kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 χθες βραδυ ειχε μια ταινια στο mega απο της 11:20 νομιζω εως της 2:20!!η ταινια βασιζοτανε σε εναν πολεμο που εκαναν οι αμερικανοι με σωμαλους νομιζω???δεν προλαβα να την δω ολη ειδα την τελευταια 1 ωρα της ταινιας και ητανε παρα πολυ καλη ταινια!την ειδε καποιος?ξερεtε μηπως πως την λενε (δεν μου πηγε στο μυαλο να δω και στο teletext ) αυτη και το death race θεωρω πως ειναι απο τις χειροτερες του... εχω δει και εγω σχεδον ολες τις ταινιες του.. εχω δει και τα 2 death race!νομιζω στο πρωτο μονο επαιζε ο staytham...εμενα μαρεσαν πολυ και οι 2 ταινιες...ειχα βαλει να δω ενα μεσημερι την πρωτη και στα καπακια πεταξα και την δευτερη!! οσον αφορα το μουτρο δεν το εχω δει ακομα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραιο εργο!!! τις προαλλες ειδα το killer elite που παιζει ο staytham και ο de niro και δεν με εντυπωσιασε την περιμενα καλυτερη ταινια αλλα δεν ητανε και χαλια (νταξει...με μια πιτσα βλεπετε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 @kjtzemis Το Black Hawk Down ήταν φίλε μου... http://www.imdb.com/title/tt0265086/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 exiled μην χάσετε τέτοιο μπάμ-μπουμ. και λίγο soundtrack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δυο ταινιες Happy-Go-Lucky http://www.imdb.com/title/tt1045670/ ταινια που θα σε κανει να γελασεις,θα σε κανει σκεφτεις και θα σε αφησει μετα τους τιτλους τελους με ενα ευχαριστω συναισθημα..σε οποιον αρεσεουν ταινιες με θετικη ενεργεια την προτεινω .. σκηνοθεσια mike leigh,η πρωταγωνιστριαν πολυ καλη που θα σας κερδισει αμεσως..η ταινια αν και καταπιανεται με την καθεμερινοτητα εχει πολυ αναλαφρο υφος και δεν σας κανει να κουραστειτε καθολου 8/10(πολυ καλη) a separation αλλιως "ενας χωρισμος" δραματικη ιρανικη ταινια που εχει αποσπασει εκθιαστικες κριτικες οπου και να παει,αριστουργηματικη σκηνοθεσια και ερμηνιες..τα δυο αυτα συντελουν στο να νιωθεις σαν να τα γεγονοτα να διαδραματηζονται μπροστα σου.. περα απο την σκηνοθεσια αυτο που ξεχωριζει ειναι οι χαρακτηρες τους βλεπεις, τους νιωθεις,υπαρχουν.. τους καταλαβαινεις,δεν παιρνεις το μερος κανενος,ειναι ολα στημενα τελεια.. 9/10(ταινιαρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ειδα μεσα στις γιορτες 1)Oliver Twist πολυ καλη ταινια,το ειδα στην τηλεοραση περιμενα να ειναι καμια πατατα αλλα μου αρεσε παρα πολυ ειχε ωραιες ερμυνιες 8/10. 2)Warrior ναι μεν αλλα οχι και για τον ντορο που γινεται,μου θυμισε πολυ το Wrestler σε καποια σημεια και το Million Dollar Baby ενα 6/10 απο εμενα. 3)Bullhead πολυ καλη ταινια με ιδιαιτερο σεναριο,ναι μου αρεσε και ας ηταν βελγικη.7/10 4)Λαρισα Εμπιστευτικο σινεμα υστερα απο παρα πολυ καιρο στο ιδιο μηκος κυματος με το νησος 2. 4/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ειδα την προηγουμενη βδομαδα στο σινεμα την Νησος 2 ενταξει ειχε γελιο,σαχλαμαριτσες υποθεση λιγο να σε κρατησει κ ωραιες εικονες απο την Σιφνο αλλα ως εκει 3/10 και το mission impossible 4 μια σκετη τραβηγμενη πατατα για μενα κλασσικα κανει το αδυνατο δυνατο και εδω 3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 10 τοπικς πιο κάτω ήταν το oldboy. Αντι να απαιτούμε να μεταφέρονται ποστς στο σωστό θέμα θα μπορούσαμε να τα γράψουμε εξ'αρχής εκεί. Το πρώτο μου ποστ έφυγε άπατο. Δεν θα ξαναμεταφέρω μηνύματα στα σωστά θέματα. Απο εδώ και πέρα πλά θα τα σβήνω γτ είναι πολύ πιο εύκολο απο το να κάθομαι να ξεχωρίζω ποια απο τα ποστ είναι σε άσχετη κουβέντα και ποια είναι επι του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 @kjtzemis Το Black Hawk Down ήταν φίλε μου... http://www.imdb.com/title/tt0265086/ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!νασαι καλα!!θα ψαξω μηπως το βρω ή να το νοικιασω να το δω απο την αρχη! Ειδα την προηγουμενη βδομαδα στο σινεμα την Νησος 2 ενταξει ειχε γελιο,σαχλαμαριτσες υποθεση λιγο να σε κρατησει κ ωραιες εικονες απο την Σιφνο αλλα ως εκει 3/10 και το mission impossible 4 μια σκετη τραβηγμενη πατατα για μενα κλασσικα κανει το αδυνατο δυνατο και εδω 3/10 πηγα και ειδα και εγω την νησος 2!!ημουνα σε δειλημα να δω νησος 2 να δω mi4 ή το τανγκο των χριστουγενων (για το οποιο ειχα ακουσει πολυ καλα λογια) τελικα επελεξα την νησος 2 μιας και ειχα δει και το 1!!!!εμενα μαρεσε πολυ ειχε πολυ γελιο για μενα προσωπικα απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες (οπως λαρισσα εμπιστευτικο,ψυχραιμια,λουφα και παραλαγη κ.α)!δεν ειδα το mi4 για τον λογο του οτι υπεθεσα οτι θα τοχαν πολυ τραβηγμενο ως συνηθως!!! και επεισης τις προαλες πηγα και ειδα και το λαρισσα εμπιστευτικο αλλα ηταν μαπα το καρπουζι...το περιμενα για πολυ καλο και αυτο μιας και επαιζαν πολλοι καλοι ελληνες ηθοποιοι αλλα τπτ!εγω προσωπικα δεν γελασα καθολου μονο σε 2-3 σκηνες!!! επεισης ψαχνω να βρω μια ελληνικη κομωδια που κυκλοφορησε στο σινεμα οταν βγηκε και οι σειρηνες στην στερια...σεκεινο εκει το εργο επαιζε και η τζουλια και ηθελα να το βρω να το δω να δω τι μακακιες θα πεταει παλι το στομα της...δεν θυμαμαι καθολου τον τιτλο!!!αν τον ξερει καποιος ας μου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 10 τοπικς πιο κάτω ήταν το oldboy. Αντι να απαιτούμε να μεταφέρονται ποστς στο σωστό θέμα θα μπορούσαμε να τα γράψουμε εξ'αρχής εκεί. Το πρώτο μου ποστ έφυγε άπατο. Δεν θα ξαναμεταφέρω μηνύματα στα σωστά θέματα. Απο εδώ και πέρα πλά θα τα σβήνω γτ είναι πολύ πιο εύκολο απο το να κάθομαι να ξεχωρίζω ποια απο τα ποστ είναι σε άσχετη κουβέντα και ποια είναι επι του θέματος. οταν μιλαμε γα ταινιες δεν χρειαζεται να σβhνοντε..αλλωστε κατα την συζητηση ακουστηκαν και αλλες ταινιες..ουτε καν μεταφορα χρειαζοταν.. αλλα τα αφηνω ολα αυτα επειδη ειδα αριστουργημα και θελω να το φωναξω..μιας και εχω καιρο να δω The Tree of Life με πηρε στο πρωτο δευτερολεπτο και με αφησε στο τελευταιο,η τελεια αρμονια αναμεσα στη μαγεια της φυσης και στις καθεμερινες στιγμες,ταινια που σε κανει να νοιωθεις,που σε παρασερνει,σου θυμιζει,σε υπνοτιζει..κι σε αφηνει στο τελος με την αισθηση του μεγαλιου,καθε πλανο παιζει το ρολο του, καθε κινηση,καθε εικονα..ολα συνομοτουν για να κανουν αυτην την ταινια ενα αριστουργημα..απλα bravo.. την πρωτεινω σε οσους ξερουν τη πανε να δουνε..με απλα λογια απο πολλους θεωρειτε αργη,και στη γλωσσα τους αυτο μεταφραζεται βαρετη..η αληθεια ειναι πως ειναι αργh αν και εγω δεν το καταλαβα νερακι περασε..και θυμιζει το αλλο αριστουργημα του kubrick(space odyssey) 10/10 Μονο ματαρες?? Αγαπαμε Vera απο το Running Scared ! ρε παιδεια εχω μια απορια αν ξερεταε..στο up in the air στη σκηνη που πεφτει στο κρεβατι γυμνη..που την δειχνει απο πισω..αυτη ειναι??η βαλαν αλλη..γιατι ετσι οπως το εδειξαν ειναι σαν να ειναι αλλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 10 τοπικς πιο κάτω ήταν το oldboy. Αντι να απαιτούμε να μεταφέρονται ποστς στο σωστό θέμα θα μπορούσαμε να τα γράψουμε εξ'αρχής εκεί. Το πρώτο μου ποστ έφυγε άπατο. Δεν θα ξαναμεταφέρω μηνύματα στα σωστά θέματα. Απο εδώ και πέρα πλά θα τα σβήνω γτ είναι πολύ πιο εύκολο απο το να κάθομαι να ξεχωρίζω ποια απο τα ποστ είναι σε άσχετη κουβέντα και ποια είναι επι του θέματος. σου ειπα να τα σβησεις δεν με ακουσες εμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μολις ειδα μια παρα πολυ καλη ταινια!!!celda 211 (κελι 211)Link δεν ξερω αν το εχετε δει!!!ειναι ισπανικη παραγωγη!!ειναι ταινιαρα...εχει πολυ καλη ιστορια...πολλοι καλοι οι ηθοποιοι..αν και οχι γνωστοι παιζουνε παρα πολυ καλα! οσοι δεν την εχετε δει σας την προτεινω ανεπιφυλακτα! 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Perfect Sense (http://www.imdb.com/title/tt1439572/) Γροθια στο στομαχι.Επος. 8.8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 λοιπον ειδα το lady vengeance και εχω να πω τα εξης κατωτερη των προσδοκιων ειδικα οταν εχει ενα oldboy απο πισω,σεναριακα δεν μου αρεσαν πολλα,αλλα αυτα που μου το χαλασε πολυ ειναι η σκηνοθεσια οπου εκτος απο καποιες ωραιες σκηνες,ειναι τελειως αδιαφορη εως κακη..οπου επρεπε να υπαρξει κορυφωση του ολου δραματος,δεν γινοταν..(σε αυτο φταιει και το σεναριο)οι ερμηνιες δεν με με τρελανανε κιωλας και εκτος αυτου θεωρω την ολη κωμικη νοτα,ασχημη.. δεν μπορω ομως να παραλυψω που υπηρχαν και σκηνες που αποψη αισθητικης ηταν πολυ ωραιες.. 5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Perfect Sense (http://www.imdb.com/title/tt1439572/) Γροθια στο στομαχι.Επος. 8.8/10 Στανταρ? Λεω να κατσω και να τω δω τωρα, ελπιζω να αξιζει και να μην ειναι σαν μια γροθια στο στομαχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ετοιμαζομαι να δω το boy wonder Link ή το skin i live in Link!θα σας πω εντυπωσεις αργοτερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις