Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ο βασικός..ο κατώτατος.. αν και πιστεύω σε ειδικευμένη εργασία είναι κάπου 15..

Anyway..

Αφού ο soderbergh έμαθε από τους eleven με τα μύρια φαίνεται ότι δεν μπορεί με τα χιλιάρικα..

Δε το έπιασες but its okay

Δημοσ.

ωραια ταινιουλα το now you see me, καλο hustle movie,

απλα προσεξτε ποια εκδοση θα σας φερει ο θειος σας μια και υπαρχουν αρκετες με ανακατεμενες σκηνες σε μερικα σημεια...

Δημοσ.

Magic Mike

Μέτριο,βαρετό με υποτυπώδες πλοκή και χλιαρό χιούμορ..

Εye candy για γυναίκες και gay

Είναι δυνατόν ένας στρίπερ δουλεύοντας 6 χρόνια που βγάζει 4000 τον μήνα να έχει μόνο 16 χιλιάρικα στην πάντα και να παρακαλάει την τράπεζα για δάνειο;;;

Really??

Εδώ στη χώρα μας υπήρχαν τραγουδιστές και ηθοποιοί που έπαιρναν 4000 την εβδομάδα και δεν έχουν τίποτα στην τράπεζα. Μαλλάκες υπάρχουν παντού.

Δημοσ.

Εδώ στη χώρα μας υπήρχαν τραγουδιστές και ηθοποιοί που έπαιρναν 4000 την εβδομάδα και δεν έχουν τίποτα στην τράπεζα. Μαλλάκες υπάρχουν παντού.

Την είδες;

Τον τύπο στην ταινία μας τον παρουσιάζει συγκροτημένο με σκοπό,κάνει αυτή την δουλειά και μία πρωινή ώστε να αποταμιεύσει για το όνειρο που έχει..Άρα μαζί με την πρωινή πάει στα 6.000+ τον μήνα..Δεν μας τον παρουσιάζει σπάταλο

Αυτό που τονίζω είναι τα κενά στο σενάριο,και αναλύει επιφανειακά αυτην την πτυχή του χαρακτήρα ώστε να δώσει μία υποτυπώδες ιστορία για να μην είναι η ταινία κοιλιακοί και στριγκ.Μέχρι και το ρομαντικό της υπόθεσης είναι υποτυπώδες

---------------------------------------

Star Trek Into Darkness

Δεν είναι και για 8/10 με τίποτα..

Το πρώτο ήταν καλύτερο

Καλούτσικη

• Like 1
Δημοσ.

Μidnight in the garden of good & evil

Ειχα καιρο να τη δω και θυμαμαι οτι ειχε "κατι" απροσδιοριστο που μου αρεσε, ισως τη φοβερη ατμοσφαιρα και χαρακτηρες της Σαβανα, ισως το διδυμο ΣπεΪσυ-Κιουζακ...βλεπεται ακομα ανετα. 7.5/10

The best offer

Πληρης κινηματογραφικη εμπερια. Απολαυση ο Τζεφρυ Ρας. Δικαιη βαθμολογια στο IMDB. 8/10

Τhe great Gatsby

Oπτικο eye candy, η τηλεοραση ή ακομα καλυτερα η οθονη του προβολεα ξεχειλιζoυν χρωμα. Το στορυ δε με κρατησε ιδιαιτερα. 7/10 για τεχνικους λογους και το εξυπνο soundtrack κυριως.

Δημοσ.

To Black Swan δεν είναι του Lynch, παρόλαυτά τι ακριβώς κοινό έχουν μεταξύ τους; Μπορείς να το περιγράψεις λίγο;

Από Lynch έχεις δει άλλες ταινίες; πχ Lost Highway, Eraserhead?

Εχεις απολυτο δικιο, ειναι του Aronofsky και για καποιο λογο τον συνδεσα με τον lynch καθως και στις 2 ταινιες μπλεκει το πραγματικο με το φανταστικο. Δικο μου λαθος αλλα το Mulholland μου θυμισε τοσο πολυ το Black Swan που θεωρησα για καποιο λογο οτι ηταν ο ιδιος σκηνοθετης. 

Κατα τα αλλα το lost highway δεν το ειδα, το eraserhead ομως ναι και η γνωμη μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε αλλα προσωπικα τη θεωρω υπερβολικα δηθεν και το Mulholland το θεωρω 2 φορες περισσοτερο δηθεν. Αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον καθως ο σκηνοθετης απλα γαμαει την αντιληψη σου μονο και μονο για να στη γαμησει χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος σκοπος ή νοημα. 

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο, ειναι του Aronofsky και για καποιο λογο τον συνδεσα με τον lynch καθως και στις 2 ταινιες μπλεκει το πραγματικο με το φανταστικο. Δικο μου λαθος αλλα το Mulholland μου θυμισε τοσο πολυ το Black Swan που θεωρησα για καποιο λογο οτι ηταν ο ιδιος σκηνοθετης. 

Κατα τα αλλα το lost highway δεν το ειδα, το eraserhead ομως ναι και η γνωμη μου δεν ειναι και η καλυτερη. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε αλλα προσωπικα τη θεωρω υπερβολικα δηθεν και το Mulholland το θεωρω 2 φορες περισσοτερο δηθεν. Αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον καθως ο σκηνοθετης απλα γαμαει την αντιληψη σου μονο και μονο για να στη γαμησει χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος σκοπος ή νοημα.

Το ότι δεν τα δίνει όλα στο πιάτο είναι κομμάτι της μαγείας. Σε τόσες ταινίες γίνεται αυτό, και σε πείραξε στην πιο αριστοτεχνικά δοσμένη και ολοκληρωμένη εκδοχή; Ακριβώς το ότι είναι όνειρο είναι αυτό που δικαιολογεί πλήρως τον σουρεαλισμό και τις αλληγορίες που κατηγορές. Το ίδιο και στο Eraserhead.

Η μόνη διαφορά δηλαδή με το Black Swan είναι η ποσότητα του μπερδέματος που έχει μέσα; Δε νομίζω. Τεσπα, γνώμες είναι αυτές.

Άμα δεν σου άρεσε Eraserhead, Mulholland και δεν έχεις δει και Lost Highway τότε δεν σου αρέσει γενικά ο Lynch.

Άσε τα wat και πιάσε τον Fassy :P

wat2

Δημοσ.

Εδώ δεν σου άρεσε το Begotten θα σου άρεσε το Εraserhead? λολ :)

Δημοσ.

το r.i.p.d ειδα (μονο και μονο γιατι βλεπω ολες τις comic based) κανονικη αντιγραφη του men in black(για το οποιο δεν τρεφω καμια συμπαθεια) διασωζεται μονο απο τις ερμηνειες του μπριτζες και της παρκερ(μεγαλη αδυναμια). ο ρεινολντς ο γνωστος ξενερωτος φλωρος...

Δημοσ.

ωραια ταινιουλα το now you see me, καλο hustle movie,

απλα προσεξτε ποια εκδοση θα σας φερει ο θειος σας μια και υπαρχουν αρκετες με ανακατεμενες σκηνες σε μερικα σημεια...

Αν βρεις έκδοση χωρίς ανακατεμένες σκηνές κανε μου PM αν θέλεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...