Superuser Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Pacific Rim Οπτικοακουστικό υπερθέαμα (δεν άντεξα να περιμένω..λίγο το έβαλα στην αρχή κ παρασύρθηκα.. ) ------------------------------------------------- Hansel & Gretel Αδιάφορο παραμύθι με ανίκητους πρωταγωνιστές Βλέπεται για την πρωταγωνίστρια και για να περάσει η ώρα ------------------------------------------------- Another Earth Δράμα με sci-fi στοιχεία και αργή πλοκή Σε κρατάει για το sci-fi γεγονότο που παίζει παράλληλα με την ιστορία Θα μπορούσε να είναι ένα επεισόδιο της σειράς αν υπήρχε... Καλούτσικη Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2013 από Superuser
micahel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Resolution http://www.imdb.com/title/tt1977895/ 4.5/10 Καλουτσικη ταινια, θριλερ λεμε τωρα Δεν καταλαβα καθολου το στορυ
angmar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Pain & Gain εντάξει, δεν ήταν scary movie 5, αλλά ήταν πάρα πολύ κακή, ανούσια, κουραστική και καθόλου αστεία. 3/10 Να κάνουμε petition να επιτρέπεται στον Michael Bay να σκηνοθετεί μόνο προγραμματισμένες κατεδαφίσεις κτιρίων, για κει είναι.
Superuser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 The Conjuring Είναι μόδα τέτοιες ταινίες τώρα τελευταία να κοτσάρουν το' βασισμένη σε αληθινά γεγονότα; Ή το κάνουν ώστε να πιστέψουμε αλήθεια;;; Το έχω ξαναπεί,δεν μου αρέσουν τα θρίλερ, δεν τρομάζω.Αφού έπεσε τόσο αναφορά εδώ,είπα να του ρίξω μια ματιά,μήπως και είναι κάτι ξεχωριστό Τίγκα στα κλισέ με φθηνό τρόμο περασμένης εποχής και θυμίζοντας ένα σωρό ταινίες του είδους .. Εγώ την βρήκα μία από τα ίδια.. Ίσως οι μυημένοι του είδους να την βρούν εξαιρετική..
viper2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Iron man 3 Μόνο οι ατάκες απο τους μανδαρινους έσωσαν κάπως την κατάσταση... Ερώτηση Μόνο σε εμένα έμοιαζαν οι κακοί με αυτούς απο το alone in the dark 5?
Weiss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1491044/">The Iceman Βασιζεται στην αληθινη ιστορια ενος εκτελεστη της μαφιας και στο πως καταφερνε να αποκρυψει τη "δραση" του απο την οικογενεια του. Οσοι τη δειτε ριξτε και μια ματια μετα στο youtube για να κανετε συγκρισεις με τον πρωταγωνιστη. Ενα 4/5 απο μενα.
revolver1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Pain&Gain 5/10 3 Φουσκωτοί,λίγη δράση,λίγο κρύο χιούμορ και μια ομορφούλα. The Great Gatsby 7,5/10 Μου άρεσε,φοβερά σκηνικά,καλές ερμηνείες αν και όπως γράφτηκε και πιο πάνω η πρωταγωνίστρια θα μπορούσε να ήταν κάποια άλλη..
star12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 μαμω θελω να το δω/ και θελω να το δω στο σινεμα γιατι με αρεσουν αυτα τα εργα σε σινεμα.γιατι πρεπει να βγει τελη σεπτεμβρη.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Superuser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Upstream Color Λοιπόν.. Εεε...ναι..εεεμ..φουουού..Μάλιστα..Νομίζω ότι..όχι όχι λάθος.. Χμμμ... Η ταινία ...αλλά..Είναι;..θα πίστευα ότι..ίσως.. Αυτά!!
leleo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Upstream Color Λοιπόν.. Εεε...ναι..εεεμ..φουουού..Μάλιστα..Νομίζω ότι..όχι όχι λάθος.. Χμμμ... Η ταινία ...αλλά..Είναι;..θα πίστευα ότι..ίσως..Μπα! Αυτά!! σκεφτόμουνα να την δω, μιας και προσπαθώ να μυηθώ κι εγώ λίγο στο sci-fi, και προσπαθώ να βρω τέτοιες ταινίες... τι δεν σου άρεσε?
Superuser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν είπα ότι δεν μου άρεσε ή μου άρεσε Δεν ξέρω.. Πρέπει να την ξαναδώ... Α Και δεν είναι sci-fi 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Είδα το "The conjuring". Pas mal, που λένε και οι Γάλλοι.
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 σκεφτόμουνα να την δω, μιας και προσπαθώ να μυηθώ κι εγώ λίγο στο sci-fi, και προσπαθώ να βρω τέτοιες ταινίες... τι δεν σου άρεσε? Καλύτερα να βρεις το primer...
leleo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλύτερα να βρεις το primer... Ναι αλλά είναι θρίλερ το primer, δεν βλέπω καθόλου θρίλερ. Σκιάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις