Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Cumberbitch... 1
calenter2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Α Perfect Murder(1998). Αρκετά καλή με καλό σενάριο(είναι remake από ταινία του Hitchcock)με twists και καλές ερμηνείες από Paltrow και Douglas. 8/10 The Conjuring(2013). Kαλή, αν και και ψιλοαντιγραφή(The Amytiville Horror και Εξορκιστής). Όχι τόσο καλή όσο πασάρεται(στο imdb έχει βαθμολογία 7,8)Της βάζω 7/10 για μερικές πραγματικά τρομακτικές στιγμές Ηard Candy(2005). Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ με ενδιαφέρον σενάριο και καλές ερμηνείες από Patrick Wilson Ellen Page. 8/10 Nightwatch(1997).Remake από νορβηγική του 1994. Πρόκειται για μέτριο και μάλλον προβλέψιμο B-movie με μη αληθοφανές σενάριο(τουλάχιστον στο τέλος). Καλός ο Ewan McGregor. Με το ζόρι ένα 7/10 UnderWorld Awaking(2012). Kαλό για το είδος του Αction/Fantasy/Horror. Πολύ καλή ερμηνεία της Kate Beckinsale. Το σενάριο αδιάφορο αλλά η σκηνοθεσία δε σε αφήνει να βαρεθείς(το σημαντικότερο σε μία ταινία κατά τη γνώμη μου). 7/10
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 μετά η Elisha έγινε καθώς πρέπει... Του 2007, οχι του 2004.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Του 2007, οχι του 2004. oh
star12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 το conjuring το χετε δει σε σινεμα η απ τον θειο; ; θελω να το δω στο σινεμα γιατι το insidious το ειχα απολαυσει αλλα βαριεμαι να περιμενω... Α και τα σινεμα στη θεσσαλονικη δειχνουν τωρα το Oblivion ΠΟΣΟ κουλο να ναι αυτο;;
leleo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Grandma's Boy Ένας τύπος 35 χρονών , game tester, αρκετά ανώριμος και ψιλο λουζεράς, αναγκάζεται να μετακομίσει με την επίσης ανώριμη -τρελή γιαγιά του και τις συγκατοικους της. Η ταινία είναι μια αμερικανιά- χαζοκωμωδία. Ξεκάθαρα. Όμως έχει αρκετό γέλιο σε κάποιες σκηνές, είναι λίγο nerdy, περνάει ευχάριστα η ώρα, έχει φάση γενικά. Κάποιες σκηνές βέβαια είναι εντελώς χαζές. Παρ' όλα αυτά για κάποιο περίεργο λόγο μου άρεσε. Δεν ξέρω όμως αν θα την πρότεινα σε κάποιον. 6/10
HALF EVIL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 http://users.uoi.gr/kopi/?p=1123 Απαράδεκτος αλλά μου είχε ξεφύγει αυτό το διαμάντι. Τι να βάλω 12/10 3
angmar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Του 2007, οχι του 2004. Αν δε βαριέσαι να δεις πάνω κάτω την ίδια ιστορία, δες αυτό http://www.imdb.com/title/tt0802948/?ref_=sr_2
naruto14 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μόλις είδα το δεύτερο Back to the Future. Επική και η 2 δεύτερη ταινία. Τεράστιο μπέρδεμα με τις ημερομηνίες. Και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ. Σύντομα θα δω και από το 3ο αν και από το trailer που είχε στο τέλος του 2 μου φάνηκε πως το παρατραβήξαν λίγο... 1
gavros10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Oblivion Ηθελα να παω να την δω στο σινεμα αλλα λογω συγκυριων δεν τα καταφερα και την ειδα με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα να την δω. Αυτο ισως να της κοστησε λιγο. Καταρχην σκηνοθετικα ηταν αψογη με τα πλανα απο τις διαφορες φασεις μιας ημερας στο παρασκηνιο να κλεβουν την παρασταση. Εντυπωσιαστηκα ακομα και απο το cgi, ή οτι αλλο ηταν, ειδικα στο τελος. Σεναριακα ειχε πολλα κενα σε εκνευριστικο βαθμο και επρεπε να φανταστω πιο ειναι το "τατ" κλπ. Το soundtrack το ειχα ακουσει πριν δω την ταινια για μεγαλο χρονικο διαστημα και πολλες φορες. Ειναι απο τα πλεον αγαπημενα μου. Βασικα στραβωσα με την ταινια οταν μου επιβεβαιωσε οτι αντεγραψε το moon. Το εβλεπα οτι παει εκει, μιας και οι ομοιοτητες ηταν τρομακτικες, και ψιλο ξενερωσα οταν ειδα οτι πηραν αυτο τον δρομο οι σεναριογραφοι. Ποιο ειναι το νοημα να αντιγραψεις μια αλλη παρομοια ταινια 4 χρονια μετα; ΥΓ Την παρασταση δεν εκλεψε η ολγα αλλα η andrea riseborough και ο nikolaj coster-waldau μπηκε στην ταινια μονο και μονο για να μας δειξει οτι ειναι καταλληλος για την ταινια metal gear solid αν βγει; 1
Superuser Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Oblivion Ηθελα να παω να την δω στο σινεμα αλλα λογω συγκυριων δεν τα καταφερα και την ειδα με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα να την δω. Αυτο ισως να της κοστησε λιγο. Καταρχην σκηνοθετικα ηταν αψογη με τα πλανα απο τις διαφορες φασεις μιας ημερας στο παρασκηνιο να κλεβουν την παρασταση. Εντυπωσιαστηκα ακομα και απο το cgi, ή οτι αλλο ηταν, ειδικα στο τελος. Σεναριακα ειχε πολλα κενα σε εκνευριστικο βαθμο και επρεπε να φανταστω πιο ειναι το "τατ" κλπ. Το soundtrack το ειχα ακουσει πριν δω την ταινια για μεγαλο χρονικο διαστημα και πολλες φορες. Ειναι απο τα πλεον αγαπημενα μου. Βασικα στραβωσα με την ταινια οταν μου επιβεβαιωσε οτι αντεγραψε το moon. Το εβλεπα οτι παει εκει, μιας και οι ομοιοτητες ηταν τρομακτικες, και ψιλο ξενερωσα οταν ειδα οτι πηραν αυτο τον δρομο οι σεναριογραφοι. Ποιο ειναι το νοημα να αντιγραψεις μια αλλη παρομοια ταινια 4 χρονια μετα; ΥΓ Την παρασταση δεν εκλεψε η ολγα αλλα η andrea riseborough και ο nikolaj coster-waldau μπηκε στην ταινια μονο και μονο για να μας δειξει οτι ειναι καταλληλος για την ταινια metal gear solid αν βγει; It's already classic.. Ειδικά το sountrack... Που αντιγράφει το moon;; Η μάλλον..ποιός αντιγράφει ποιόν τελικά..; Όσο για τα bold,εχω την εντύπωση ότι διάβασες πολλά spoilers πριν την δείς..(και το post σου είναι spoiler) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από Superuser
Eru Iluvatar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μια και έχω βαρεθεί τις Αμερικάνικες ταινίες (ούτως ειπείν ξαναζεσταμένη σούπα) , ένιωσα την ανάγκη να στραφώ στον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο, ως εκ τούτου είδα το "Le genou de Claire" (aka Claire's knee) του Eric Rohmer. Είναι η πέμπτη ταινία από τη σειρά "Έξι ηθικές ιστορίες". Μου άρεσε αρκετά. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αν δε βαριέσαι να δεις πάνω κάτω την ίδια ιστορία, δες αυτό http://www.imdb.com/title/tt0802948/?ref_=sr_2 Το έχω δει αλλα το girl next door ήταν καλύτερο. Το πρόβλημα ήταν οτι δεν είχε αρκετά λεφτα για την εικόνα και το marketing. Δυστυχώς.
*nenya* Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 http://users.uoi.gr/kopi/?p=1123 Απαράδεκτος αλλά μου είχε ξεφύγει αυτό το διαμάντι. Τι να βάλω 12/10 <3 <3 <3 ταινιάρα. Μού'χε πέσει κάποτε και σε θέμα εξεταστικής. Καλή φάση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις