Panos.Powers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελευταια πολυ καλη ταινια που ειδα the guard η αλλιως εκτος τοπου και χρονου(δες μεταφραση που κανανε τα ζωα) http://www.imdb.com/title/tt1540133/ αγγλικη ταινια με πολυ ωραια εικονα,και γελοιο..και ενας τυπας που τα σπαει.. γινεται εγλημα σενα χωριο το οποιο σχετιζεται με μεγαλοεγληματιες..το χωριο ομως εχει εναν αστυνομικο που ειναι καπως περιεργος-τρελος..η ετσι φαινεται στα ματια τον αλλον τουλαχιστον.. μονο που σκεφτομαι πως θα την εκαναν οι αμερικανοι την ιδια ταινια ανεβαινει κιαλλο στην εκτιμηση μου.. τα σπαει απλα.. 8/10(μην σας χαλαει το 8 το παιζω αυστηρος γενικα) δεν βαζω τις αλλες που ειδα επειδη δεν θελω να τις κραξω και να στεναχωριεστε μετα.. το ειχα δει με παρεα στο σινεμα και ημουν ο μονος που μου αρεσε ολοι οι αλλοι ειχανε βαρεθει , αλλα δεν βλεπουνε και καμια σοβαρη ταινια απο οσο ξερω
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 το dedective dee ειναι απο τα καύτερα φαντασι μαρτιαλ αρτς εδω και πολυ καιρο... true αλλα και παλι δεν βλεπεται
Rabican Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελευταια πολυ καλη ταινια που ειδα the guard η αλλιως εκτος τοπου και χρονου(δες μεταφραση που κανανε τα ζωα) http://www.imdb.com/title/tt1540133/ αγγλικη ταινια με πολυ ωραια εικονα,και γελοιο..και ενας τυπας που τα σπαει.. γινεται εγλημα σενα χωριο το οποιο σχετιζεται με μεγαλοεγληματιες..το χωριο ομως εχει εναν αστυνομικο που ειναι καπως περιεργος-τρελος..η ετσι φαινεται στα ματια τον αλλον τουλαχιστον.. μονο που σκεφτομαι πως θα την εκαναν οι αμερικανοι την ιδια ταινια ανεβαινει κιαλλο στην εκτιμηση μου.. τα σπαει απλα.. 8/10(μην σας χαλαει το 8 το παιζω αυστηρος γενικα) δεν βαζω τις αλλες που ειδα επειδη δεν θελω να τις κραξω και να στεναχωριεστε μετα.. δωσε δωσε... απο τις πολυ ωραιες ταινιες. την κατεβασα λογω mark strong ομως τελικα βρηκα πολλους λογους να μ αρεσει. κι εγω ενα 8αρακι θα το εβαζα ανετοτατα..
mrpink Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Όντως! Το ταλέντο είναι οικογενειακό όπως φαίνεται. ΄Αντε να δούμε και την ταινία του αδερφού του, μας γκάστρωσε 4 χρόνια
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 1/10; Είσαι σοβαρός; Τι σχέση έχει το man from earth με avatar και inception, με blockbuster γενικώς; Η ταινία είναι αριστούργημα παιδιά, μη παίρνεται τη κριτική του φίλου στα σοβαρά, άλλη ταινία θα είδε. Το δυνατό σημείο της είναι ότι επικεντρώνεται στην ιστορία και στους διαλόγους, παραμένοντας λιτή σε άλλους τομείς (ηθελημένα), όπως των σκηνικών, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αρνητικό δεν είναι. Προσωπικά, λίγες ταινίες μυστηρίου με έχουν συνεπάρει σε τέτοιο βαθμό. Σε όποιον δεν αρέσει, μάλλον είναι επειδή απαιτεί από τις ταινίες ένα πολυτελές και χολιγουντιανό τεχνικό κομμάτι, με επιβλητικά σκηνικά και σκηνές δράσεις, ενώ δε ζητάει απαραίτητα ένα έξυπνο σενάριο. Άνετα η πιο άθλια ταινία όλων των εποχών. -10/10 απο μένα. Όχι δεν είναι επειδή δεν έχει special effects, κουστούμια κτλ. Οι διάλογοι είναι τραγικοί έως αστείοι και μόνο οι ίδιοι οι ηθοποιοί πιστεύουν τις π@π@ρες που τους λέει ο τύπος. Το trailer δε άκρως παραπλανητικό.
Panos.Powers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 The Innkeepers (http://www.imdb.com/title/tt1594562/) 7.8/10 με μια πρωτη "αναγνωση".Η Paxton για πρωτη φορα δειχνει οτι μπορει να παιξει.Το θριλερ αυτο ειναι απο τα λιγα που μαεστρικα αφηνουν στον θεατη να δωσει οποια ερμηνεια θελει. θα του δωσω μαλλον αλλη μια ευκαιρια γτ τοτε π το ειχα βαλει ημουν κουρασμενος και κοιμηθηκα λιγο μετα το μισαωρο
xavier Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ειδα το cinema verite ενδιαφερον, αλλα δεν ξετρελαθηκα... ειδα και το no mercy ,με λιγο καλυτερη σκηνοθεσια θα ηταν καλο, ετσι οπως ειναι, δυσκολα ξεχωριζει απο το σωρο...
yanc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 θα του δωσω μαλλον αλλη μια ευκαιρια γτ τοτε π το ειχα βαλει ημουν κουρασμενος και κοιμηθηκα λιγο μετα το μισαωρο Εγω μετανοιωσα που δεν κοιμηθηκα. Τι διαολο συνεχιζω να βλεπω Αμερικανικα "τρομου" δε καταλαβαινω.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγω μετανοιωσα που δεν κοιμηθηκα. Τι διαολο συνεχιζω να βλεπω Αμερικανικα "τρομου" δε καταλαβαινω. Το συγκεκριμενο ουδεμια σχεση εχει με αμερικανια τρομου.Πρωτα απ'ολα επι 35 λεπτα αναπτυσσει τους χαρακτηρες.Εισαι λιγο αδικος.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αξιώθηκα επιτέλους χτες να δω το Solaris Μεγάλο λάθος καθώς αποδείχτηκε ότι δεν ήμουν σε φάση για κάτι τέτοιο. Η ταινία είναι πολύ "δύσκολη" κι εγώ ήμουν αρκετά κουρασμένος όταν τη ξεκίνησα με αποτέλεσμα να με πάρει ο ύπνος και να τη συνεχίσω σήμερα. Μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται αριστούργημα, λυπάμαι που δε μπόρεσα να ανταπεξέλθω. Κάποια στιγμή θα ξαναπροσπαθήσω. Εννοείται ότι δε βαθμολογώ.
therock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις μια ταινια θελει την καταλληλη σωματικη και ψυχικη προετοιμασια. Γιατι ολοι πατε και βλεπετε ταινιες οταν ειναι να σας παρει ο υπνος? Αν περασει η ωρα μην το προσπαθητε καν.
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Stay alive Καλουτσικο σαν ιδεα, μετριο αποτελεσμα Για dvd με φιλους καλο ειναι
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εχω πάρει σβάρνα και βλέπω όλες τις ταινίες του jason statham κοίτα να δείς που δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτες τις ταίνίες διαμάντια τόσο καιρό άρχισα με την : The Mechanic (2011)
dkotanid Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Skin i live in = To derma pou katoiko και το Link εδώ Ισπανικής παραγωγής. Σενάριο τρελλό. Μάρεσε πολύ. Ήταν κάτι διαφορετικό απ΄όλα τ΄άλλα. 9.5/10 για μένα... Ηθοποιός: Αντώνιο Μπαντέρας, στο ρόλο του όπως πάντα...άπαικτος!
Rabican Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εχω πάρει σβάρνα και βλέπω όλες τις ταινίες του jason statham κοίτα να δείς που δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτες τις ταίνίες διαμάντια τόσο καιρό άρχισα με την : The Mechanic (2011) αυτη και το death race θεωρω πως ειναι απο τις χειροτερες του... εχω δει και εγω σχεδον ολες τις ταινιες του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις