ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ακυρο λεμε... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από ikaruga24
Fotis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πάει ένας τύπος σε δύο κοπέλες που καθόταν στο μπάρ και λέει στην μία : - Χορεύεις; - Ναι! Χορεύω! - Ωραία! Δεν πας να χορέψεις να τα πώ λίγο με την φίλη σου;; Hmmm βγαινει και σε blu ray? 2
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Σε mkv θα αξίζει μόνο στα 1080p, και αν είναι κανα αρχείο remux, ακόμα καλύτερα. 2
liakinen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 The Iceman (2012) Αρκετά καλή ταινία με κλίμα και ατμόσφαιρα που αρμόζει στο είδος της. Στα θετικά της φυσικά ο Michael Shannon (ο κερατάς είναι επιβλητικός και “τρομακτικός” στην όψη) και ο Liotta (must σε crime/mafia movies) σε μικρό ρόλο. Στα αρνητικά της ότι θα μπορούσε με καλύτερο σενάριο και σκηνοθεσία να απογειωθεί. Mud (2012) Η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα για το 2013. Στα θετικά της οι πολύ καλές ερμηνείες από τα πιτσιρίκια (ειδικά το ένα (ο πρωταγωνιστής) ζωγράφισε), ο McConaughey που έχει ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμηση μου τον τελευταίο καιρό (ότι θα το έγγραφα αυτό δεν το περίμενα) και γενικότερα όλοι είχαν πολύ καλές ερμηνείες (αφήνω εκτός την ακατανόμαστη που πραγματικά την σιχαίνομαι). Άσε που είναι μπάζο του κερατά. Σε 1080p σε κοντινά πλάνα το σχήμα του προσώπου της μοιάζει με του χάρου στο ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος). Στα αρνητικά ίσως στο τέλος τα πιστολίδια δεν πολύ ταίριαζαν. 1
Fan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1219289/?ref_=sr_1 Limitless Καλούτσικη ταινία με τον Bradley Cooper που καταφέρνει να αποκτήσει την απόλυτη ευφυΐα. Το τέλος λίγο με χάλασε. 6.5/10
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Hmmm βγαινει και σε blu ray? Πωωωωω ακυρο. Γι αυτο λεγεται insomnia το forum. Στα ανεκδοτα ηθελα να το ποσταρω...
Superuser Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Magic Mike Μέτριο,βαρετό με υποτυπώδες πλοκή και χλιαρό χιούμορ.. Εye candy για γυναίκες και gay Είναι δυνατόν ένας στρίπερ δουλεύοντας 6 χρόνια που βγάζει 4000 τον μήνα να έχει μόνο 16 χιλιάρικα στην πάντα και να παρακαλάει την τράπεζα για δάνειο;;; Really??
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μama 2013 Σαν φαν των χορρορ δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα. Κλασικες σκηνες που ξερεις ποτε θα τρομαξεις. Το μονο που το διαφοροποιει ειναι το τελος.
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Οταν ο βασικός ειναι 8 δολάρια την ώρα? Magic MikeΜέτριο,βαρετό με υποτυπώδες πλοκή και χλιαρό χιούμορ..Εye candy για γυναίκες και gay Είναι δυνατόν ένας στρίπερ δουλεύοντας 6 χρόνια που βγάζει 4000 τον μήνα να έχει μόνο 16 χιλιάρικα στην πάντα και να παρακαλάει την τράπεζα για δάνειο;;;Really??
Superuser Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όχι ο βασικός..ο κατώτατος.. αν και πιστεύω σε ειδικευμένη εργασία είναι κάπου 15.. Anyway.. Αφού ο soderbergh έμαθε από τους eleven με τα μύρια φαίνεται ότι δεν μπορεί με τα χιλιάρικα..
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ειδα το mulholland dr. http://www.imdb.com/title/tt0166924/?ref_=sr_5 Πολυ θα ηθελα να πω οτι μου αρεσε αλλα πραγματικα εδω ο Lynch θεωρω το ξεφτιλησε. Απλα δημιουργησε ενα "περιεργο" για χαρη του "περιεργου". Δεν εχει να κανει με οτι εγω δεν "πιανω" κατι, εχει να κανει οτι συνεχεια και σταθερα γαμαει ολα τα στοιχεια τα οποια δινει για να μπορεσεις να ακολουθησεις εστω και κατα προσεγγιση την ιστορια. Φυσικα δεν την μισησα την ταινια καθως εχει ορισμενες γαματες σκηνες και ενα πολυ ωραιο σκηνοθετικο feeling και ατμοσφαιρα ειδικα στις αλλαγες της συμπεριφορας των χαρακτηρων και ειδικα της Watts. Θεωρω οτι αυτο που θελει να δειξει ο Lynch το καταφερνει πολυ καλυτερα στο Black Swan που θεωρω εξαιρετικο. Side note: Η Laura Harring ειναι πραγματικα θυληκο με τα ολα της. Γυναικαρα απο τις λιγες. Ελαχιστες φορες εχω "ερωτευτει" γυναικα επι της οθονης. Ε η Laura ειναι μια απο αυτες. Βαζω στην ταινια ενα 5/10. Fireshield ON. 1
Fan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1615147/?ref_=sr_1 Margin Call Ωραία ταινία και επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης 7.5/10
theobabis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ... Θεωρω οτι αυτο που θελει να δειξει ο Lynch το καταφερνει πολυ καλυτερα στο Black Swan που θεωρω εξαιρετικο. ... Black Swan ; Είναι αυτό στο οποίο πάει ο πρωταγωνιστής στη Mila και τη ρωτάει αν χορεύει;
~mxls~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 We're the Miller's Βγάζει αρκετό γέλιο, διασκεδαστικό, και οι χαρακτήρες ευχάριστοι. Ειδικά ο σπασίκλας-παρθένος Κέννυ, η φάτσα και μόνο αρκει σε κάποιες σκηνές. Να μην υπήρχαν και οι αμερικανιες προς το τέλος ακόμα καλύτερα. 6,5/10
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ειδα το mulholland dr. http://www.imdb.com/title/tt0166924/?ref_=sr_5 Πολυ θα ηθελα να πω οτι μου αρεσε αλλα πραγματικα εδω ο Lynch θεωρω το ξεφτιλησε. Απλα δημιουργησε ενα "περιεργο" για χαρη του "περιεργου". Δεν εχει να κανει με οτι εγω δεν "πιανω" κατι, εχει να κανει οτι συνεχεια και σταθερα γαμαει ολα τα στοιχεια τα οποια δινει για να μπορεσεις να ακολουθησεις εστω και κατα προσεγγιση την ιστορια. Φυσικα δεν την μισησα την ταινια καθως εχει ορισμενες γαματες σκηνες και ενα πολυ ωραιο σκηνοθετικο feeling και ατμοσφαιρα ειδικα στις αλλαγες της συμπεριφορας των χαρακτηρων και ειδικα της Watts. Θεωρω οτι αυτο που θελει να δειξει ο Lynch το καταφερνει πολυ καλυτερα στο Black Swan που θεωρω εξαιρετικο. Side note: Η Laura Harring ειναι πραγματικα θυληκο με τα ολα της. Γυναικαρα απο τις λιγες. Ελαχιστες φορες εχω "ερωτευτει" γυναικα επι της οθονης. Ε η Laura ειναι μια απο αυτες. Βαζω στην ταινια ενα 5/10. Fireshield ON. To Black Swan δεν είναι του Lynch, παρόλαυτά τι ακριβώς κοινό έχουν μεταξύ τους; Μπορείς να το περιγράψεις λίγο; Άμα πιστεύεις ότι εδώ το ξεφτύλισε(που δεν συνέβη κάτι τέτοιο btw) τότε να μην διανοηθείς ποτέ να δεις το Inland Empire(δλδ δες την, ) Όσο για το ότι δεν σου άρεσε η ταινία(γιατί μόνο έτσι αντιλαμβάνομαι το 5/10): και haters gonna hate κλπ Από Lynch έχεις δει άλλες ταινίες; πχ Lost Highway, Eraserhead? Black Swan ; Είναι αυτό στο οποίο πάει ο πρωταγωνιστής στη Mila και τη ρωτάει αν χορεύει; Ο πρωταγωνιστής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις