twiner Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 το man from earth είναι overhyped, να το ξέρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 @ mrpink Οχι,περιμενα κατι αναλογο του Dogville... Άμα είσαι φαν αλλάζει το πράμα. Τελευταία ταινία του Τρίερ που είδα εγώ ήταν το Χορεύοντας Στο Σκοτάδι. Εκεί αποφάσισα ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 The Ledge 6/10 επειδή μου την έσπασε στο τέλος. Αν τη δείτε θα καταλάβετε. The Fast and the Furious 6/10. Ίσως περίμενα περισσότερα από την συγκεκριμένη ταινία, με βάση αυτά που μου περιέγραφαν για αυτή. 2 Fast 2 Furious 5/10. Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Την βρήκα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο νόημα. The Fast and the Furious: Tokyo Drift 7/10. Καλή φάση το drifting, αυτό το βλαχάκι αμερικανό να μην είχαν, νομίζω θα ήταν καλύτερο. Fast & Furious 8/10. Γρήγορη ταινία με δράση. Ειδικά το τέλος τα σπάει. Fast Five 9/10. Δεν μπορώ να βρω κάτι που να της λείπει. Τα σπάσε κανονικότατα όμως. Και αφού είδα το Lord of the Rings, τα Fast & Furious, σειρά έχει ο Χάρης Πότερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δες και τα Star Wars έτσι όπως είσαι και μετά τα Star Trek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Όλα στην ώρα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χτες εισα το 'Killer Elite'. Αρκετα καλο για σχεδον 2ωρη ταινια! Ηθοποιοι γαματη και σεναρια καλο...δραση σιγουρα του βαζω ενα 8,5/10. http://youtu.be/lft48yFsHGU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 το man from earth είναι overhyped, να το ξέρετε. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς; ότι δεν αξίζει τον ντόρο και το βαθμό στο imdb. είχα γράψει παλιότερα εκτενώς την ταπεινή μου γνώμη αλλά μάλλον το post χάθηκε στη μετακόμιση. Απ'ότι θυμάμαι την κατηγορούσα ως στεγνά προπαγανδιστική που χρησιμοποιεί το πείραμα συμμόρφωσης του Asch για να πείσει. βίντεο Murder by Death 1976 με τον Sellers να κάνει τον Κινέζο(ντεντέκτιβ όχι μοντερέιτορ). Πολλές ατάκες, πολλά ταλέντα, λίγο ξεφεύγει στο τέλος αλλά ως φαρσοκωμωδία που είναι δικαιολογείται. 7/10 αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Sherlock Holmes: A Game of Shadows Πολυ καλη ταινια! Καλυτερη απο την πρωτη για εμενα αν και τελειωσε λιγο αποτομα στο τελος με τον κακο....8.5/10 +1, ωραία ταινία αλλά στο τέλος λίγο το έχασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Murder by Death 1976 με τον Sellers να κάνει τον Κινέζο(ντεντέκτιβ όχι μοντερέιτορ). Πολλές ατάκες, πολλά ταλέντα, λίγο ξεφεύγει στο τέλος αλλά ως φαρσοκωμωδία που είναι δικαιολογείται. 7/10 αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ παραπάνω. Μου είχε μπει στο μάτι το Clue (είναι βασισμένο στο γνωστό επιτραπέζιο). Όπως κοίταζα τα υπόλοιπα dvd, έπεσε το βλέμα μου, πάνω στην συγκεκριμένη (MbD). Έτσι, διοργάνωσα ένα βράδυ με κωμωδίες μυστηρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το... όσκαρ της βραδιάς, πήγε στο MbD. Για την ιστορία, είχα βαθμολογήσει με 8 το MbD, και με 7 το Clue (ίσως αν έβγαιναν, καλές κωμωδίες τα τελευταία χρόνια, να συμφωνούσαμε στην βαθμολογία του MbD). Little Miss Sunshine 6. Καλή σκηνοθεσία, ερμηνείες μέτριες. Είχε κάποιες καλές σκηνές, αλλά λίγες, συγκριτικά με ταινίες εκτός Hollywood. Αν έλειπε το στοιχείο του road-movie, δεν θα είχε με τίποτα 8 στο IMDb Waking Ned 8. Συμπαθεστάτη σε όλους τους τομείς. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο, απολαυστικότατο, και έβγαζε μια φυσικότητα. Σαν να ήταν φίλοι πολλά χρόνια. Αν και αρκετοί την έχουν δει, την προτείνω σε όσους, δεν την είδαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το Μurder by death είναι μια από τις πρώτες κωμωδίες που προτείνω, όταν με ρωτάνε. Κοντά είναι και το Δείπνο Ηλιθίων (φυσικά το γαλλικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οπως και να ακουστουν αυτα που θα πω θα τα πω.. the man from earth=χαζοταινια που αρεσει μονο σε αυτους που εχουν δει 30 ταινιες ολες κιολας(καμια απο αυτες που δειχνει το σταρ η οταν βγει κανα αβαταρ ,κανα ινσεπτιον ξερω εγω..) την ειδαν και νομιζουν πως βρηκαν την απολυτη ψαγμενη ταινια.. η ταινια ειναι αθλια σε καθε επιπεδο,και προσβαλει το θεατη με τις φαμφαρες που λεει,με την ανηπαρκτη σκηνοθετικη αποψη,με το αστειο σεναριο,με τις αθλιες ερμηνιες..και με τους γελιους διαλογους.. ενταξη ο καθενας να εχει την δικια του αισθητικη..αλλα η ταινια αυτη ειναι απλα μια παπαρα..δεν μπορω να δεχτω οτι παιρνει 8 στο imdb.. 1/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οπως και να ακουστουν αυτα που θα πω θα τα πω.. the man from earth=χαζοταινια που αρεσει μονο σε αυτους που εχουν δει 30 ταινιες ολες κιολας(καμια απο αυτες που δειχνει το σταρ η οταν βγει κανα αβαταρ ,κανα ινσεπτιον ξερω εγω..) την ειδαν και νομιζουν πως βρηκαν την απολυτη ψαγμενη ταινια.. η ταινια ειναι αθλια σε καθε επιπεδο,και προσβαλει το θεατη με τις φαμφαρες που λεει,με την ανηπαρκτη σκηνοθετικη αποψη,με το αστειο σεναριο,με τις αθλιες ερμηνιες..και με τους γελιους διαλογους.. ενταξη ο καθενας να εχει την δικια του αισθητικη..αλλα η ταινια αυτη ειναι απλα μια παπαρα..δεν μπορω να δεχτω οτι παιρνει 8 στο imdb.. 1/10 οπως το ειπες δικια σου αισθητικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ότι δεν αξίζει τον ντόρο και το βαθμό στο imdb. είχα γράψει παλιότερα εκτενώς την ταπεινή μου γνώμη αλλά μάλλον το post χάθηκε στη μετακόμιση. Απ'ότι θυμάμαι την κατηγορούσα ως στεγνά προπαγανδιστική που χρησιμοποιεί το πείραμα συμμόρφωσης του Asch για να πείσει. βίντεο Murder by Death 1976 με τον Sellers να κάνει τον Κινέζο(ντεντέκτιβ όχι μοντερέιτορ). Πολλές ατάκες, πολλά ταλέντα, λίγο ξεφεύγει στο τέλος αλλά ως φαρσοκωμωδία που είναι δικαιολογείται. 7/10 αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ παραπάνω. Αυτά είναι υποκειμενικές απόψεις, εμένα μου άρεσε πολύ, μου φάνηκε λες και διάβαζα βιβλίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 no mercy 2009 νταξει μαλακες νταξει νταξει ολα τα διαμαντια απο την κορεα ερχονται σκεφτηται κατι αναμεσα σε seven & i saw the devil αντε να ξαναβρουμε τετοια ταινια Πεστα...κι ασε αλλους να βλεπουνε ρομποτ να παιζουν ξυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις