Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vive La France

Θα μπορούσε να είναι και ελληνική ταινία.....Σκεφτείτε 2 λάθρο που έρχονται από μια χώρα που ναι 3000χρόνια πίσω με σκοπό να ανατινάξουν την Ακρόπολη. Αλλά κάτι πάει στραβά και δεν προσγειώνονται στο ΕΛ.ΒΕΛ αλλά στην Κομοτηνή και πρέπει να διασχίσουν όλη την Ελλάδα για να πετύχουν τον στόχο τους. Μεταφέρετε την παραπάνω ιστορία στην Γαλλία και έχετε το Vive la France.

Γέλασα, γέλασα πολύ.

Στα plus ένα ωραίο ξανθό κομμάτι που παίζει

7/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είχα τι να κάνω, οπότε έβαλα το Oblivion. Εντάξει, τίποτα τρομερό (για μένα). Πέρασε εύκολα το 2ωράκι, αλλά ως εκεί.

_______________________________________________________________________________________________________

Πάντως, πολύ ωραία ταινία ήταν το Flight. Να τη δείτε. Την είδα με παρέα πριν κανά δύο εβδομάδες. Εντύπωση μου έκανε εκείνο το βράδυ, που κανείς δε μιλούσε. Η ταινία δε σε άφηνε στιγμή.

Δημοσ.

the conjuring,κλασικη κλισε  θριλερ ταινια με συνδιασμο εξορκιστη και poltergeist  τποτα ιδιαιτερο αν εχετε δει κλασικες ταινιες του ειδους...

Δημοσ.

Μόλις είδα στο μικρό cinema της περιοχής το World War Z. Δεν είχα σκοπώ να δω αυτήν την ταινία αλλά κοιτάζωντας ποιες ταινίες θα φέρει και από τη στιγμή που όλες μου ήταν αδιάφορες εστίασα σε αυτό και πήγα να το δω με 2 φίλους.

Έχοντας δει το trailer της ταινίας, περίμενα μια action ταινία με πολύ πυροβολισμούς και εκρήξεις. Ευτυχώς όμως η ταινία ήταν κάτι τελειώς διαφορετικό. Αν και δεν έλειπαν τέτοιες σκηνές, ήταν πολύ συναισθηματική και ταυτόχρονα με αρκετές απρόβλεπτες εξελίξεις. Επίσης μου έφερε αναμνήσεις από επικές στιγμές στο The Last of Us και συγκεκριμένα ιδιαίτερα η σκηνή που

Ο Lein με τους άλλους προχωρούσαν σιγά σιγά μέσα στο διάδρομο για να παν να βρουν τα εμβόλια. Μέχρι και πέτρα περίμενα να πετάξουν για να αποσπάσουν την προσοχή των infected :P

Γενικά προτείνω σε όλους όσους γουστάρουν τέτοια στοιχεία στις ταινίες να την δουν μιας και παίζει να είναι η καλυτερη ταινία με infected-zombies που έχω δει. Και ο Brad Pitt ταίριαζε απίστευτα στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Τέλος σας συμβουλεύω να αποφύγετε να δείτε το trailer. Κρύβει αρκετά spoilers που σε ορισμένες σκηνές της ταινίας όπου δεν μπορούσα ακριβώς να υποθέσω τι θα γίνει, μέσω του trailer το ήξερα ήδη. Επίσης το trailer δεν εκφράζει την ταινία απόλυτα, οπότε καλύτερα αποφύγετε το.

• Super Moderators
Δημοσ.

την είδα κι εγώ τις προάλες, πανηγύρισα όταν μάτωσε σε μια φάση ο Brad...

έχω δει papercuts με περισσότερο αίμα από ότι είχε ολόκληρη η ταίνια ffs...

• Like 1
Δημοσ.

Flight.

Δε με ενθουσίασε, μάλλον επειδή ήταν τρομερή προβλέψιμη, ειδικά όσο πλησίαζε προς το τέλος, ποιά άλλη ανατροπή θα μπορούσε να έχει, άλλωστε; Από τις ταινίες που δεν αισθάνεσαι καλά όταν σκεφτείς πόσα πλήρωσες για να τη δεις στο σινεμά. Ο Ντένζελ είναι σταθερή αξία, δεν απογοητεύει, θα τη φέρει εις πέρας την αποστολή του one way or another.

6/10

Δημοσ.

Πάντως, πολύ ωραία ταινία ήταν το Flight. Να τη δείτε. Την είδα με παρέα πριν κανά δύο εβδομάδες. Εντύπωση μου έκανε εκείνο το βράδυ, που κανείς δε μιλούσε. Η ταινία δε σε άφηνε στιγμή.

Να 'σαι καλά ρε φίλε, επιτέλους είδα (μετά από καιρό) μια ταινία που άξιζε.

Δημοσ.

The Girl With The Dragon Tattoo

Πολύ καλή.Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν με κούρασε.Καλή σκηνοθεσία,φωτογραφία και soundtrack.Η πρωταγωνίστρια εξαιρετική και ο Greg καλός.Δεν έχω δει την σουηδική και έτσι δεν μπορώ να την συγκρίνω

Όποιος δεν την έχει δει την προτείνω

--------------------------------------------

Thor

Καλούτσικη..αν και οι διάλογοι μου φάνηκαν λίγο παιδικοί και τα κοστούμια υπερβολικά

Super hero ταινία είναι και έτσι δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες..

---------------------------------------------

Captain America

Αυτό δεν ήταν 1943 αλλά 2043 με ρετρό ρούχα και αυτοκίνητα..

Το πρώτο μισό ενδιαφέρον, το δεύτερο μέσα στα κλισέ.Όπως είπα και για το Thor..Super Hero ταινία είναι

Καλούτσικη και αυτή

Εdit:

Εχω δεί iron man,thor,captain america

Πρέπει να δω και άλλη πριν δω το Avengers;;;

Δημοσ.

Είδα το Star Trek στο σινεμά πριν κάτι μέρες.

Χλιαρούλι. Ψιλοφλάτ χαρακτήρες, στόρι που δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο...

Τα μόνα που άξιζαν είναι τα εξής:

~Ο σχεδιασμός και τα πλάνα του Enterprise \m/

~Ο Benedict Cumberbatch (τον θέλω τον ποθώ τί είναι τούτο αχ)

5.5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...