~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ...Α, και κατεβάζω να δω το Dead snow (2009), δεν την έχω δει. Ελπίζω να αξίζει τον χρόνο. Shit! 1/10 Trance (2013) Τι αριστούργημα ήταν αυτό ρε;! Πραγματικά δεν του φαινόταν στην αρχή αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνοθεσία, μουσική, πλοκή, σενάριο, καλοί ηθοποιοί. Δείτε την στην καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε. Σίγουρα πρωτότυπη και ιδιαίτερη-δεν απευθύνεται σε όλους. Το είδα στο σινεμά όταν είχε βγει. Άνετα μία από τις καλύτερες της χρονιάς και πιθανώς γενικά του είδους. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Βλέπω παντου καλά σχόλια για αυτήν την ταινία. Θα την δω.
Armored Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Fast and Furious 6 Κωμωδια απο τις λιγες. Με πεθανε. Εδω που τα λεμε δεν γινετε επι 5 ταινιες να δειχνεις αγωνες με αμαξια κλπ, πρεπει να το πας σε αλλη διασταση. Και το εφεραν σε διαστασεις superhero movie που ειναι και επικαιρες. Ολα τα λεφτα το σουπερ κουτουλιδι του Βιν Ντιζελ στον κακο συνοδευομενο απο αλμα στον θεο. Οι προτασεις απο το ΝΒΑ επεσαν βροχη. 3
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Και μιας και μιλάμε για Fast and Furious πόσο κα*λα γυναίκα είναι αυτή η Michelle Rodriguez ρε παιδιά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 η Rodriguez μπροστά στις άλλες 3 της ταινίας είναι το μπάζο...
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ...Α, και κατεβάζω να δω το Dead snow (2009), δεν την έχω δει. Ελπίζω να αξίζει τον χρόνο.Shit! 1/10 Trance (2013) Τι αριστούργημα ήταν αυτό ρε;! Πραγματικά δεν του φαινόταν στην αρχή αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνοθεσία, μουσική, πλοκή, σενάριο, καλοί ηθοποιοί. Δείτε την στην καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε. Σίγουρα πρωτότυπη και ιδιαίτερη-δεν απευθύνεται σε όλους. Το είδα στο σινεμά όταν είχε βγει. Άνετα μία από τις καλύτερες της χρονιάς και πιθανώς γενικά του είδους. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΒλέπω παντου καλά σχόλια για αυτήν την ταινία. Θα την δω.Ακυρο
Eru Iluvatar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Είδα το "42". Η ταινία βασίζεται στη ζωή των Αφροαμερικανών στη δεκαετία του '40, αμέσως μετά τον πόλεμο. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας παίκτης με ταλέντο στο baseball o οποίος ούτε στα τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ότι θα του δινόταν η ευκαιρία να συμμετάσχει στη μεγάλη λίγκα. Παρά ταύτα ο δρόμος του δεν θα είναι εύκολος. Θεωρώ πολύ καλή την ερμηνεία των πρωταγωνιστών κι ιδιαίτερα του Χάρισον Φορντ. Νομίζω ότι αξίζει να τη δει κανείς για τα αισθήματα συμπάθειας που δημιουργεί στον θεατή (...και το αίσθημα "κάθαρσις" αρχαίων τραγωδιών). Βαθμός: 8.5/10
doubtful Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Fast furious 6 Τι μαλακιαρα ήταν αυτή;!!!! Τι βαθμολογία να πάρει αυτό το πράμα; Να μην παρει. Απλα δελετε. σαβουρα.
fylatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Evangelion 3.0 Το mindfuck συνεχίζεται. Δεν μου άρεσε η τρισδιαστατοποίηση του τόσο, αλλά σαν σενάριο το πάνε πιο καλά από τα επεισόδια. Περιμένω και το 4 για να έχω ολοκληρωμένη γνώμη. Σαφώς καλύτερο με Ιαπωνικά απ΄ότι με Αγγλικά.
doubtful Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Pan's Labyrinth 7,7/10 .. Μια ομορφη ταινια με σωστα μηνυματα! Μου αρεσε η ατμοσφαιρα. Υπηρχαν 2-3 στιγμες που ημουν σε φαση ελλαα τωρααααα....!! ξερετε οσοι την ειδατε. Θα την ξαναδω καποια στιγμη.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Twilight Saga - Breaking Dawn Part II Εμετός από τα μάτια μου. Χάλια από κάθε άποψη, τεχνική, σκηνοθετική, διαλόγων, you name it. Δεν θα αρχίσω να λέω συγκεκριμένα, γιατί δεν θα έχει τελειωμό. Απλά θα πω ότι ήταν ένα ελεεινό πασάλειμα όπως-όπως για να τελειώνουν με το project, οπότε βγήκε σαν κακοφτιαγμένο επεισόδιο low-budget σειράς. Ουσιαστικά μόνο το πρώτο κάτι ψιλο-έλεγε, από το 2 και πέρα είχε αρχίζει να φαίνεται πόσο χάλια θα εξελιχθεί, στο 3 φανερώθηκε το τιτάνιο μέγεθος της πατάτας, και στο 4 πλέον χάνεις την πίστη σου στην 7η τέχνη συνολικά. Είπαμε, για 12χρονα, και να το δούμε απλά για να περάσει η ώρα, αλλα όχι κι έτσι. Ευτυχώς δεν είχα τίποτε καλύτερο να κάνω.
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Trance . Δεν μου αρεσε , με κουρασε αρκετα. , υπηρχαν στιγμες που ενιωθα χαμενος και δεν μπορουσα να κρατησω την ροη της πλοκης , οταν τελειωσε δεν ενιωσα την εκπληξη που ενιωσα σε ταινιες ιδιας κατηγοριας. 6/10
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα... Σεβαστη η αποψη σου αλλα μολις μπηκες στη λιστα μου με τους not to be trusted of their opinions ποστερς σε αυτο το φορουμ. 3
bnvdarklord Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Twilight Saga - Breaking Dawn Part II Με ποια λογική το δες εχοντας δει εστω και 1 απο τα προηγούμενα; Εχω δει μονο το 1ο και ηταν αρκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις