jokerakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα). είμαι πάνω απο 25..μικρός θυμάμαι έπεζα με gi joe,robocop και άλλα τέτοιου είδος παιχνίδια... σίγουρα δεν προσδοκώ να δω ερμηνείες "godfather" αλλά μια περιπέτεια σαν την πρώτη,με όσα αρνητικά είχε αυτή η ταινία....πιο πολύ την είδα σαν συνέχεια της πρώτης...βέβαια ,για εμένα, η πρώτη ήταν κλάσης ανώτερη απο αυτό το καρπούζι(μάπα το καρπούζι)....
KREATOR13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μολις το ειδα(gi joe),1080p αρχειο 15giga,μια χαρα eye candy!Ενταξει δεν ηταν τοσο τραγικο σαν ταινια overall,δηλαδη δεν περιμενα και κατι περισσοτερο απο μια ταινια με τιτλο gijoe,μια ευχαριστη action ''The Rock'' ταινια.6/10 οσο και στο imdb Παντως ο duke πεθαινει οντως στην αρχη και δεν καταλαβαινω τι αλλαξανε και γιατι καθυστερησε,απο το Battleship παντως που ηταν να βγαινανε ταυτοχρονα καλυτερο,βασικα ολα καλυτερα απο battleship.
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Είδα το Pacific Rim. Αξιόλογη ταινία στο είδος της. Σε βάζει από την αρχή στο νόημα και τα πράγματα κυλούν ομαλά. Βέβαια σε μια τέτοια ταινία αυτό που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η δράση οπότε μην περιμένετε τις τρομερές ερμηνείες. Η ώρα κύλισε ευχάριστα και δεν βαρέθηκα καμιά στιγμή. Δεν ξέρω τι λένε εκεί έξω αλλά για 'μενα αξίζει να τη δει κανείς! Βαθμός: 8.5/10
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα). Οι προσδοκίες για μια άμυαλη διασκεδαστική περιπέτεια. Το πρόβλημα με το GI Joe , είναι πως πάει παραπέρα. Είναι γεμάτη αηδίες. Το ένα το βρήκα διασκεδαστικό. Το SequeL ήταν απίστευτα κακό. Τα Fast and Furious , που είναι πάνω κάτω στην ίδια συνομοταξία είναι άμυαλα διασκεδαστικά. Αν έπρεπε να ήμουν ακόμα πιο ακριβής, πόσο διαφορετικά είναι τα Transformers 1 από το 2 και 3? Αυτό. Σε προκαλώ να το δεις και να μας γράψεις ένα κειμενάκι από τα ''πράγματα που απλά με εκνεύρισαν πέρα από την ηθοποιία''
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Elden Lake. Ωραίο θρίλερ. Σε καμία περίπτωση τρόμου. http://www.imdb.com/title/tt1020530/
kalidor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Xτες εισα το :ΜΑΜΑ...καλουτσικο αν και απορησα πως μεγαλωσαν 2 κοριτσια μονο με κερασια..???? Τελος βαζω ενα 6/10. http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=sr_1
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Angel Heart(1987).Γούσταρα....Robert De Niro,Rourke σε ταινία μυστηρίου.Του πήγαινε το διαβολικό.....7.5/10
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Olympus has fallenΑριστουργημα, στο πανθεον του παγκοσμιου κινηματογραφου μαζι με τα ιερα τερατα Seagal kai Van Damme.Προτεινω οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου που αλλου θα δεις εισβολη κορεατων στον λευκο οικο και τον president να σκαει κουτουλιδια! Συμπερασματικα εχει και η μαλακια τα ορια της αυτη τα ξεπερασε.3/10 (γιατι αν την δεις σαν κωμωδια θα περασεις καλα)Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από Fotis13 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Exam Ταινία που διαδραμτίζεται αποκλειστικά σε έναν χώρο (για κάποιον που ρωτούσε για τέτοιες ταινίες). Είχε ένα σχετικό ενδιαφέρον, το μόνο που με ενόχλησε ήταν η υπερβολική συμπεριφορά κάποιων (προφανώς για να περάσει το στόρυ σε άλλο επίπεδο αλλιώς θα καθόντουσαν μιάμιση ώρα χωρίς να γίνεται τίποτα). 6,3/10 Trance Υψηλές προσδοκίες. Δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως, το βρήκα λίγο αφελές. Όπως και να χει σου κρατάει το μυαλό αγκιστρωμένο. Είναι από τις ταινίες που στο τέλος ενώνονται όλα τα κομματιά του παζλ μπροστά σου. Απλά το παζλ συμπληρωμένο ήταν λιγότερο εντυπωσιακό παρά όταν τα κομμάτια ήταν σκόρπια. 6,7/10 1
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απλά το παζλ συμπληρωμένο ήταν λιγότερο εντυπωσιακό παρά όταν τα κομμάτια ήταν σκόρπια. Αυτό ακριβώς. Πολύ κοινό τελικά το στόρυ.
mouxaxa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Dark skies - Αξιοπρεπέστατο για το είδος του. 8/10 Olympus has fallen - Ναι αμερικανιά αλλά στον τομέα δράση, πιστολίδι δεν χάσκει πουθενά (Δεν θυμάμαι και άλλη ταινία που να πέφτει ο λευκός οίκος) 7/10 Evil dead - όχι άλλο κάρβουνο 5/10 Mientras Duermes - είχα στο μυαλό μου κάτι πιο δυνατό στον τομέα θρίλερ αλλά ωραία πλοκή 7/10 Fast and Furius 6 - καλή δράση, ρηχό χιλιοπαιγμένο βασικό σενάριο αλλά δεν το βλέπουμε για να γίνουμε πιο ξύπνιοι. 7/10 21 & Over - καλό αλλά όχι στα επίπεδα project x και φυσικά όχι superbad 6/10 Poltergeist - Το είδα επειδή αναφέρθηκε εδώ μέσα με μεγάλες προσδοκίες αλλά το βρήκα ξεπερασμένο ακόμα και για την εποχή του 6/10 The Dictator - Να περάσει η ώρα ένα μεσημέρι, φαίνεται ακριβή παραγωγή αλλά περίμενα καλύτερα κείμενα. 6/10 Dark Circles - Μου άρεσε που δίνει μία "λογική" εξήγηση στο τέλος, στο υπερφυσικό που πουλάει η ταινία κατά την διάρκεια της αλλά μέχρι εκεί. 6/10 Mama - Καλό και σε κρατάει αλλά το τέλος του με απογοήτευσε. Ας έμενε κρυφή η mama χωρίς τόσα εφέ 6/10 Tower block - Ωραίο τέλος και με στιγμές αγωνίας. Ερμηνείες λες και είναι ερασιτέχνες βέβαια. 6/10 Είπα κι εγώ να συνεισφέρω για πρώτη φορά με ταινίες που είδα πρόσφατα.
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Olympus has fallen - Ναι αμερικανιά αλλά στον τομέα δράση, πιστολίδι δεν χάσκει πουθενά (Δεν θυμάμαι και άλλη ταινία που να πέφτει ο λευκός οίκος) 7/10 Σε χιλιαδες ταινιες πεφτει ο λευκος οικος 2
lefter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0116367/ ταραντινο απο τα παληα 8/10 http://www.imdb.com/title/tt0446442/?ref_=fn_tt_tt_1 ενδιαφερουσα ταινια περασε ευχαριστα η ωρα 7/10
Voodooman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Trance Ωραίο, ευχάριστο, αξιοπρεπές έργο,Το είδα χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα. Στις ταινίες ηθελημένα δεν είμαι καθόλου προσεκτικός και δεν μυρίζομαι τις ανατροπές αλλά στο Trance πρέπει να είσαι τελείως βόδι για να μην καταλάβεις από την αρχή ότι η Dawson τα έκανε όλα. Βλέπεις τον Cassel να λέει στον McAvoy "διάλεξε στην τύχη μία ψυχαναλύτρια" και μετά από λίγο βλέπεις την Dawson να τον κοιτάει με αυτό το διατρητικό βλέμμα. Ε, δεν θέλει καθόλου μυαλό... Ώρες ώρες είχε την αγωνία του, γενικά με κράτησε εύκολα. Δεν είναι και το έργο, αλλά προτείνεται για ένα ευχάριστο βράδυ. Edit: Όσο το σκέφτομαι πάντως, μου φαίνεται αδίκησα συνολικά το έργο. Διαβάζει κάποιος την υπόθεση και λέει "ώπα, εδώ είμαστε, θα δούμε κάτι σαν το Memento". Αυτομάτως λοιπόν σου δημιουργούνται υψηλές σεναριακές προσδοκίες από το έργο, τις οποίες, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να ικανοποιήσει. Πέρα ομως από το σενάριο (που είναι απλά καλό), η κινηματογράφηση του Boyle είναι εξαιρετική. Σκηνοθεσία, σκηνογραφία και φωτογραφία είναι καταπληκτικά. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από Voodooman 1
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Trance Πολλά λάθη και αρκετά βαρετό. On the plus side, είχε καλο interior design και fapping material για τα παιδιά του fitness. Fast and the furious 6 Are we getting more stupid...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις