Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The East ένα καλό κατασκοπικό θρίλερ. 7/10

Ερώτηση αυτή η ηθοποιός μετά το another earth μόνο ταινιάρες θα βγάζει; Μέχρι και στο μέτριο Arbitrage καλή ήταν. 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@fylatos δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι η κοπελια έχει παίξει σε αρκετές ταινίες αυτου του σκηνοθέτη. Μια από αυτές το another earth

Sent from my LG-E900

Δημοσ.

Hard Candy

Όταν την έβαζα δεν θυμόμουν τίποτα, ούτε την περιγραφή στο imdb, παρά μόνο την πρωταγωνίστρια και ότι είναι δράμα.

Ξεκίνησε ανάλαφρα και χαρούμενα αλλά σε μια στιγμή μέσα έγινε θρίλερ που μέχρι το τέλος δεν κούνησα βλέφαρο από την οθόνη.

Ταινία αργή και βασανιστική και το ύφος μου θύμισε έντονα το We need to talk about kevin.

Δεν θα πω πολλά, μόνο ότι με επηρέασε με το κλίμα που δημιούργησε τόσο ώστε μετά το τέλος να κάτσω σε εμβρυική στάση κανα δεκάλεπτο. Οκ, just kidding, δεν το έκανα αλλά you get the point.

Προκάλεσε έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης, οργής, αγωνίας και άλλων που δεν μπορώ να ονομάσω.

Όσων αφορά την πρωταγωνίστρια και αυτά που έκανε: Είμαι ο μόνος που ήθελα να την αποκεφαλίσουν με πεοσκάμπιλα την κάργια;

8,2/10 πολύ καλή και επηρεάζει. Ωραίο θρίλερ, καμία σχέση με αμερικανιές, κουτή δράση κλπ. Έχετε να προτείνετε άλλες ταινίες στο στυλ των δύο προαναφερθέντων ταινιών;

Δημοσ.

World War Z

67gp.jpg

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία zombie που έχω δει. Δεν έπρεπε να διαλέξει τέτοια ταινία ο Pitt... είναι για πολύ καλύτερες ταινίες.

Ήταν μια ακόμα ταινία zombie με αδιάφορη πλοκή, κλασικό "ξετύλιγμα" της ιστορίας, αδιάφοροι χαρακτήρες, αλλά λόγω των εφέ και της δράσης παίρνει (από εμένα) τρία αστεράκια.

Το κακό είναι ότι θα το κάνουν τριλογία. facepalm.gif

Δημοσ.

Epic.

Εξαφανίζει τα όρια μεταξύ κανονικής, Α' διαλογής περιπέτειας και κινουμένων σχεδίων. Πολύ καλύτερη από τις περισσότερες μεγάλης κλίμακας περιπέτειες που είδα τελευταία. Και δεν αναφέρομαι στο οπτικοακουστικό κομμάτι το οποίο θα το χαρακτήριζα συγκλονιστικό, αναφέρομαι και στο περιεχόμενο.

Δημοσ.

Daglicht(2013)

Mέτριο ολλανδικό θρίλερ με καλές ερμηνείες και πολύ μπερδεμένο σενάριο(φταίνε και τα ολλανδικά). Μία μικρή ανατροπή το ψιλοσώζει. Προσοχή:Καμία σχέση με την ταινία Daylight(2013)που είναι αμερικανικό μεταφυσικό θρίλερ με εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο τίτλος(Daglicht σημαίνει Daylight)μπερδεύει. 6/10

pulp fiction. ναι δε τοχα δει. εξηγήστε μου καποιος γιατί εχει 9 στο imdb. 4/10 απο μενα.

pulp fiction. ναι δε τοχα δει. εξηγήστε μου καποιος γιατί εχει 9 στο imdb. 4/10 απο μενα.

Γούστα είν'αυτά. Όντως το 9/10 είναι λίγο. Εγώ βάζω 10/10  :-)

We're the Millers(2013)

Κωμωδία με αρκετό γέλιο, το οποίο δυστυχώς δεν βγάζει η Jennifer Aniston(attraction της ταινίας). Ένας ντήλερ μαριχουάνας δέχεται την πρόταση ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών να μεταφέρει με Van μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης από Μεξικό. Για το σκοπό αυτό παίρνει μαζί του έναν γείτονα(σχεδόν παρθένο χε,χε) και μία γειτόνισα(την Jeniffer)καθώς και μία νεαρή άστεγη που το 'χει σκάσει απ'το σπίτι της. Ο σκοπός είναι να παρουσιάζονται ως οικογένεια(οι Millers)έτσι ώστε να κοροϊδέψουν τις αρχές. 8/10 για μερικές πραγματικά αστείες σκηνές.

Δημοσ.

We're the Millers(2013)

Κωμωδία με αρκετό γέλιο, το οποίο δυστυχώς δεν βγάζει η Jennifer Aniston(attraction της ταινίας). Ένας ντήλερ μαριχουάνας δέχεται την πρόταση ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών να μεταφέρει με Van μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης από Μεξικό. Για το σκοπό αυτό παίρνει μαζί του έναν γείτονα(σχεδόν παρθένο χε,χε) και μία γειτόνισα(την Jeniffer)καθώς και μία νεαρή άστεγη που το 'χει σκάσει απ'το σπίτι της. Ο σκοπός είναι να παρουσιάζονται ως οικογένεια(οι Millers)έτσι ώστε να κοροϊδέψουν τις αρχές. 8/10 για μερικές πραγματικά αστείες σκηνές.

Στον κινηματογράφο το είδες;

Δημοσ.

Hard Candy

Όταν την έβαζα δεν θυμόμουν τίποτα, ούτε την περιγραφή στο imdb, παρά μόνο την πρωταγωνίστρια και ότι είναι δράμα.

Ξεκίνησε ανάλαφρα και χαρούμενα αλλά σε μια στιγμή μέσα έγινε θρίλερ που μέχρι το τέλος δεν κούνησα βλέφαρο από την οθόνη.

Ταινία αργή και βασανιστική και το ύφος μου θύμισε έντονα το We need to talk about kevin.

Δεν θα πω πολλά, μόνο ότι με επηρέασε με το κλίμα που δημιούργησε τόσο ώστε μετά το τέλος να κάτσω σε εμβρυική στάση κανα δεκάλεπτο. Οκ, just kidding, δεν το έκανα αλλά you get the point.

Προκάλεσε έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης, οργής, αγωνίας και άλλων που δεν μπορώ να ονομάσω.

Όσων αφορά την πρωταγωνίστρια και αυτά που έκανε: Είμαι ο μόνος που ήθελα να την αποκεφαλίσουν με πεοσκάμπιλα την κάργια;

8,2/10 πολύ καλή και επηρεάζει. Ωραίο θρίλερ, καμία σχέση με αμερικανιές, κουτή δράση κλπ. Έχετε να προτείνετε άλλες ταινίες στο στυλ των δύο προαναφερθέντων ταινιών;

η κοπελα που παιζει ολο σε τετοιες ταινιες παιζει,τραβα δες βιογραφικο στο imdb,δεν εχει αφησει ταινια με παιδοφιλους και βασανηστηρια μικρων παιδιων.

Δημοσ.

Παρακαλούνται οι mods να επιβάλλουν την τάξη. 

Γιατί έτσι;Γούστα είναι αυτά,και μένα σαν ταινία δεν μου είπε τίποτα αν και τον Ταραντίνο τον πάω με 1000

• Like 1
Δημοσ.

The East

Μια πρώην πράκτορας του FBI που εργάζεται πλέον σε μία από μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρίες προστασίας πολυεθνικών,αναλαμβάνει να εισχωρήσει σε μία αναρχοοικολογική τρομοκρατική(γιά τις πολυεθνικές) οργάνωση ώστε να αποσπάσει πληροφορίες και τα σχέδια της.

Δεν θα προχωρήσω στα του σεναρίου διότι είναι spoilers.

Η ταινία διαδραματίζεται περισσότερο. στο πως η πράκτορας εισχωρεί κ προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της East ενώ παράλληλα σκιαγραφεί τους χαρακτήρες,τον τρόπο ζωής-σκέψης και τις "επιθέσεις" της οργάνωσης...

Τα τελευταία λεπτά και το φινάλε ήταν λίγο απογοητευτικά..

Καλή

• Like 1
Δημοσ.

η κοπελα που παιζει ολο σε τετοιες ταινιες παιζει,τραβα δες βιογραφικο στο imdb,δεν εχει αφησει ταινια με παιδοφιλους και βασανηστηρια μικρων παιδιων.

Σκόπευα ούτως ή άλλως, αλλά επισπεύδω B)

Mouth to mouth... μμμμμμμ :unsure: close enough

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...