Hyphen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Fast and furious 6 Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εμενα μου αρεσε...ηταν και λιγο διαφορετικο απο τα αλλα σε θεμα πλοκης. Περιμενω πως κ πως το 7!!! 2
greek85 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Seeking a friend for the end of the world Ευχαριστη ταινια και με ενα συγκλονιστικο τελος 1
Superuser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Europa Report Μου άρεσε ο τρόπος λήψης.. δεν με κούρασε(αντιθέτως με το chronicle),ρεαλιστικό τόσο όσο δεν περίμενα να είναι Το τέλος δεν μου άρεσε διότι χαλάει την μαγεία του τι είναι..ας ήταν κάτι άλλο..όχι αυτό(κλισέ; ) Επειδή ελληνικοί υπότιτλοι δεν υπάρχουν,δείτε το με αγγλικούς διότι έχει ορολογίες-λέξεις-προτάσεις που δεν θα καταλάβετε-ακούσετε καθαρά Παρα πολύ καλή sci-fi ταινία(εκτός του τέλους) Την βλέπεις άνετα κ δεύτερη φορά.. Μου άρεσε..
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Trance: μου άρεσε ο Vincent Cassel, μ@ύναρος η Dawson, η ταινία δεν με έπεισε. Καταντα χαζο-χαζός ο πρωταγωνιστής σε πολλές φάσεις, εκνευριστικά όμως, το ειδύλλιο που είχε στο παρελθόν και που θα'πρεπε να'ταν το δυνατο χαρτι της ταινίας ελάχιστα αισθητη γίνεται καθ'ολη την διάρκεια, ακριβώς για το (υπερβολικά) αλλοπρόσαλλο της συμπεριφοράς του Σάιμον. Μου κάνει χαζό να θες να χωρίσεις έναν γκόμενο "καθοδηγόντας" τον σε μια ληστεία για προσωπικο όφελος. Ναι, πρέπει να δέχεσαι αμάσητα σανο σε πολλά σημεία, αλλά δεν μπορει να οδηγάς αμάξι με πτώμα σε αποσύνθεση και να μη μυρίζει εξ'αρχης, δεν θα άντεχαν απ'την μπόχα να μπουν μέσα, το πάρκινγκ όλο θα'πρεπε να ζέχνει. Τέσπα, παρα την ιδιαίτερη λύση, 4/10,
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με ποια λογική το δες εχοντας δει εστω και 1 απο τα προηγούμενα; Εχω δει μονο το 1ο και ηταν αρκετο. Παντα εχουμε καβατζα με την κοπελα μου να βλεπουμε κατι σε αυτο το στυλ, ξερεις χωρις πολυ προβληματισμο, περιπτωσεις που δεν εχει πολυτως τιποτ εαλλο να δουμε κλπ, αλλα αυτο ηταν απλα αισχος. Ε, μετα το 3 περασα το point of no return και επρεπε να δω τι θα γινει απο ψυχαναγκασμο . Ευτυχως που στο Harry Potter σταματησα στο 1ο δηλαδη...Το αστειο ειναι οτι η κοπελα μου φαγωθηκε να το βαλουμε, και στη μεση ειχε κοιμηθει. 1
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δυο παρα πολυ καλες ταινιες με γελιο αλλα και ηθικα διδαγματα. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ http://www.imdb.com/title/tt1187043/
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παντα εχουμε καβατζα με την κοπελα μου να βλεπουμε κατι σε αυτο το στυλ, ξερεις χωρις πολυ προβληματισμο, περιπτωσεις που δεν εχει πολυτως τιποτ εαλλο να δουμε κλπ, αλλα αυτο ηταν απλα αισχος. Ε, μετα το 3 περασα το point of no return και επρεπε να δω τι θα γινει απο ψυχαναγκασμο . Ευτυχως που στο Harry Potter σταματησα στο 1ο δηλαδη...Το αστειο ειναι οτι η κοπελα μου φαγωθηκε να το βαλουμε, και στη μεση ειχε κοιμηθει. Οι 3 τελευταίες ταινίες ΗΡ είναι πολύ καλές πάντως, καμία σχέση με τα εκτρώματα των πρώτων ταινιών που είχαν φτιαχτεί μόνο για 14χρονα. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες, αλλά δες τες και δεν θα χάσεις 1
NoisePollution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Evil Dead 2013 Μάπα το καρπούζι. Περίμενα περισσότερα. Δεν θα τη συγκρίνω με τα παλιά γιατί θα είναι άδικο. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App 2
jokerakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Evil Dead 2013 μην τη δείτε....μαπα απο τις λίγες...το dark circles(μια απο τις χειρότερες ταινίες ever) μπροστά του είναι oscar-ικο....
JP21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δυο παρα πολυ καλες ταινιες με γελιο αλλα και ηθικα διδαγματα. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ http://www.imdb.com/title/tt1187043/ Η 1η φανταστικη ταινια!Απο τις καλυτερες και οπως προανεφερες συνδυαζει γελιο και διδαγματα! Bullet to the Head Κλασικη ταινια Stallone με πιστολιδι και ξυλο.Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα η ωρα περασε ευχαριστα! 5,5/10 απο μενα!
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 @jp21 Προτινω να δεις (αν δεν την εχεις δει) και την δευτερη. Δεν θα χασεις.
PavelX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 G.I. Joe Retaliation. Δεν θα βάλω βαθμολογία, απλά θα αλλάξω τον τίτλο σε G.I. NO 3
6xXx6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Fast and furious 6 Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εμενα μου αρεσε...ηταν και λιγο διαφορετικο απο τα αλλα σε θεμα πλοκης. Περιμενω πως κ πως το 7!!! 6/10 έλα ρε παιδιά σαν μεξικάνικο έχει καταντησει εχει κατι σκηνες μεσα για γελια
JP21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 @jp21 Προτινω να δεις (αν δεν την εχεις δει) και την δευτερη. Δεν θα χασεις. Οχι δεν την εχω αλλα την εβαλα ειδη στη λιστα μου με τις ταινιες που θα δω!
kid10100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 το φαστ φουριους το 6 ειναι πολυ ωραια ταινια !! αυτο ομως που την κανει να χανει 'ποντους' ειναι οτι εχει υπερφυσηκες σκηνες !! εγω παντως ειμαι φαν οπως και με τις προηγουμενες φαστ φουριους...παντως περιμενω να δω το 7 αν βγει που λενε οτι ο χαν ζει xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις