viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Scary movie 5 Ειχε κάποιες καλές καφριλες αλλα σαν σύνολο δεν άξιζε ΤΠΤ Σημείωση: βρείτε το standup του katt Williams Another earth 2011 θα σε σκοτώσω την γυναίκα, το παιδί και μετά θα σε γαμησω αφού πρώτα σε σκουπησω το σπίτι για να είμαστε okay... Το πρόβλημα ειναι οτι ξέρω αρκετές γυναίκες σαν και αυτή FML Scenic route Νόμιζα οτι ειχε happy ending αλλα πατησα το δεξί arrow key και είδα οτι ειχε ψωμί ακόμα για το τέλος. Με στεναχώρησε, θαρρώ. Σημείωση: κάποιοι λένε οτι ειναι το επόμενο memento.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και καλό χειμώνα. Μερικές ταινίες που είδα μετά το τέλος των διακοπών μου. The Great Gatsby Λαμπερό αλλά σε καμμία περίπτωση κλασικό. 6,7/10 The Iceman Μου άρεσε το όλο κλίμα και η σοβαρότητα που απέπνεε. Ο Michael Shannon εγγύηση. Η ταινία μου άφησε την αίσθηση όμως ότι ενώ θα μπορούσε να απογειωθεί δε το έκανε. 7,1/10 Después de Lucía (After Lucia) Ωμή και (ίσως) λίγο υπερβολική απεικόνιση της σκληρότητας που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί στο σχολείο. Ένιωσα λίγο περίεργα ομολογώ καθώς σε πολλά σημεία μου θύμισε το internet bullying που έχω ασκήσει κατά καιρούς σε αρκετούς εδώ μέσα. 6,6/10 1
star12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 THIS IS THE END hangover meets end of days meets entourage meets poltergeist .Eνταξει σε οσους αρεσουν το καφρικο χιουμορ και το εμετικο χιουμορ μπορει να αρεσει λιγο.Eιχε καπιες σκηνουλες που εβγαλαν γελιο και τα εφε δεν ηταν ασχημα.Απλα το καστ εκτος του φρανκο το βρηκα αντιπαθες και καθολους αστειους. ειναι μια ταινια που δεν περνει σοβαρα τον εαυτο της και δε διαφερει σε τιποτα απο αλου τετιου ειδους ταινιες. αντεξα να το δω, αλλα προς το τελος το κλεισα.ισως μετα απο 15 χρονια δω και το φιναλε .αν το χα δει ομως στο σινεμα θα κλεγα τα ευρω.
liakjim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 The Great Gatsby Αποστειρωμενο , φλύαρο , παιδαριωδες 5/10
lefter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 What Maisie knew Ακομα εχω αυτο το ελαφρο χαρουμενο καρδιοχτυπη που συνοδευεται απο ενα χαμογελο ικανοποιησης. Υπηρχαν συνεχεις αλλαγες συναισθηματων που περιστρεφονταν γυρω απο την μειζ και καταφερνε να μας τα μεταδωσει με απολυτη επιτυχια. Το κοριτσακι ηταν φοβερο. Μου εκανε εντυπωση που καθολη την διαρκεια της ιστοριας, μετα τις "σημαντικες" αλλαγες (οι οποιες ηταν αρκετες), κανεις δεν εξηγουσε τιποτα στην μειζ. Σε αυτο βοηθαει και ο τιτλος αλλα νομιζω οτι ειναι απο τις σπανιες και καλες φορες που συμβαινει. Απο τις καλυτερες φετινες ταινιες στο ειδος της Εχω την εντυπωση οτι εμεις εδω, που θεωρω οτι ειμαστε ανθρωποι με συναισθηματα, ξερουμε την ζωη και τρεφουμε μια συμπαθεια για τις τεχνες, δεν θα εχουμε τετοιο προβλημα. Αν μη τι αλλο, ολοι ειμασταν παιδια και την καταλαβαινουμε απολυτα την μειζ (και καθε μειζ). Εκτος αν καποιος γεννηθηκε σαν τον μπεντζαμιν μπατον πραγματικα υπεροχο. καμμια φορα ειναι καλυτερο να ζει καποιο παιδι με θετους γονεις ? 8/10 stoker 7/10 ωραια ατμοσφαιρα κολλαγε με την nicole kidman
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 clerks 2 Πέρασε ευχάριστα η ώρα, τους έχω και μια αδυναμία. Καφριλα και κριτική αν και το τέλος λίγο μελό 6.5/10 1
Superuser Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Triangle Που είναι η αρχή της ταινίας ;;; Ο κύκλος έγινε κ ξέρει γιατί δεν; Το τι συμβαίνει το 'πιασα εκεί που άφησε απλήρωτο τον..αλλά πάλι, που γίνεται το reset;;; Πολύ καλή!
Plug Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Star trek into the darkness. Πολύ Μουφα,μόνο ο καν μου άρεσε. 5-6/10
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 John Carter http://www.imdb.com/title/tt0401729/?ref_=sr_3 Αλλο περιμενα και αλλο μας βγηκε. Προσωπικα περιμενα μια mindless περιπετειουλα της πλακας στα ιδια χαρακτηριστικα με το Conan the barbarian (το τελευταιο βρε) και μας βγηκε κατι μεταξυ Avatar, Star Wars με εξισου μεγαλο budget. Η ιστορια αν και φυσικα προβλεψιμη στο συνολο της σε κραταει για τα ενδιαμεσα που συμβαινουν και επισης δεν ειναι καθολου mindless. Οι χαρακτηρες ειναι καλα δομημενοι χωρις πολλες πολλες cheesy ατακες (πανεμορφη η Lynn Collins επι ευκαιρια) και γενικα υπαρχει μια ωραια συνεχεια για ολη τη διαρκεια της ταινιας (2 ωρες και 10 λεπτα) αν και στο τελος κανει μπαμ οτι βιαστηκαν λιγο. Χαλαρα μπορουσε να κραταει αλλα εξτρα 10 λεπτα για να κλεισει την ιστορια με ποιο συμαζεμενο τροπο. Προσωπικα θα της βαλω ενα 7/10 καθως τη διασκεδασα αρκετα. Οποιος γουσταρει τετοιου ειδους παραμυθια ειναι απο τις ποιο καλες που εχει δει στο ειδος της. 2
gavros10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 John Carter http://www.imdb.com/title/tt0401729/?ref_=sr_3 Προσωπικα θα της βαλω ενα 7/10 καθως τη διασκεδασα αρκετα. Οποιος γουσταρει τετοιου ειδους παραμυθια ειναι απο τις ποιο καλες που εχει δει στο ειδος της. Τα ειχα πει εγω, το μπλε αιμα εφταιγε. Χριστε μου, τι ελεηνο ηταν αυτο που ειχα γραψει. Ποσο αφελης
Pelagi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 "Best Offer" του Tornatore. Την είδα εχθές, αλλά πρέπει να πω ότι με απογοήτευσε λίγο. Παίγνει άγιστα 4.
Superuser Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 The Perks of Being a Wallflower Ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα του σκηνοθέτη που εξιστορεί τα γεγονότα τριών φίλων κατά τη διάρκεια ενός έτους στις αρχές την 90'ς..Διαφορετική από τίς άλλες του είδους διότι καταπιάνεται με πολλά θέματα μαζί Πολύ καλές ερμηνείες.. ξεχωρίζει αυτή του Ezra Miller Βλέπεται ευχάριστα και σίγουρα θα σε κάνει να αναπολησεις τα δικα σου εφηβικά χρόνια Πολύ καλή!
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Λοιπόν μόλις γύρισα από Elysium. Τίμια ταινία που σε αποζημιώνει για το εισιτήριο του cinema. 8/10 άνετα για εμένα. Έχει από όλα μέσα για όλους. Και δράση και νοήματα και καλά εφέ. 3
kostool13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 +1 Για το 8/10 στο elysium (φτάνω εως και 8.5) Νομίζω η πιο τίμια ταινία που είδα φέτος στο σινεμά, πολύ σημαντικό + το ότι δεν περιείχε κανένα σημείο που να σε ξενερώνει (τυρίλες, αμερικανιές, κτλ). Νομίζω πάντως ότι πολύ μεγάλο κακό έκανε το δεύτερο trailer, το οποίο όχι απλά αποκάλυπτε όλη την πλοκή αλλά ακόμη και την έκβαση (!!!) κομβικών action sequences της ταινίας. Σοβαρά, όσοι και όποιοι έβαλαν το χεράκι τους δεν πρέπει να ξανασχοληθούν με τη δημιουργία trailer. 1
παπι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Triangle Που είναι η αρχή της ταινίας ;;; Ο κύκλος έγινε κ ξέρει γιατί δεν; Το τι συμβαίνει το 'πιασα εκεί που άφησε απλήρωτο τον..αλλά πάλι, που γίνεται το reset;;; Πολύ καλή! Αυτη ειδα μολις τωρα κι γω. Πολυ καλη ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις