Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gi joe retaliation.

Μουφα...

Το πρώτο ήταν ωραίο, δε ξέρω γιατί το γαμησαν έτσι το δεύτερο... Κ αυτή η μλκια να βάλουν για μεγα διδασκαλο τον RZA; α ναι συχαίνομαι και τον δε ροκ.

Επίσης τι πατάτα έκαναν με τον storm shadow κ snakeyes.....

Τεσπα 4-5/10 για το γκομενακι.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το World War Z...

Σεναριακές τρύπες, παράλογες επιλογές χαρακτήρων και βασικά όλη η ταινία στηριγμένη στον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, που ήταν και πολύ απλοϊκός. 

Δεν μπορώ να πω ότι δεν τη διασκέδασα σαν ταινία δράσης, αλλα περίμενα κάτι παραπάνω...

όποιος δεν σκιάζεται από spoiler μπορεί να δει και το σχετικό video-review που ετοίμασα... wink.gif

Δημοσ.

To the wonder

Το εγραψε και σκηνοθετησε ο δημιουργος του tree of life. Οποτε καταλαβαινετε οτι κυμαινεται στα ιδια επιπεδα. Οπως δεν μου αρεσε το tree of life δεν μου αρεσε και αυτο. Το μονο θετικο νομιζω ηταν η Olga Kurylenko η οποια νομιζω οτι ταιριαζε στον ρολο και τον αντιπροσωπευσε επαξια. Την προτεινω σε οσους αρεσε το tree of life + bonus σε οποιον μισει τον ben affleck. Θα καταλαβαινετε οταν την δειτε

• Like 1
Δημοσ.

GIJoe Retaliation

Τι πατάτα. Πεταμένα λεφτά και εξοργιστικό μέχρι θανάτου. Μη το δείτε, δεν αξίζει το χρόνο σας. Εϊναι υλικό μόνο για βίντεο παρωδία. 2/10. Και πέρασα καλά στο πρώτο. Κρίμα

42

Μελιστάλαχτο , ο Ford ψιλοχάλια, δεν ήταν τόσο άσχημο αλλά δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Όλα παραήταν εύκολα. 6/10. Ευχάριστη ταινία για όλη την οικογένεια.

Δημοσ.

Passion

Οτι ναναι. Το τρειλερ δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με την ταινια. Με εκνευρισε απιστευτα γιατι περιμενα μια ιστορια παθους αναμεσα στις 2 γυναικες με καυτες σκηνες και ολα τα συναφη και στο τελος μην πω τι πηρα. Η rachel mcadams ειναι απο τις αγαπημενες μου γυναικες ηθοποιους αλλα σε αυτο το εσχος ετσι οπως την ειχαν βαψει και ετσι οπως συμπεριφεροταν η χαρακτηρας της μου θυμιζε μια πρωην bitch φιλη μου... Ηθελα να μπω στην οθονη και να την σπασω στο ξυλο. Αλλα και η σκηνοθεσια ηταν ενοχλητικη. Το 5.5 που εχει στο imdb ειναι πολυ. Μακρυα, δειτε κατι αλλο

Δημοσ.

The Ides of March

Πολύ καλή ταινία για το πολιτικό παρασκήνιο τα παιχνίδια και ο τρόπος σκέψης της πολιτικής γενικά..

Θα ήθελα κάποιες κορυφώσεις κ περισσότερη ένταση στίς επίμαχες σκηνές αλλά ίσως μπορεί να είναι έτσι η σκηνοθετική ματιά του κλούνεϊ το ότι όλα,στην πολιτική,αντιμετωπίζονται με νωχελικό κυνισμό και απάθεια..

Δείτε το

Δημοσ.

Gijoe retaliation

Γέλασαν με τον οικοδεσπότη Bruce Willis.

Ελπίζω να ήταν πιο φθηνό απο την προηγούμενη ταινία...

Δημοσ.

Ερωτηση για την πλοκη του gijoe

Αν θυμαμαι καλα ηταν να βγει περσυ αλλα επειδη ο channing tatum πεθαινε στην αρχη της ταινιας και ειχε γινει μεγαλο ονομα τοτε, πηγαν παλι για γυρισμα και ειχα διαβασει οτι πεθαινε πιο μετα για να εκμεταλευτουν το ονομα του. Αληθεια ειναι; Αυτη η κινηση μηπως ηταν ενα μερος της "καταστροφης" της ταινιας ή ηταν και ολα τα υπολοιπα χαλια;

Δημοσ.

Εσεις όλοι που ειδατε το GIJoe και αφου διαβασατε εδω καμια 10ρια αρνητικότατες κριτικές γιατι το είδατε; Περιμένετε την εκπληξη; :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εσεις όλοι που ειδατε το GIJoe και αφου διαβασατε εδω καμια 10ρια αρνητικότατες κριτικές γιατι το είδατε; Περιμένετε την εκπληξη; :-D

Εγώ του είδα για τα σκυλιά. Το plot. Ηθελα να πω

Δημοσ.

πάντα εμπιστευόμουν την δικιά μου κρίση...

π.χ. πολλοί απο εδώ μέσα τους άρεσε το "evil dead" εμένα όχι την θεώρησα μεγάλη μούφα,την είδα το μετάνοιωσα. άλλοι δεν τους άρεσε το "man from earth" εγώ ξετρελάθηκα...σου τ αναφέρω αυτά τα παραδείγματα για να σου εξηγήσω οτι εδώ μέσα απλά μια γνώμη θα πάρεις από εκεί και πέρα είναι στην δικιά σου ευχέρεια αν θα τη δείς ή όχι όπως και στην δικιά σου κρίση αν σου αρέσει ή όχι.... 

φιλικά πάντα

• Like 1
Δημοσ.

πάντα εμπιστευόμουν την δικιά μου κρίση...

π.χ. πολλοί απο εδώ μέσα τους άρεσε το "evil dead" εμένα όχι την θεώρησα μεγάλη μούφα,την είδα το μετάνοιωσα. άλλοι δεν τους άρεσε το "man from earth" εγώ ξετρελάθηκα...σου τ αναφέρω αυτά τα παραδείγματα για να σου εξηγήσω οτι εδώ μέσα απλά μια γνώμη θα πάρεις από εκεί και πέρα είναι στην δικιά σου ευχέρεια αν θα τη δείς ή όχι όπως και στην δικιά σου κρίση αν σου αρέσει ή όχι.... 

φιλικά πάντα

Σωστός.

Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα).

Δημοσ.

Σωστός.

Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα).

Γενικά το πρώτο,ήταν πιο σοβαρό.

Το δεύτερο έκανε μπαμ από μακρυά,ότι επρόκειτο για ξεπέτα.

Σκότωσαν τους χαρακτήρες,όσοι έζησαν,έκαναν οτι ναναι,οι ηθοποιοί ηταν απλά τραγικοί και γενικα ΔΕΝ.

θα πω και μια μλκια ακομα να περασει η ωρα..

Τη σειρα& τα τρανσφορ,επρεπε να τα παρει o Neil Blokampp,na bgalei τα gi vs transformer και να τα κάνει εντελώς ωμά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...