Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς σοβαρά το είπα.. Ειλικρινά δεν μου προσέφερε τίποτε.. Μια απλή, όμορφη ιστορία χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.. Αδιάφορη τελείως.. Ειλικρινά απορώ τι το εντυπωσιακό είχε.. Οποίος μπορει ας με διαφωτίσει.. Σοβαρά..

Το να μην σ'αρεσει το καταλαβαινω. Το να λες οτι ειναι παραμυθάκι για παιδια χωρίς νοημα με κανει να πιστευω οτι δεν την ειδες καν ολοκληρη.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να μην σ'αρεσει το καταλαβαινω. Το να λες οτι ειναι παραμυθάκι για παιδια χωρίς νοημα με κανει να πιστευω οτι δεν την ειδες καν ολοκληρη.

Κι όμως.. Άντεξα κ την είδα ολόκληρη.. Και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς οτι είναι παραμύθι..

• Moderators
Δημοσ.

Και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς οτι είναι παραμύθι..

Έχει σημαντικό στοιχείο παραμυθιού.Το λες σαν να είναι κάτι κακό.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει σημαντικό στοιχείο παραμυθιού.Το λες σαν να είναι κάτι κακό.

Πάσο.. Όχι του γούστου μου, τελοσπάντων...

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1706593/?ref_=sr_1

Chronicle

Μέτρια ταινία και πολύ μικρής διάρκειας (1 και 15 λεπτά νομίζω). Στην αρχή φαίνεται για low budget αλλά στο τέλος έχει κάποιες ωραίες σκηνές. Εντάξει βλέπεται εάν δεν έχεις κάτι άλλο 6/10

Identity

http://www.imdb.com/title/tt0309698/?ref_=sr_3

Καλούτσικο θριλερ όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.

6.5/10

Δημοσ.

Europa report.

Στην αρχή ήταν βαρετή, άργησε πολύ να με βάλει στο τελικό κλίμα. Με χαλάσανε μερικά πράγματα όπως τα συνεχή flashbacks, οι πολλές κάμερες και τα πλάνα που παρεμβάλλονται για 2-3 δευτερόλεπτα. Φάνηκε ότι ήταν φτηνή παραγωγή και τα εφέ πολύ λίγα για τέτοιο είδος ταινίας αλλά στην συνέχεια ήταν καλή.

Δεν είναι τραβηγμένη, από τα μαλλιά, είναι πολύ ρεαλιστική ενώ μετά την μέση και προς το τέλος υπάρχει λίγο μυστήριο και αγωνία τι θα γίνει παρακάτω.

Συνολικά ήταν καλή αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.

Συστήνεται για ένα ευχάριστο μιαμισάωρο διάλειμμα.

7/10

Δημοσ.

Trance (2013)

Τι αριστούργημα ήταν αυτό ρε;! Πραγματικά δεν του φαινόταν στην αρχή αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνοθεσία, μουσική, πλοκή, σενάριο, καλοί ηθοποιοί. Δείτε την στην καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε. Σίγουρα πρωτότυπη και ιδιαίτερη-δεν απευθύνεται σε όλους.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1650062/?ref_=sr_5

Super 8

Αποτυχημένη ταινία Sci-fi  ή μάλλον για να μην είμαι απόλυτος, μια ταινία που σε κάνει να βαριέσαι κάθε δευτερολεπτο που περνάει και φυσικά προβλέψιμη όσο δεν πάει.

Εντύπωση μου κάνει ότι έχει αρκετά ωραία εφέ πράγμα που δείχνει ότι δεν ήταν χαμηλού budget, αλλά και η απαράδεκτη ηθοποιία ιδίως από τα παιδιά που ήταν και οι πρωταγωνιστές.

Μάλλον απευθύνεται σε κοινό κάτω των 15 ετών.

4.5/10

Δημοσ.

Trance (2013)

Τι αριστούργημα ήταν αυτό ρε;! Πραγματικά δεν του φαινόταν στην αρχή αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Εξαιρετική φωτογραφία, σκηνοθεσία, μουσική, πλοκή, σενάριο, καλοί ηθοποιοί. Δείτε την στην καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε. Σίγουρα πρωτότυπη και ιδιαίτερη-δεν απευθύνεται σε όλους.

Το είδα στο σινεμά όταν είχε βγει. Άνετα μία από τις καλύτερες της χρονιάς και πιθανώς γενικά του είδους. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lockout

Το Olympus has fallen είναι γατάκι μπροστά της

Μέσα έχει και τα 250 ηλίθια πράγματα που μας διδάσκει το Hollywood

Μόνο αν δεν έχετε τι να δείτε και μόνο για να περάσει η ώρα

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1381404/?ref_=sr_1">The Company you Keep

Ενω σαν θεματολογια-σεναριο ειχε ενδιαφερον ,στην ταινια  μαλλον καπου δεν τα εκαναν σωστα .Σε πολλα σημεια βαρεθηκα εχουμε δει πολυ πιο δυνατες ταινιες με παρομοιο story.

4,5/10

Δημοσ.

Fast Furious 6 : Από τα καλύτερα της σειράς. Μιλάμε για απίστευτα σκηνικά με

tanks και με την κορυφαία σκηνή να βγαίνει ο άλλος με το αυτοκίνητο από τη φλεγόμενη μούρη αεροπλάνου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...