Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιδα τον Γκοτζιλα .Αυτες ειναι ταινιες !

Fast & Furious 6

Καλα το στορυ ηταν γτπκ ακομα και για αυτη τη σειρα.Ειχε παντως κανα δυο γκομενακια καλα,και λιγο θεαματικο ξυλικι στο τελος.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Only God forgives

Δεν ξερω. Μου αρεσαν τα πλανα, ο φωτισμος, η μουσικη την οποια θα ερευνησω παραπανω αυριο, o ryan gosling και η kristen tomas αλλα ακομα απορω πως γεμισε 1 ωρα και 28 λεπτα με αυτο το σεναριο

Δημοσ.

Για να σ'αρέσουν οι 'Αναλώσιμοι', βασική προϋπόθεση είναι να έχεις πουλί

... και να εισαι κατω των 14.

Δημοσ.

"Oι Αναλωσιμοι".

Σουπερ αηδια. Λογικα αυτο το πραγμα θα αρεσει μονο στους κατω των 14 ετων.

>>Ταινία με πρωταγωνιστές και ύφος cult ταινιών δράσης δεκαετίας '80.

>>Θα αρέσει στους κάτω των 14 ετών.

wtf am I reading.jpg

Δημοσ.

Οσοι δεν εχουν δει τα rambo 2, commando και τους αρεσαν οι αναλωσιμοι, τοτε να τα δουν οπωσδηποτε. Θα τα ανακυρηξουν καλυτερες ταινιες της ζωης τους.

Δημοσ.

Only God forgives

Δεν ξερω. Μου αρεσαν τα πλανα, ο φωτισμος, η μουσικη την οποια θα ερευνησω παραπανω αυριο, o ryan gosling και η kristen tomas αλλα ακομα απορω πως γεμισε 1 ωρα και 28 λεπτα με αυτο το σεναριο

με κατι τέτοια

689MhXB.gif

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι δεν εχουν δει τα rambo 2, commando και τους αρεσαν οι αναλωσιμοι, τοτε να τα δουν οπωσδηποτε. Θα τα ανακυρηξουν καλυτερες ταινιες της ζωης τους.

Οποιος ειναι φαν των 80s τουλαχιστον θα χαμογελασει και θα θυμηθει τα παλια, οποιος βλεπει μονο κουλτουρε προφανως δεν θα του αρεσει..

Δεν ξερω τι περιμενες να δεις πραγματικα...

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος ειναι φαν των 80s τουλαχιστον θα χαμογελασει και θα θυμηθει τα παλια, οποιος βλεπει μονο κουλτουρε προφανως δεν θα του αρεσει..

Δεν ξερω τι περιμενες να δεις πραγματικα...

Δεν ειμαι ο τυπος που βλεπει κουλτουρε. Αλλα δεν ειμαι και ο τυπος που βλεπει τετοια χοντραδα, που μπροστα της το rambo 2 ωχρια :lol:

Δημοσ.

To rambo 2 τι ειχε? Πρεπει να εκτιμας καθε ταινια για αυτο που ειναι, αν δεν ειναι το στυλ σου δεν υπηρχε λογος να δεις το expendables καν.. Και εμενα δεν μου αρεσουν τα κοινωνικα/ρομαντικα αλλα δεν παω να τα δω για να τα κοροιδεψω μετα και να βγαλω cheesy και φλωρους αυτους που τα βλεπουν. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το expendables ειναι μια niche ταινια tribute των 80s που κανει σωστα αυτο που θελει να πετυχει, αν δεν σου αρεσαν ουτε εκεινες οι ταινιες γιατι πηγες να το δεις..? :P Εξαλλου και μονο το cast και το trailer προδιαθέτει για αυτο που θα ακολουθήσει δεν ειναι οτι περιμενες την intelligent περιπετεια και πιάστηκες στα πρασα..  B)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...