twiner Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αντε να ξαναβρουμε τετοια ταινια από το trailer: τα the chaser + memories of murder -αν δεν τα χεις δει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 real steel νταξει τρωγεται οτι ειπε ο παλικαρης. edit , α killer elite. εχω περισσοτερες απαιτησεις απο statham... κατα ταλλα , το ειδα ευχαριστα. 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ειδα το Warrior. Παρα πολυ καλη ταινια και ειδικα αμα ασχολείσαι και με το αθλημα(ΜΜΑ) και ξερεις 5 πραγματακια. 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Transformers Dark of the Moon. δεν ξερω γιατι αλλα δεν ξετρελλαθηκα κιολας. μ αρεσε περισσοτερο και η μεγκαν απο δαυτη... γενικα απο τα τρανσφορμερς κανενα δε με εχει ενθουσιασει. ουτε το πρωτο, με συνεπεια να μην εχω δει το 2, ουτε το 3ο... λετε αμα δω το δευτερο να αλλαξω αποψη; ενω απο εφε ειναι καλο, καπως χανομαι στο στορυ.. δεν ξερω, μου φαινεται υπερβολικα παιδικο, κατι με χαλαει. αφου στα τελειωματα εκανα πλακα με τα φιλαρακια οτι ο οπτιμους θα παει σε φαναρτζη και εχει αρπαξει το σασι..!! δεν ξερω... 5,5/10 επειδη μικρος τα κινουμενα σχεδια τα γουσταρα καργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 από το trailer: τα the chaser + memories of murder -αν δεν τα χεις δει ήδη. πολυ καλα τα no mercy for the rude και save the green planet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Νησος 2, το αγαπησα! Αρκετο γελιο και καλοι ηθοποιοι, μπορει να τη δει κ οποιος δεν εχει δει το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Transformers Dark of the Moon. δεν ξερω γιατι αλλα δεν ξετρελλαθηκα κιολας. μ αρεσε περισσοτερο και η μεγκαν απο δαυτη... γενικα απο τα τρανσφορμερς κανενα δε με εχει ενθουσιασει. ουτε το πρωτο, με συνεπεια να μην εχω δει το 2, ουτε το 3ο... λετε αμα δω το δευτερο να αλλαξω αποψη; ενω απο εφε ειναι καλο, καπως χανομαι στο στορυ.. δεν ξερω, μου φαινεται υπερβολικα παιδικο, κατι με χαλαει. αφου στα τελειωματα εκανα πλακα με τα φιλαρακια οτι ο οπτιμους θα παει σε φαναρτζη και εχει αρπαξει το σασι..!! δεν ξερω... 5,5/10 επειδη μικρος τα κινουμενα σχεδια τα γουσταρα καργα. Και τη δεύτερη να δεις δεν χάνεις τίποτα. Δεν δείχνει να συνδέεται καλά με τη πρώτη και ο΄ούτε η τρίτη αυτή. Το saga των ταινιών Transformers είναι χαζοχαρούμενο χαβαλετζίδικο με εφέ και οχήματα που αρέσουν στα αγοράκια-αντράκια. Το σενάριο, ειδικά οι διάλογοι είναι απαίσιοι και κάθε ερμηνεία χειρότερη απ' την άλλη, η ιστορία στηρίζεται σε αναμετρήσεις και το καλό πάντα θα υπερτερήσει δυστυχώς με θυσίες. Οι υπερβολικές κοντινές λήψεις σε Megan και Rossie δεν δικαιολογούν τίποτα παρά το αυτονόητο να τις προβάλουν για να τραβήξει το κόσμο. Το μόνο καλό που έχει είναι μόνο τα εφέ, αλλά οι μάχες καταντάτε κουραστικές, υπερβολικές και την έντονη δράση που θα 'πρεπε να προσφέρουν δεν καταφέρνουν να την δώσουν (εκτός απ' τους θεατές "δώσε μου έκρηξη και τίποτα άλλο"). Αλλά τι άλλο να περιμένεις αν γινόταν οι Transformers ταινία και είχες για σκηνοθέτη τον Michael Bay; Δυστυχώς αυτές οι ταινίες (όπως και το Twilight και το ερχόμενο Hunger Games) που προσβάλουν τον θεατή κάνουν τρομερές εισπρακτικές επιτυχίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και τη δεύτερη να δεις δεν χάνεις τίποτα. Δεν δείχνει να συνδέεται καλά με τη πρώτη και ο΄ούτε η τρίτη αυτή. Το saga των ταινιών Transformers είναι χαζοχαρούμενο χαβαλετζίδικο με εφέ και οχήματα που αρέσουν στα αγοράκια-αντράκια. Το σενάριο, ειδικά οι διάλογοι είναι απαίσιοι και κάθε ερμηνεία χειρότερη απ' την άλλη, η ιστορία στηρίζεται σε αναμετρήσεις και το καλό πάντα θα υπερτερήσει δυστυχώς με θυσίες. Οι υπερβολικές κοντινές λήψεις σε Megan και Rossie δεν δικαιολογούν τίποτα παρά το αυτονόητο να τις προβάλουν για να τραβήξει το κόσμο. Το μόνο καλό που έχει είναι μόνο τα εφέ, αλλά οι μάχες καταντάτε κουραστικές, υπερβολικές και την έντονη δράση που θα 'πρεπε να προσφέρουν δεν καταφέρνουν να την δώσουν (εκτός απ' τους θεατές "δώσε μου έκρηξη και τίποτα άλλο"). Αλλά τι άλλο να περιμένεις αν γινόταν οι Transformers ταινία και είχες για σκηνοθέτη τον Michael Bay; Δυστυχώς αυτές οι ταινίες (όπως και το Twilight και το ερχόμενο Hunger Games) που προσβάλουν τον θεατή κάνουν τρομερές εισπρακτικές επιτυχίες. νομιζω με τα 2 σημεια που εκανα bold δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.. οι 2 βασικοι λογοι που βαρεθηκα την ταινια. νταξει δεν περιμενω ρεσιταλ ερμηνειων η σεναριου απο ταινια που βασιζεται σε κομικ, αλλα τελωσπαντων και το βασικο λογο που παω να τη δω (δραση) δεν καταφερνει να μου τον καλυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Όλο και κάπου θα μπορούσε, έστω και ένας ρόλος, να υπάρξει καλή ερμηνεία, με κατάλληλο σενάριο, σκηνοθεσία και κάστινγκ. Για παράδειγμα θα δώσω το District 9. Δεν υπάρχει η ταινία. Με μόλις 30 εκατομμύρια δημιουργήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 A Haunting in Salem. Πολύ μέτρια και πολύ φτηνοπαραγωγή. Η υπόθεση δεν έστεκε, ούτε εξηγείται καθόλου η ιστορία των δικών του 17ου αιώνα. Πρέπει να ξέρεις ήδη την ιστορία για να μπεις στο νόημα. Δεν μου άρεσε και ο πρωταγωνιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 από το trailer: τα the chaser + memories of murder -αν δεν τα χεις δει ήδη. μονο αυτα δεν εχω δει αν και εχω ηδη δει αλλα καλυτερα [απο κορεα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το real steel. Μ'αρεσε αρκετα αλλα βρηκα το τελος λιγο αποτομο! ενα 8/10!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μονο αυτα δεν εχω δει αν και εχω ηδη δει αλλα καλυτερα [απο κορεα] το chaser ειναι πολυ καλο, ποια εννοεις καλυτερα?i saw the devil, man from nowhere?τα αλλα 2 που σου ειπα εγω τα εχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το chaser ειναι πολυ καλο, ποια εννοεις καλυτερα?i saw the devil, man from nowhere?τα αλλα 2 που σου ειπα εγω τα εχεις δει? οπως προειπα, μονο αυτα τα 2 δεν εχω δει τα i saw the devil, man from nowhere τα ειχα δει πριν το καταλαβουν οι υπολοιποι μιας που εχω βρει ασιατικη πηγη επισης υπαρχουν αρκετα κορεατικα που υπαρχουν απλως σαν καταχωρισεις στο imdb im just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themisleonakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 κυριοι προ λιγων ημερων ειδα το The Change-Up αλλα ελληνικος..."Αλλαζουμε?" Πολυ καλη ταινια με αυθονο γελιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις