Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ δεν σου άρεσε το Begotten θα σου άρεσε το Εraserhead? λολ :)

Μου αρεσε το Tetsuo the ironman, μου αρεσε το the holly mountain, μου αρεσε το Stalker οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λες. Το Begotten ειναι απλα μια παπαρια ολικης (αποψη μου) χωρις σκοπο και νοημα. Το Mulholland και το Eraserhead ενταξει δεν τα θεωρω παπαριες ολικης αλλα σιγουρα δεν προκειται να τα εκθειασω σαν "υψηλη τεχνη για λιγους". Κανουν αρκετα πραγματα καλα αλλα στο συνολο τους τις θεωρω μετριες προσπαθειες. Και παλι αποψη μου. 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το αλλο ασ

Αν βρεις έκδοση χωρίς ανακατεμένες σκηνές κανε μου PM αν θέλεις.

νομιζω ολα τα rerip ειναι οκ, τεσπα το αλλο αστειο ειναι πως ενας μλκας στο pb σε ολα τα rips αποκαλυπτει το τουιστ της ταινιας :P , οποτε καλυτερα να μην διαβαζετε  τα σχολια

Δημοσ.

London (2005)

Πολύ καλή ταινία! Είναι από αυτές τις «ψαγμένες» που δεν πέτυχαν εμπορικά αλλά είναι διαμαντάκια.

YΓ:Jason Statham στον καλύτερο 2ο ρόλο του.

Δημοσ.

Μονο εγω ειδα elysium και δεν με αρεσε?

Παρ'οτι μου αρεσουn τα sci-fi, o damon και η district 9 αισθητικη, μου φανηκε οτι η ταινια δεν ειχε κατι να "προσφερει" στο genre.

Δημοσ.

Μονο εγω ειδα elysium και δεν με αρεσε?

Παρ'οτι μου αρεσουn τα sci-fi, o damon και η district 9 αισθητικη, μου φανηκε οτι η ταινια δεν ειχε κατι να "προσφερει" στο genre.

Δεν είναι και τόσο χάλια. Στο district 9 δεν μου άρεσε η κάμερα (και έτσι το παράτησα στο 20λεπτο) ενώ αυτό βλέπεται άνετα (βέβαια όχι και να πληρώσεις κιόλας :-D )

Δημοσ.

The World's End. Πολύ μάρεσε.

8xSmOSe.gif

note ξαναείδα και το Hot Fuzz πριν πάω σινεμά έτσι για προθέρμανση, νταξ, αριστούργημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα το Kick-Ass. Πολύ μου άρεσε η ταινία. Μου έλεγαν οι φίλοι μου να την δω εδώ και πόσο καιρό αλλά βαριόμουν. Τελικά άξιζε το 2ωρο. Σύντομα θα δω και το 2ο.

Δημοσ.

Contagion

Ταινία που εξιστορεί την εξάπλωση ενός ιού με ντοκιμαντερίστικο στύλ, εστιάζοντας περισότερο στον φόβο,την αγωνία και τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε μία τέτοια κατάσταση

Πλούσιο το καστ αλλά το βρήκα λίγο άνευρο και επίπεδο

Μέτριο προς καλό

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρεσε το Tetsuo the ironman, μου αρεσε το the holly mountain, μου αρεσε το Stalker οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λες. Το Begotten ειναι απλα μια παπαρια ολικης 

Καλά που δεν είναι σικάλεος  :blink:

Δημοσ.

Oblivion

Καλογυρισμενο sci-fi οπου ξεκινησε καλα αλλα στην μεση καπου το εχασε, ναι μεν μου αρεσε η ανατροπη αλλα δεν με καλυψε. Αν ειχαν δωσει περισσοτερες πληροφοριες θα ηταν πολυ καλυτερη, παρολα αυτα παραμενει αξιοπρεπεστατη για εμενα 7/10

Trance

Λιγο τραβηγμενο το σεναριο αλλα μου αρεσε η ταινια, επισης μου αρεσε ο James McAvoy και νομιζω στο μελλον θα μας απασχολησει αρκετα 7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...