροστά στις κάμερες για να κάνουμε την πλάκα μας. Μην το αντιμετωπίσετε στα σοβαρά το εργάκι...» Δεν ήταν δα και δύσκολο να το μαντέψει κανείς όμως. Μόνο το cast αν έβλεπε, ήταν αρκετό... στην πρωτη,με ειχε ξενερώσει απειρα το πως έβλεπε το πράμα ο σταλονε. “Stallone gave me a part in his next movie,” he [Van Damme] told us. “But I ask him about the subject, about the story.” “He said, ‘You’re gonna make lots of money.’ I don’t want to hear that, I want to hear what was my character. He was unable to tell what it’s going to be.” “[stallone said:] ‘You know, uh, well, the fighting will be good.’ [so I said:] ‘Sly, what is my character?’ So I didn’t do the movie.”
Superuser Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Antiviral Σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι σελέμπριτι έχουν κατα κάποιο τρόπο θεοποιηθεί,κάποιες εταιρίες κ μαγαζιά εκμεταλλεύονται αυτή την φρενίτιδα πουλώντας στους "άρρωστους" fans,από ιστούς των κυττάρων πρός βρώσιν μέχρι και τις ιώσεις που περνάνε ώστε να νιώσουν κ αυτοί όπως ένιωσαν τα αγαπημένα τους "αστέρια"... Βέβαια αυτοί οι ιοί πέρνονται από το αίμα των σελέμπριτι,που έχουν συνάψει συμφωνίες με τις εταιρίες βέβαιος βέβαιος,και τροποποιούνται ώστε να μήν είναι μεταδιδόμενοι και επικίνδυνοι για τον χρήστη.. Αρρωστημένο; Ένας υπάλληλος μίας τέτοιας εταιρίας, που παράλληλα κλέβει τους ιούς μεταφέροντας τους στο αίμα του ώστε να τους πουλάει στην μαύρη αγορά,αναλαμβάνει να πάρει το δείγμα από την πιο δημοφιλές σελέμπριτι της εταιρίας κλέβοντας λίγο παράλληλα, αλλά χωρίς να ξέρει ότι αυτός ο ιός είναι θανατηφόρος,με αποτέλεσμα να προσβληθεί κ αυτός..και να προσπαθεί να βρεί αντίδοτο Ο γιός του κρονεμπερκ εδώ σκηνοθετεί ένα body θρίλερ(όπως έχει χαρακτηριστεί) που αναλώνεται στην εξέλιξη των συμπτωμάτων του ιού κ λιγότερο με το θέμα που πιάνεται αφήνοντας πολλά κενά.. Μέτριο
walkerr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως και πολλες αλλες ταινιες των 80s... Γελιο και καφριλα θελει να προσφερει αρα ειναι επιτυχημενη, δεν χρειαζεται σε καθε ταινια να υπαρχει και ενα βαθυτερο μήνυμα.. Καποιες φορες θελω να δω ταινια με υποθεση καποιες αλλες ενα παλαβο να σκοτωνει τους παντες και τα παντα.. Μετα μονος σου λες οτι το rambo 2 ηταν απο τις καλυτερες ταινιες το 1986, το expendables ειναι φορος τιμης σε αυτες τις ταινιες αρα αυτο που κανει το κανει καλα. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, αν εψαχνες ταινια να σου προσφερει κατι αλλο εκτος απο γελιο και καφριλα διαλεξες την απολυτα λαθος ταινια να δεις.. Ναι οπως και πολλες αλλες των '80, αλλα δεν εκαναν ολες τρελες εισπραξεις οπως αυτες οι δυο. Αν το expendables στοχευε στο γελιο και τη καφριλα ναι, πετυχε το σκοπο της, αν και δε το νομιζω, νομιζω οι παραγωγοι τη πλασαρανε ως σοβαρη ταινια δρασης. Δε μιλαμε για "βαθυτερο νοημα", μιλαμε να μην υπαρχουν αφελειες και χαζομαρες. Του στυλ "δε σε σκοτωνω, πιανουμε τη κουβεντα και με σκοτωνεις εσυ"... Δεν ειπα οτι το ραμπο 2 ηταν απο τις καλύτερες το 1986, ειπα οτι για εμενα ηταν απο τις καλυτερες. Διοτι τοτε ημουν <15 ετων Το expendables δεν ειναι φορος τιμης σε αυτες τις ταινιες, μια φτηνη καρικατουρα ειναι. Ε βεβαια διαλεξα λαθος ταινια, τι λεμε τοση ωρα? Μετεφερα εδω τις εντυπωσεις μου γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θρεντ. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο εσυ ακουγεσαι ενοχλημενος.
papahlamidas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Disconnected Μικρές ιστορίες που αλληλοσυνδέονται, με χαρακτήρες που αναζητούν την ανθρώπινη επαφή την εποχή του ίντερνετ. Ένα καταπονημένο κι άγονο ζευγάρι ξαναβρίσκουν τη φλόγα όταν βρίσκονται σε αποστολή να βρουν τα χρήματα που έχασαν όταν τους κλάπηκαν οι κωδικοί. Ένας χήρος πρώην αστυνομικός μάχεται να φέρει στον ίσιο δρόμο τον γιο του που βασανίζει ηλεκτρονικά έναν συμμαθητή του. Ένα δεμένο ζευγάρι γονέων αντιμετωπίζει την απόπειρα αυτοκτονίας του χαρισματικού τους γιου. Μια φιλόδοξη δημοσιογράφος πείθει έναν νεαρό που βρίσκει από ενήλικο site, να γίνει το αντικείμενο της ερευνάς της, με επικίνδυνες συνέπειες και για τους δύο. [cine.gr] Πάρα πολύ καλή ταινία 8,0/10 εύκολα.
ADHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ε βεβαια διαλεξα λαθος ταινια, τι λεμε τοση ωρα? Μετεφερα εδω τις εντυπωσεις μου γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θρεντ. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο εσυ ακουγεσαι ενοχλημενος. Ποτε πλασαρίστηκε σαν σοβαρη ταινια?? lol δηλαδη.. Οκ εσυ μεγαλωσες σοβαρεψες και δεν σου αρεσουν τα 80s πλεον και προφανως εκανες λαθος επιλογη ταινιας, να λες για 14χρονα ειναι τουλαχιστον αστοχο ομως αφου τη νοσταλγια αυτης της εποχης μονο ηλικιες >24-25 μπορουν να την νιωσουν και να εκτιμησουν το expendables.. 1
walkerr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν πλασαριζοταν ως καφρικη ταινια για χαβαλε δε θα εκοβε εισητηρια, να εισαι σιγουρος. Ουτε και σαν κωμωδια πλασαρεται. Γιατι, εσυ εχεις ακομα τα μυαλα που ειχες στα 14? Ολοι σοβαρευουμε καποια στιγμη και δε διασκεδαζουμε πια με καφριλες τυπου Ραμπο. Φιλε μπορω να λεω την αποψη μου για μια ταινια ή πρεπει πρωτα να παρω την αδεια σου?
ADHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει να επιβαλει την αποψη του? μονο εσυ το κανεις με το να λες 14 χρονα οσους αρεσε το expendables και διασκεδαζουν πια με καφριλες τυπου ραμπο λες και εισαι ο μονος σοβαρος που βλεπει ταινιες.. Οπως λες και εσυ την αποψη σου ετσι σου λεω και εγω οτι ειναι ακυρη και λες ραντομιές απλα..
walkerr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει να επιβαλει την αποψη του? μονο εσυ το κανεις με το να λες 14 χρονα οσους αρεσε το expendables και διασκεδαζουν πια με καφριλες τυπου ραμπο λες και εισαι ο μονος σοβαρος που βλεπει ταινιες.. Οπως λες και εσυ την αποψη σου ετσι σου λεω και εγω οτι ειναι ακυρη και λες ραντομιές απλα.. Eγω δεν παω να επιβαλω την αποψη μου. Την εκφραζω απλα. Αυτος δεν ειναι ο σκοπος του θρεντ? Εσυ απο την αλλη, δε σου αρεσει η αποψη μου και λες οτι δε πρεπει να τη λεω... Να λες την αποψη σου για την ταινια, οχι να επιτιθεσαι στο συμφορουμιτη που λεει τη δικη του. Φανταζεσαι να αρχιζαμε ολοι καυγαδες επειδη δε συμπιπτουν οι αποψεις μας για τις χ,ψ ταινιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις