iparou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα...
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα... 2
~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 World war Z: Κατ'αρχας δεν φανταζόμουν ποτε ότι θα έβλεπα Μπραντ Πιτ ανάμεσα σε ζόμπι. Σου κινει την περιέργεια όπως να το δεις. Στα πρώτα 5-10 λεπτα φοβήθηκα...για μεγάλη σούπα παρα τις σχετικά συμπαθητικες κριτικές προς την ταινία. Δεν εχει κάτι διαφορετικό (σε σχέση με του είδους ταινίες) να δείξει, αλλά είχα να παρακολουθήσω κάτι αξιόλογο απ'το 2002 και το 28 days later, και το resident evil εκείνης της χρονιας μου ψιλοάρεσε επίσης, εδώ όμως η ταινία ίσως εστιάζει στην ψυχαγωγία και όχι τόσο στον φόβο, απ'οτι προτιμω εγώ , ωστόσο ήταν καλα γυρισμένη, κάποιες χαρακτηριστικές σκνηνες θα μου μείνουν πιστεύω ( στο αεροπλάνο, στο θάλαμο με τα εμβόλια, και ειδικά εκεί που προσπερνάνε το τοίχος και ξεσκίζουν τους Εβραίους ), γενικα μπόρεσε να με συνεπάρει, και ο Πίταρος έκανε (ξανα) την διαφορα. Για εκείνον που ξέρει τι πάει να δει, δεν θα κλάψει τα λεφτα του. 5.5/10. Α, και κατεβάζω να δω το Dead snow (2009), δεν την έχω δει. Ελπίζω να αξίζει τον χρόνο.
doubtful Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Seven Psychopaths Μόλις χαράμισα 2 ώρες από την ζωή μου Τοσο χαλια ηταν? και εγω ηθελα να τη δω σημερα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα... To Pan's Labyrinth είναι από τις ομορφότερες ταινίες της τελευταίας 20ετίας. Και σίγουρα όχι παραμυθάκι για μικρά παιδία. 7
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 The Lone Ranger Δεν ανοιγω τσαμπα τοπικ, δεν το σηκωνει η ταινια Για 2.30 ωρες ειναι τιμια ταινια. Εχει δραση χιουμορ καλη ερμηνεια απο τον johnny depp. Ειχε καποια ενδιαφερουσα flashbacks απο σκηνοθετικη αποψη. Και το σεναριο εχει μια δομη, δεν ειναι χαζο. Με χαλασε λιγο το soundtrack που μου θυμιζε λιγο sherlock holmes και django και πιο πολυ που νομιζω οτι εδωσε και εναν παραπανω τονο κωμωδιας απο οσο θα επρεπε στην ταινια ηταν οι σκηνες στο τελος οπου γινεται η τελικη μαχη με ολα τα απροσδοκητα η οποια συνοδευοταν απο ενα αστειο τραγουδι. Δεν το βρισκω αλλα ειναι πολυ γνωστο και το βαζουν κυριως σε ευτραπελα. Αυτο του μοιαζει λιγο, οποτε αν καταλαβετε πιο λεω βαλτε το
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 To Pan's Labyrinth είναι από τις ομορφότερες ταινίες της τελευταίας 20ετίας. Και σίγουρα όχι παραμυθάκι για μικρά παιδία. Ελα ρε σιγα μην το πε σοβαρα.
Kapami Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ελα ρε σιγα μην το πε σοβαρα. Σε τοπικ που έχει χαρακτηριστεί "ο νονός" πατάτα, όλα να τα περιμένεις. 6
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Man of steel Να πάτε να το δείτε , αξίζει τα λεφτά στο σινεμά, είναι σούπερ στα πάντα εκτός από το character development, τιμιότατο 8/10.
mrpink Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 The Lone Ranger Δεν ανοιγω τσαμπα τοπικ, δεν το σηκωνει η ταινια Που την είδες αυτή αρχηγέ? Αύριο δε βγαίνει στο σινεμά?
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Που την είδες αυτή αρχηγέ? Αύριο δε βγαίνει στο σινεμά? Ειχα προσκληση για την χθεσινη avant premiere
iparou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ελα ρε σιγα μην το πε σοβαρα. Δυστυχώς σοβαρά το είπα.. Ειλικρινά δεν μου προσέφερε τίποτε.. Μια απλή, όμορφη ιστορία χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.. Αδιάφορη τελείως.. Ειλικρινά απορώ τι το εντυπωσιακό είχε.. Οποίος μπορει ας με διαφωτίσει.. Σοβαρά..
mrpink Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ειχα προσκληση για την χθεσινη avant premiere A, ok!
Προτεινόμενες αναρτήσεις