viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Νταξει αλλα άλλο thriller και άλλο horror... Δεν ειναι και τόσο τρομακτικό εκτός εάν φοβασαι παρακμιακους science guys. Εκεί αλλάζει το θέμα.
OMGA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Upstream Color Λοιπόν.. Εεε...ναι..εεεμ..φουουού..Μάλιστα..Νομίζω ότι..όχι όχι λάθος.. Χμμμ... Η ταινία ...αλλά..Είναι;..θα πίστευα ότι..ίσως.. Αυτά!! Αφου αντεξες και την ειδες, παλι καλα.
Superuser Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 End of Watch Αστυνομική ταινία γυρισμένη σε στύλ ντοκιμαντέρ δείχνοντας την καθημερινότητα δύο αστυνομικών.Πιό πολύ σαν φόρος τιμής στο LAPD μοιάζει...Πολύ διαφορετική από τις άλλες του είδους διότι δείχνει την ωμή πραγματικότητα Οι ερμηνείες πολύ καλές Θα ήθελα λίγο περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορίας αφού δεν βασίζεται κάπου.. Πολύ καλή! 2
Ahigh_forvalue Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 The Mirror (1975)http://www.imdb.com/title/tt0072443/ απο τις πιο δυσνοητες ταινιες που εχω δει,καθως ειναι και καπως αυτοβιογραφικο δηλαδη φιλτραρεται μεσα απο τη ζωη του σκηνοθετη.. σε γενικες γραμμες ομως επιασα το νοημα, σιγουρα η ταινια ειναι για πανω απο μια θεασεις,για συγκεκριμενο κοινο και για συγκεκριμενη στιγμη.. περα απολα αυτα η ταινια ειναι οπτικοακουστικο υπερθεαμα,σε καποια σημεια μπορει να μην καταλαβαινεις τι γινεται αλλα τα μαγικα πλανα αρκουν για να σε κρατησουν κρατημενο στην οθονη..η ταινια ειναι σαν να κοιτας εναν πινακα και να αναρωτιεσαι καθε στιγμη με αυτο τι αραγε να θελει να πει?καποιες φορες κατι σου ερχεται καποιες παλι δεν εχεις ιδεα..σιγουρα θα την ξαναδω..
MaxPayne Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 revolver με τον jason statham..επικη,πανεξυπνη 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) <p>revolver με τον jason statham..επικη,πανεξυπνη</p> Σιγα τα σαλια , statham και πανεξυπνη το ακουσαμε και αυτο... Site: http://www.imdb.com/title/tt2495118/?ref_=sr_3">ip man the final fight Κλασεις χειροτερο απο τα προηγουμενα ,οριακα βλεπετε. 4,5/10 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2013 από Fotis13 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Iron Man 3, σαν να έβλεπα κατι μεταξυ Μπειγουοτς, Μαγκαιβερ και Χαβαι 5-0 με εφε, γιατι και η μουσική απο εκεινη την εποχη ηταν... 4/10 με μεγάλη επιείκεια.
Fan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Iron Man 3 είδα και εγώ απόψε. Τρομερά εφε, ακριβή ταινία αλλά τόσο προβλέψιμη που σε κάνει να αγανακτείς. Μεγάλη μορφή ο Μανδαρίνος! Κρίμα που είχαν γραφτεί καλά λόγια για την ταινία. 6/10
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είδα τις κάτωθι ταινίες του Krzysztof Kieślowski: 1) Trois couleurs: Blue 2) Trois couleurs: Blanc 3) Trois couleurs: Rouge Είναι όλες τους εξαιρετικές. Η Irène Jacob έγινε η αγαπημένη μου ηθοποιός ξένου κινηματογράφου. 1
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είδα τις κάτωθι ταινίες του Krzysztof Kieślowski: 1) Trois couleurs: Blue 2) Trois couleurs: Blanc 3) Trois couleurs: Rouge Είναι όλες τους εξαιρετικές. Η Irène Jacob έγινε η αγαπημένη μου ηθοποιός ξένου κινηματογράφου. Πως το εννοείς το "ξένου κινηματογράφου";
fearwhatnow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 What Maisie Knew Περναει στην ιστορια ως ενα απο τα αριστουργηματα του Κινηματογραφου. Η προοπτικη κινηματογραφησης ειναι εξαιρετικη, η πιτσιρικα ειναι εκπληκτικη οπως και ολο το καστινγκ και η μουσικη σπαει κοκκαλα, ειδικα το : Με διαφορα η καλυτερη ταινια του 2013, πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. 9.5/10 1
gavros10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 What Maisie Knew Περναει στην ιστορια ως ενα απο τα αριστουργηματα του Κινηματογραφου. Η προοπτικη κινηματογραφησης ειναι εξαιρετικη, η πιτσιρικα ειναι εκπληκτικη οπως και ολο το καστινγκ και η μουσικη σπαει κοκκαλα, ειδικα το : Με διαφορα η καλυτερη ταινια του 2013, πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. 9.5/10 Παραλιγο να το δω εχθες αλλα τελευταια στιγμη διστασα. Μου κινησες ομως το ενδιαφερον ειδικα με την πρωτη προταση
fearwhatnow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Παραλιγο να το δω εχθες αλλα τελευταια στιγμη διστασα. Μου κινησες ομως το ενδιαφερον ειδικα με την πρωτη προταση Μια ακομη κριτικη που ισως σου δωσει την ωθηση να το δεις: http://www.moviebox.gr/what-maisie-knew/
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ωραιος ρε fear. Εκλεισε για σημερα το βραδυ μετά απο Breaking Bad και Dexter.
Fotis13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1980209/?ref_=sr_1">Pain & gain Kαλη ταινια για να περασεις ευχαριστα την ωρα ,με ευστοχο χιουμορ σατιριζει την υποκουλτουρα των gym (οσοι γυμναζονται θα το εκτιμησουν καλυτερα ) και το αμερικανικο ονειρο με καθε κοστος. Δεν ενδεικνυται για οσους θεωρουν κωμικο τον Σεφερλη και το scary movie κωμωδια... 6,5/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις