gavros10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 John Carter http://www.imdb.com/title/tt0401729/?ref_=sr_3 Προσωπικα θα της βαλω ενα 7/10 καθως τη διασκεδασα αρκετα. Οποιος γουσταρει τετοιου ειδους παραμυθια ειναι απο τις ποιο καλες που εχει δει στο ειδος της. Τα ειχα πει εγω, το μπλε αιμα εφταιγε. Χριστε μου, τι ελεηνο ηταν αυτο που ειχα γραψει. Ποσο αφελης
Pelagi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 "Best Offer" του Tornatore. Την είδα εχθές, αλλά πρέπει να πω ότι με απογοήτευσε λίγο. Παίγνει άγιστα 4.
Superuser Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 The Perks of Being a Wallflower Ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα του σκηνοθέτη που εξιστορεί τα γεγονότα τριών φίλων κατά τη διάρκεια ενός έτους στις αρχές την 90'ς..Διαφορετική από τίς άλλες του είδους διότι καταπιάνεται με πολλά θέματα μαζί Πολύ καλές ερμηνείες.. ξεχωρίζει αυτή του Ezra Miller Βλέπεται ευχάριστα και σίγουρα θα σε κάνει να αναπολησεις τα δικα σου εφηβικά χρόνια Πολύ καλή!
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Λοιπόν μόλις γύρισα από Elysium. Τίμια ταινία που σε αποζημιώνει για το εισιτήριο του cinema. 8/10 άνετα για εμένα. Έχει από όλα μέσα για όλους. Και δράση και νοήματα και καλά εφέ. 3
kostool13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 +1 Για το 8/10 στο elysium (φτάνω εως και 8.5) Νομίζω η πιο τίμια ταινία που είδα φέτος στο σινεμά, πολύ σημαντικό + το ότι δεν περιείχε κανένα σημείο που να σε ξενερώνει (τυρίλες, αμερικανιές, κτλ). Νομίζω πάντως ότι πολύ μεγάλο κακό έκανε το δεύτερο trailer, το οποίο όχι απλά αποκάλυπτε όλη την πλοκή αλλά ακόμη και την έκβαση (!!!) κομβικών action sequences της ταινίας. Σοβαρά, όσοι και όποιοι έβαλαν το χεράκι τους δεν πρέπει να ξανασχοληθούν με τη δημιουργία trailer. 1
παπι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Triangle Που είναι η αρχή της ταινίας ;;; Ο κύκλος έγινε κ ξέρει γιατί δεν; Το τι συμβαίνει το 'πιασα εκεί που άφησε απλήρωτο τον..αλλά πάλι, που γίνεται το reset;;; Πολύ καλή! Αυτη ειδα μολις τωρα κι γω. Πολυ καλη ταινια.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ακυρο λεμε... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από ikaruga24
Fotis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πάει ένας τύπος σε δύο κοπέλες που καθόταν στο μπάρ και λέει στην μία : - Χορεύεις; - Ναι! Χορεύω! - Ωραία! Δεν πας να χορέψεις να τα πώ λίγο με την φίλη σου;; Hmmm βγαινει και σε blu ray? 2
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Σε mkv θα αξίζει μόνο στα 1080p, και αν είναι κανα αρχείο remux, ακόμα καλύτερα. 2
liakinen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 The Iceman (2012) Αρκετά καλή ταινία με κλίμα και ατμόσφαιρα που αρμόζει στο είδος της. Στα θετικά της φυσικά ο Michael Shannon (ο κερατάς είναι επιβλητικός και “τρομακτικός” στην όψη) και ο Liotta (must σε crime/mafia movies) σε μικρό ρόλο. Στα αρνητικά της ότι θα μπορούσε με καλύτερο σενάριο και σκηνοθεσία να απογειωθεί. Mud (2012) Η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα για το 2013. Στα θετικά της οι πολύ καλές ερμηνείες από τα πιτσιρίκια (ειδικά το ένα (ο πρωταγωνιστής) ζωγράφισε), ο McConaughey που έχει ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμηση μου τον τελευταίο καιρό (ότι θα το έγγραφα αυτό δεν το περίμενα) και γενικότερα όλοι είχαν πολύ καλές ερμηνείες (αφήνω εκτός την ακατανόμαστη που πραγματικά την σιχαίνομαι). Άσε που είναι μπάζο του κερατά. Σε 1080p σε κοντινά πλάνα το σχήμα του προσώπου της μοιάζει με του χάρου στο ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος). Στα αρνητικά ίσως στο τέλος τα πιστολίδια δεν πολύ ταίριαζαν. 1
Fan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1219289/?ref_=sr_1 Limitless Καλούτσικη ταινία με τον Bradley Cooper που καταφέρνει να αποκτήσει την απόλυτη ευφυΐα. Το τέλος λίγο με χάλασε. 6.5/10
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Hmmm βγαινει και σε blu ray? Πωωωωω ακυρο. Γι αυτο λεγεται insomnia το forum. Στα ανεκδοτα ηθελα να το ποσταρω...
Superuser Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Magic Mike Μέτριο,βαρετό με υποτυπώδες πλοκή και χλιαρό χιούμορ.. Εye candy για γυναίκες και gay Είναι δυνατόν ένας στρίπερ δουλεύοντας 6 χρόνια που βγάζει 4000 τον μήνα να έχει μόνο 16 χιλιάρικα στην πάντα και να παρακαλάει την τράπεζα για δάνειο;;; Really??
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μama 2013 Σαν φαν των χορρορ δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα. Κλασικες σκηνες που ξερεις ποτε θα τρομαξεις. Το μονο που το διαφοροποιει ειναι το τελος.
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Οταν ο βασικός ειναι 8 δολάρια την ώρα? Magic MikeΜέτριο,βαρετό με υποτυπώδες πλοκή και χλιαρό χιούμορ..Εye candy για γυναίκες και gay Είναι δυνατόν ένας στρίπερ δουλεύοντας 6 χρόνια που βγάζει 4000 τον μήνα να έχει μόνο 16 χιλιάρικα στην πάντα και να παρακαλάει την τράπεζα για δάνειο;;;Really??
Προτεινόμενες αναρτήσεις