Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 πηγαινε σε ενα τσοντοσαιτ πατα rosario dawson full frontal και τοτε οντως δεν υπαρχει καποιος λογος να την δεις..
firewalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Dawn of the deads. Αρκετά καλή ταινία με ζόμπι! http://www.imdb.com/title/tt0363547/
Superuser Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Για εναλλακτικό του trance δες το Now You See Me Καλύτερα είναι να τα δεις κ τα δύο.. Τα είδα κ περισότερο μου έμεινε σαν αίσθηση το NYSM από το trance, που από το οποίο θα σου μείνει μόνο η επίμαχη σκηνή που σχολιάζουν όλοι... --------------------------------- Dark skies Στο πρώτο μισάωρο είναι ψιλοβαρετή διότι έχει κάποια αμερικάνικα κλισέ μέσα που της δίνουν μείον Δεν χρειαζόντουσαν.. Από ερμηνείες η Russell ξεχωρίζει Η θεματολογία της είναι δίκοπο μαχαίρι ή θα την λατρέψεις η θα αδιαφορήσεις Δεν βλέπω θρίλερ(λόγω του sci-fi στοιχείου την είδα..),δεν μου αρέσουν,δεν τρομάζω,τα θεωρώ όλα ίδια.. εδώ ο σκηνοθέτης σε μερικά σημεία με τρόμαξε κ του βγάζω το καπέλο δείτε την αλλά μόνο βράδι οποιαδήποτε άλλη στιγμή του εικοσιτετραώρου, χάνει την μαγεία της... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2013 από Superuser
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Only God Forgives Ίσως η καλύτερη ταινία του πιο ελπιδοφόρου αντισυμβατικού κινηματογραφιστή των ημερών μας. Δεν υπάρχει πλάνο που δεν είναι αριστουργηματικό μέσα σε μια ατμόσφαιρα μεταξύ ονείρου και βίαιου εφιάλτη. Είναι λάθος νομίζω να τη κρίνει κανείς σαν μια "κανονική" ταινία, αν το κάνει δικαιολογημένα μπορεί να απογοητευτεί. Δείτε το σαν εμπειρία. 8,4/10 2
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Only God Forgives Ίσως η καλύτερη ταινία του πιο ελπιδοφόρου αντισυμβατικού κινηματογραφιστή των ημερών μας. Δεν υπάρχει πλάνο που δεν είναι αριστουργηματικό μέσα σε μια ατμόσφαιρα μεταξύ ονείρου και βίαιου εφιάλτη. Είναι λάθος νομίζω να τη κρίνει κανείς σαν μια "κανονική" ταινία, αν το κάνει δικαιολογημένα μπορεί να απογοητευτεί. Δείτε το σαν εμπειρία. 8,4/10 Δεν την εχω δει ακομα αλλα με τρομαζεις. Πολυ βια εχει στις ταινιες του και μαλλον πρεπει να ξαναδω καποιες απο αυτες. Ακομα και ο ryan καλος ηταν; Σοβαρα; Με παραξενευει γιατι πηγαινα να αλλαξω γνωμη για αυτον (οτι ειναι χαλιας) αλλα το να κανει 2 καλες ταινιες στην σειρα δεν ειναι τυχαιο μαλλον
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν την εχω δει ακομα αλλα με τρομαζεις. Πολυ βια εχει στις ταινιες του και μαλλον πρεπει να ξαναδω καποιες απο αυτες. Ακομα και ο ryan καλος ηταν; Σοβαρα; Με παραξενευει γιατι πηγαινα να αλλαξω γνωμη για αυτον (οτι ειναι χαλιας) αλλα το να κανει 2 καλες ταινιες στην σειρα δεν ειναι τυχαιο μαλλον Δεν αποτελεί κριτήριο για τη ταινία αν ο Ryan είναι καλός ή όχι. Ζήτημα να λέει 15 ατάκες σε όλο το έργο. Κάνε στην άκρη τα "κουτάκια" σου και δες το με φρέσκο μάτι. 1
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν αποτελεί κριτήριο για τη ταινία αν ο Ryan είναι καλός ή όχι. Ζήτημα να λέει 15 ατάκες σε όλο το έργο. Κάνε στην άκρη τα "κουτάκια" σου και δες το με φρέσκο μάτι. Καταλαβα αλλα ποτε δεν μιλαει παραπανω σε ταινιες. Για αυτο θελω να τον δω σε μια που να του βγει η γλωσσα Με μπερδεψες γιατι λες οτι δεν εχει σημασια η υποκριτικη του πρωταγωνιστη σε μια ταινια για το αν ειναι καλη ή οχι. Θα τα πουμε οταν την δω και μαλλον θα αργησω γιατι την περιμενω σε καθαρο 720p
NoisePollution Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Trance (2013)<br> Απογοητεύτηκα πολύ μάλλον γιατί περίμενα πολλά. Η ταινία ειναι του τύπου "σου δείχνω άσχετα πράγματα για μιάμιση ώρα και στο τελευταίο δεκάλεπτο σου πετάω την αλήθεια". Ε εμένα αυτό δεν μ'αρέσει. O σκοτσεζος ήταν καλός. Αυτά.<br><br> Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Με μπερδεψες γιατι λες οτι δεν εχει σημασια η υποκριτικη του πρωταγωνιστη σε μια ταινια για το αν ειναι καλη ή οχι. Θα τα πουμε οταν την δω και μαλλον θα αργησω γιατι την περιμενω σε καθαρο 720p Για τη συγκεκριμένη ταινία εννοούσα μόνο. Εγώ το είδα σε web DL 1080p και ήταν τέλειο.
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0485947/?ref_=sr_1 Mr. Nobody Παρομοιες ταινιες που ερχονται συνειρμικα στο μυαλο ειναι το eternal sunshine of a spotless mind, the fountain, butterfly effect με μια εξτρα φοση meta. I'm a sucker for this kind. 8.5/10 3
liakinen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Cloud Atlas (2012) Δεν έφτασε το επίπεδο της ταινίας που θα θυμάσαι για αρκετό διάστημα μετά την θέαση της, αλλά ήταν μια σωστή, ποιοτική (σκηνοθεσία, σενάριο, εφέ) και για μένα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, εδώ και αρκετό καιρό. Only God Forgives Ίσως η καλύτερη ταινία του πιο ελπιδοφόρου αντισυμβατικού κινηματογραφιστή των ημερών μας. Δεν υπάρχει πλάνο που δεν είναι αριστουργηματικό μέσα σε μια ατμόσφαιρα μεταξύ ονείρου και βίαιου εφιάλτη. Είναι λάθος νομίζω να τη κρίνει κανείς σαν μια "κανονική" ταινία, αν το κάνει δικαιολογημένα μπορεί να απογοητευτεί. Δείτε το σαν εμπειρία. 8,4/10 Η σκηνοθεσία της είναι στα επίπεδα και το στυλ του Drive ;
firewalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Dark skies. Αρκετά καλό θρίλερ. http://www.imdb.com/title/tt2387433/
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Η σκηνοθεσία της είναι στα επίπεδα και το στυλ του Drive ; Στο στυλ σίγουρα ως ένα βαθμό αφού είναι του ίδιου σκηνοθέτη. Απλά το Drive δείχνει πολύ mainstream σε σύγκριση με το Only God Forgives το οποίο είναι αρκετά πιο αργό (όχι ότι το Drive ήταν γρήγορο), πιο ατμοσφαιρικό και δεν έχει τόσο τη δομή μιας συνηθισμένης ταινίας. Όπως είπα και πριν περισσότεροα σαν την αποτύπωση ενός ονείρου μοιάζει. Υπήρχαν στιγμές που μου θύμισε Lynch. Επίσης, επειδή η ταινία βασίζεται κατά 90% στην ατμόσφαιρα και κατά 10% στο σενάριο-ιστορία (ουσιαστικά το τι γίνεται στη ταινία μπορεί να περιγραφεί σε 20 λέξεις) θεωρώ ότι αν τη δει κάποιος στον υπολογιστή του η σε μικρή τηλεόραση θα χάσει όλο το impact της. Ιδανικά είναι για σινεμά ή στο δικό μου home theater. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις