Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gi joe retaliation.

Μουφα...

Το πρώτο ήταν ωραίο, δε ξέρω γιατί το γαμησαν έτσι το δεύτερο... Κ αυτή η μλκια να βάλουν για μεγα διδασκαλο τον RZA; α ναι συχαίνομαι και τον δε ροκ.

Επίσης τι πατάτα έκαναν με τον storm shadow κ snakeyes.....

Τεσπα 4-5/10 για το γκομενακι.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fast and Furious 6

Εντάξει όλες οι προηγούμενες ήταν τραβηγμένες αλλά αυτή το ξευτιλισε. Τι διάδρομος ήταν αυτός στο αεροδρόμιο? Και πήγαιναν και πήγαιναν... Επίσης ορισμένοι την είδαν superman και πετούσαν. Τελος πάντων όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ξέρεις τι θα δεις σε αυτές τις ταινίες αλλά εμένα δε μου άρεσε.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Trance

Επρεπε να την δω στο σινεμα αλλα μια κριτικη που διαβασα και θεωρουσα πιο πιθανη να αντικατοπτριζει την ταινια με απετρεψε δυστυχως. 

Για μενα ηταν ενα μικρο ταξιδι. Ειναι η πρωτη φορα που καταλαβαινω ποσο σημαντικο ρολο παιζει το μονταζ γιατι απλα το δικαιωσε το αποτελεσμα. Τα σκαμπανεβασματα του σεναριου και οι ανατροπες ηταν συνεχεις σε σημειο που σε μερικους μπορει να φανει κουραστικο και κλισε αλλα εμενα μου αρεσε γιατι εγινε καλα. Η σκηνοθεσια και η πολυ ωραια ανατρεπτικη μουσικη εδεναν τις αλλαγες στο σεναριο. 

Απο εδω και περα δηλωνω μεγαλος θαυμαστης του james mcavoy. Ειναι εξαιρετικος ηθοποιος. Τρεις ταινιες του εχω δει μεχρι τωρα και μου αρεσε και στις τρεις. Αμα ερθει και το filth στην Ελλαδα θα παω να το δω. Ενα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι χρησιμοποιησαν το ipad. Οκ, χορηγιες κλπ αλλα δεν χαλας αυτο που φτιαχνεις με αυτη την αθλια προσθηκη. Στο τελος ισως να ηταν σωστη η προσθηκη του αλλα καπου στα μεσα της ταινιας που χρησιμοποιηθηκε ηταν λαθος. 

ΥΓ Ενας απο τους λογους που θα ηθελα να την δω στο σινεμα ειναι για την rosario dawson. Φανταζομαι αυτο το πλανο uncensored σε τεραστια οθονη και απλα μενω χαζος. Θα μπορουσα ακομα και να σηκωθω να χειροκροτησω. Παρεμπιπτοντως ηταν πολυ καλη. Παω να ακουσω το soundtrack

Δημοσ.

Ειπα να αρχισω ταινιες για τις οποιες ντρεπομαι που δεν εχω δει ακομα..

American Beauty

Παει πολυς καιρος που ειχα να δω τοσο ωραια ταινια.. Τι να πω,για τις ερμηνειες??? Για το σεναριο?? Για τα μνματα που περναει?? Και πανω που στο τελος λεω το παει για κλισε.. Εμεινα! Μολις τελειωσε προσπαθουσα να βρω κατι που να μην μου αρεσε στην ταινια,αλλα πραγματικα δεν βρηκα. Με αυστηροτητα 9/10 απο μενα.

Σειρα εχει το Silence of the Lambs ... Νταξει σιγα την ερμηνεια δλδ που θα εχει ο Hopkins :P :p

Ξεχασα να αναφερω πως ειχα δει και το La Heine (Το Μίσος)

Δεν πιστευα οτι θα μου αρεσε τοσο,ο βασικος πρωταγωνιστης ειναι απλα ΓΑΜΑΤΟΣ και τελειωνει με ενα απιστευτο τελος! Οσοι γουσταραν το στιλ του American History X, θα την υπερλατρεψουν και αυτη.

8/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0457430/?ref_=sr_1">Pan's Labyrinth

Eξαιρετικη ταινια του 2006, μου κανει εντυπωση πως δεν την ειχα δει .Αξιοπρεστατα εφε ,πολυ καλο σεναριο ,σκηνοθεσια και μια ευαισθησια  που σπανια συναντας.Σιγουρα απο τις καλυτερες ταινιες των τελευταιων 10 χρονων.

9/10

• Like 7
Δημοσ.

Memories of Murder, ήθελα καιρό να το δω ως φαν του είδους. Εξαιρετικό ίσως και καλύτερο από το Se7en. 

Τώρα ψάχνω να βρω το Azooma. 

• Like 2
Δημοσ.

Resident Evil: Damnation. 

Περιμενα αλλη μια μουφα οπως και ολα τα προηγουμενα Resident Evil (animated και μη) αλλα διαψευσθην καθως προκειται με διαφορα το καλυτερο Resident Evil movie adaptaion μεχρι σημερα και ειναι πραγματικα πολυ καλο για τους fans του Resi. Απο οτι φαινεται η ιστορια ξεκιναει σχεδον αμεσως μετα το Resident Evil 4 καθως εχει πολλα σημεια αναφορας στο Resi 4 καθως και ενα κεντρικο virus (las plagas) το οποιο και πρωτοπαρουσιαστηκε εκει. Αψογη σκηνοθεσια, εξαιρετικα γραφικα αν και σε ορισμενα σημεια ειναι καπως "περιεργα" στο animation και σωστη και καθως πρεπει ατμοσφαιρα Resident Evil.

Η ταινια γενικα θυμιζει Resi 2 και 4 τοσο στους εχθρους οσο και στο setting. Αν ψαχνετε να βρειτε ταινια σωστη Resident Evil τοτε τη βρηκατε. 9/10 σαν ταινια Resi χαλαρα και ενα 6-7/10 σαν ταινια monster action αν και δεν προκειται να καταλαβει καποιος τι παιζει που δεν εχει σχετικη εμπειρια με Resi.  

Δημοσ.

passion ούτε 1/10

σταμάτησα 3 φορε΄ς μέχρι να την τελειώσω, αλλά το πάλεψα για να δω τι σκατά θα γίνει στο τέλος.

απογοήτευση

Δημοσ.

defιnιtely maybe (2008): τόση αμερικανια σε ρομάντσο δεν ξανάδα. Ωστόσο είχε ενδιαφέρον, αρκετό χιούμορ και η μικρη ήταν εξαιρετική. 5/10

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 & 2: Να καταλάβαινα γιατι και πως είχε εμπορική επιτυχία αυτό το αίσχος. 3/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0310775/?ref_=sr_5">Sympathy For Mr.Vengeance

Ειναι η πρωτη ταινια απο την βαφτισμενη τριλογια "The Vengeance". Εψαχνα αρκετο καιρο να βρω πως την λενε και την βρηκα αυτες τις μερες οποτε δεν εχασα χρονο. Λογικα ειναι η τριλογια που θα δω αυτο το καλοκαιρι μιας και περασε στο νημα το back to the future. 

Μιας και ειναι νοτιοκορεατικη ταινια πρεπει να αγνοησω τα λειτουργικα προβληματα. Οπως καποια σημειωματα, μηνυματα, προτασεις που δεν μεταφραζονται (φανταζομαι δεν ξερουν ολοι κορεατικα) και την δυσκολια να ξεχωρισεις ποιος ειναι ποιος μιας και δεν ανεφεραν συχνα τα ονοματα επειδη προχωραγε αργα και ο παραγωντας "ολοι μοιαζουμε μεταξυ μας" δεν εκανε το εργο μου ευκολο. 

Το σεναριο ηταν ωραιο και μετρημενο με την εννοια οτι δεν πηγαινε απο ανατροπη σε ανατροπη αλλα ειχε 3 βασικα σταδια. Ειχε βεβαια τα κενα του, τα οποια με δυσκολεψαν να καταλαβω τι ακριβως εγινε, αλλα νομιζω οτι ηταν περισσοτερο επιλογη του σκηνοθετη παρα του σεναριογραφου. Αυτος ο κινηματογραφος εχει το καλο οτι ειναι αμεσος προς τον θεατη, ωμος δειχνοντας μια αληθοφανεια και ειναι τα στοιχεια που με εκαναν να νοιαζομαι για ολους τους πρωταγωνιστες συγκλονιζοντας με ταυτοχρονα. Το εχασα καπου μετα την 1 ωρα και κατι επειδη απλα δεν ηξερα που ηταν ποιος και τι εκανε. Το οτι δεν μιλαγαν αρκετα ναι μεν δεν ακυρωνε την ταινια αντιθετως κιολας αλλα επρεπε να μαντεψω ποιος ειναι που και τι κανει ποιος.

Ετοιμαζομαι πυρετωδως για το oldboy που εχω ακουσει πολυ καλα λογια. (Ναι εχω δει ηδη την fighting σκηνη στον διαδρομο)

Δημοσ.

Me myself and Irene, υπέροχη κομμωδία, χωρίς να μου πολυαρέσει ο jim carrey, απλά έπαθε κράμπα το στομάχι απ'τα γέλια

Μemento, άλλη πολύ ωραία ταινία, αν και πάει απ'το τέλος προς την αρχή και δεν είναι να κοιτάς πολύ δεξιά και αριστερά

Shutter Island, καλή ταινία και πολύ ανατρεπτική αλλά σχετικά μεγάλη και μπορεί να κουράσει λίγο

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ Ενας απο τους λογους που θα ηθελα να την δω στο σινεμα ειναι για την rosario dawson. Φανταζομαι αυτο το πλανο uncensored σε τεραστια οθονη και απλα μενω χαζος. Θα μπορουσα ακομα και να σηκωθω να γαμησω

Φιξ'ντ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...