Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Star Trek

Οχι κατι ιδιαιτερο για μενα που δεν ειμαι familiar με την συγκεκριμενη σειρα.,,

Pain and Gain

Διακωμωδηση της αμερικανικης κοινωνιας μου φανηκε.

Επισης,ποσο πιο τερμα ηλιθιοι??? Καλα και τα μουσκουλα αλλα θελει και νιονιο!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το σκοτωσε με γλυκα με τον Μπραντ Πιτ.Πολυ δυνατη ταινια.

Επισης στο σινεμα ειδα την οικογενεια Μιλερ με την Τζενιφερ Ανιστον και μου αρεσε πολυ.

Δημοσ.

Adore

Αυτη με τις 2 γυναικες που ειναι φιλες απο παιδια και στα 40~ πηγαινει η καθε μια τους με τον γιο της αλλης! 

Σαν ιδεα ειναι στην κορυφη των κοινωνικων δραματων, αλλα ηταν εστιασμενο απο την πλευρα των γυναικων περισσοτερο. Δεν υπηρχε ισορροπια, δεν υπηρχαν εντασεις. Σεναριακα ηταν μετριο θα μπορουσε να απογειωθει αλλα δεν ξερω για ποιο λογο το εγραψαν ετσι. Επρεπε να το αλλαξουν σε σχεση με το βιβλιο. ΕΠΡΕΠΕ

Δημοσ.

We're the Millers

Αμερικανίλα σκέτη. Δεν γέλασα ιδιαίτερα. Από τις πιο άχαρες κωμωδίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αξίζουν οι σκηνές με την Άνιστον με ζαρτιέρες και η παρολίγον ολική θέαση της λάρας της με string :P Other than that NO!!!!

5/10

World War Z

Με έπιασε πονοκέφαλος από την κάμερα. Μια ακόμα ζομποταινία που δεν διαφοροποιείται καθόλου από το κενό, without meaning zombieuniverse. Ναι ok εδώ τα ζόμπια τρέχουν σαν τον μπολτ και συνεργάζονται κάνοντας ζομποwaves......κατά τα άλλα μια από τα ίδια.....Murican hero, πηγαίνει γύρω γύρω στους αγαπητούς συμμάχους (τυχαία επιλογή Ν.Κορέα, Ισραήλ, Αγγλία lolz) γλιτώνει από των ζόμπι τα δόντια και δίνει λύσεις. ΓΟΥΑΟΥ!!!!! Βλέπεται παρέα με πατατάκια και ποπ κορν. Πάρτε δυο τρια σακουλάκια καλού κακού. Θα χετε τουλάχιστον να θυμόσαστε τις θερμίδες που πήρατε βλέποντας το :lol:

5/10

Δημοσ.

Super 8

Θυμίζει πολλές του σπίλμπεργκ αλλά και μια του σκηνοθέτη..τα κλισέ παρα πολλά,το concept του σεναρίου έχει ένα ενδιαφέρον αλλά όλη η υλοποίηση του ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό

Δεν είναι και District 9, αλλά.. βλέπεται αν δεν την πάρεις στα σοβαρά

Δημοσ.

World war z

Νυσταξα

Προσπάθησα να την δω και εγώ αλλα αρκετές φορές βρέθηκα κάπως έτσι

images?q=tbn:ANd9GcSe3TIx7frLKRhpHS8aS05

Nα το κοιτάξεις αυτό με την υπνηλία.

• Like 1
Δημοσ.

Nα το κοιτάξεις αυτό με την υπνηλία.

Έχω βρει την αιτία και μπορω να πω οτι το right arrow + shift&del με βοήθησε αρκετα.

Δημοσ.

World War Z

Με έπιασε πονοκέφαλος από την κάμερα. Μια ακόμα ζομποταινία που δεν διαφοροποιείται καθόλου από το κενό, without meaning zombieuniverse. Ναι ok εδώ τα ζόμπια τρέχουν σαν τον μπολτ και συνεργάζονται κάνοντας ζομποwaves......κατά τα άλλα μια από τα ίδια.....Murican hero, πηγαίνει γύρω γύρω στους αγαπητούς συμμάχους (τυχαία επιλογή Ν.Κορέα, Ισραήλ, Αγγλία lolz) γλιτώνει από των ζόμπι τα δόντια και δίνει λύσεις. ΓΟΥΑΟΥ!!!!! Βλέπεται παρέα με πατατάκια και ποπ κορν. Πάρτε δυο τρια σακουλάκια καλού κακού. Θα χετε τουλάχιστον να θυμόσαστε τις θερμίδες που πήρατε βλέποντας το :lol:

5/10

Ενταξει, βλεπεται αλλα τι ξενερα τελος ηταν αυτο;

Θα υπαρξει 100% siguel.Φαινεται κι απο το τελος αλλα κυριως απο τις εισπραξεις που ειναι πολυ καλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...