ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εδώ δεν σου άρεσε το Begotten θα σου άρεσε το Εraserhead? λολ Μου αρεσε το Tetsuo the ironman, μου αρεσε το the holly mountain, μου αρεσε το Stalker οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λες. Το Begotten ειναι απλα μια παπαρια ολικης (αποψη μου) χωρις σκοπο και νοημα. Το Mulholland και το Eraserhead ενταξει δεν τα θεωρω παπαριες ολικης αλλα σιγουρα δεν προκειται να τα εκθειασω σαν "υψηλη τεχνη για λιγους". Κανουν αρκετα πραγματα καλα αλλα στο συνολο τους τις θεωρω μετριες προσπαθειες. Και παλι αποψη μου.
xavier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το αλλο ασ Αν βρεις έκδοση χωρίς ανακατεμένες σκηνές κανε μου PM αν θέλεις. νομιζω ολα τα rerip ειναι οκ, τεσπα το αλλο αστειο ειναι πως ενας μλκας στο pb σε ολα τα rips αποκαλυπτει το τουιστ της ταινιας , οποτε καλυτερα να μην διαβαζετε τα σχολια
ask Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 the fall.. φαντασιας,περιπετειας.αν και Imdb το δινει αρκετα καλη βαθμολογια δεν μου πολυαρεσε.. http://www.imdb.com/title/tt0460791/?ref_=sr_2
OMGA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 London (2005) Πολύ καλή ταινία! Είναι από αυτές τις «ψαγμένες» που δεν πέτυχαν εμπορικά αλλά είναι διαμαντάκια. YΓ:Jason Statham στον καλύτερο 2ο ρόλο του.
linkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μονο εγω ειδα elysium και δεν με αρεσε? Παρ'οτι μου αρεσουn τα sci-fi, o damon και η district 9 αισθητικη, μου φανηκε οτι η ταινια δεν ειχε κατι να "προσφερει" στο genre.
OMGA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μονο εγω ειδα elysium και δεν με αρεσε? Παρ'οτι μου αρεσουn τα sci-fi, o damon και η district 9 αισθητικη, μου φανηκε οτι η ταινια δεν ειχε κατι να "προσφερει" στο genre. Δεν είναι και τόσο χάλια. Στο district 9 δεν μου άρεσε η κάμερα (και έτσι το παράτησα στο 20λεπτο) ενώ αυτό βλέπεται άνετα (βέβαια όχι και να πληρώσεις κιόλας )
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 The World's End. Πολύ μάρεσε. note ξαναείδα και το Hot Fuzz πριν πάω σινεμά έτσι για προθέρμανση, νταξ, αριστούργημα. 1
naruto14 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μόλις είδα το Kick-Ass. Πολύ μου άρεσε η ταινία. Μου έλεγαν οι φίλοι μου να την δω εδώ και πόσο καιρό αλλά βαριόμουν. Τελικά άξιζε το 2ωρο. Σύντομα θα δω και το 2ο.
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Now you see me. Αρκετά καλή και ευχάριστη ταινία. http://www.imdb.com/title/tt1670345/ 1
Superuser Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Contagion Ταινία που εξιστορεί την εξάπλωση ενός ιού με ντοκιμαντερίστικο στύλ, εστιάζοντας περισότερο στον φόβο,την αγωνία και τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε μία τέτοια κατάσταση Πλούσιο το καστ αλλά το βρήκα λίγο άνευρο και επίπεδο Μέτριο προς καλό 2
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μου αρεσε το Tetsuo the ironman, μου αρεσε το the holly mountain, μου αρεσε το Stalker οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λες. Το Begotten ειναι απλα μια παπαρια ολικης Καλά που δεν είναι σικάλεος
snik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Oblivion Καλογυρισμενο sci-fi οπου ξεκινησε καλα αλλα στην μεση καπου το εχασε, ναι μεν μου αρεσε η ανατροπη αλλα δεν με καλυψε. Αν ειχαν δωσει περισσοτερες πληροφοριες θα ηταν πολυ καλυτερη, παρολα αυτα παραμενει αξιοπρεπεστατη για εμενα 7/10 Trance Λιγο τραβηγμενο το σεναριο αλλα μου αρεσε η ταινια, επισης μου αρεσε ο James McAvoy και νομιζω στο μελλον θα μας απασχολησει αρκετα 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις