revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Στο μηνα που μας περασε.. πατατες chronicle cloud atlas περασα μια χαρα βλεποντας a haunted house dead silence jack the gaint slayer olympus has fallen (θα το εβαζα στις πατατες, αλλα οκ, ειναι rambo style) source code ted the call the cabin in the woods tucker and dale vs evil υγ αγαπαμε yify Στο tucker and dale vs devil ο χοντρούλης είναι θεός μαζί με την bowden για διαφορετικούς λόγους.Yify
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Evil dead 2013Πολλά λεφτά για ενα καλό σπλάτερρρ αλλα ιεροσυλία να κουβαλάει τέτοιο όνομα.Europa report 2013Αν ήταν πιο μικρή θα τρωγώτανε.The thing 2011Δεν ήταν κακό. Ητανε βέβαια τραβηγμένο απο τα μαλλιά.Shift+del σε ολά. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2013 από viper2005
fylatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Evil dead 2013 Πολλά λεφτά για ενα καλό σπλάτερρρ αλλα ιεροσυλία να κουβαλάει τέτοιο όνομα. Europa report 2013 Αν ήταν πιο μικρή θα τρωγώτανε. Το europa report μου άρεσε περισσότερο από το Prometheus και ας ήταν πιο μικρή παραγωγή. Ήταν ρεαλιστική, βασισμένη σε υπαρκτή επιστήμη και γενικά ικανοποίησε τα scifi ένστικτα μου πλήρως (μέχρι και Neil Degrasse Tyson είχε). Σίγουρα ένα 7/10/ Επίσης τι πιο μικρή ρε; 90 λεπτά δεν ήταν;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Έχει βγει το Europa Report ρε μάγκες? Άντε να δούμε κανένα sci-fi της προκοπής, ελπίζω να είναι καλύτερο από το Apollo 18. 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1817273/?ref_=sr_1">The Place Beyond the Pines Πολυ καλη ταινια αν και δεν ειμαι φαν τον σπονδυλωτων (στην συγκεκριμενη υπηρχε ενιαιος κορμος ), ο Gosling εκοβε και εραβε για αλλη μια φορα και γενικα δικαια θεωρειτε απο τους ελπιδοφορους της νεας γενιας .Περιμενουμε να τον δουμε και σε μια πραγματικα μεγαλη ταινια . 7,5/10
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το europa report μου άρεσε περισσότερο από το Prometheus και ας ήταν πιο μικρή παραγωγή. Ήταν ρεαλιστική, βασισμένη σε υπαρκτή επιστήμη και γενικά ικανοποίησε τα scifi ένστικτα μου πλήρως (μέχρι και Neil Degrasse Tyson είχε). Σίγουρα ένα 7/10/ Επίσης τι πιο μικρή ρε; 90 λεπτά δεν ήταν; Ειδικά τα τέλος, τι να σου πω. Μούρλια.
Fan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 In a better world http://www.imdb.com/title/tt1340107/?ref_=sr_1 Δανέζικη. Καλούτσικη ταινία, χωρίς να φτάνει βέβαια σε καμία περίπτωση το Jugten. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσο καλοί ηθοποιοί υπάρχουν στη Δανία και το πως δημιουργούνε τόσο μουντή και καταθλιπτική ατμόσφαιρα (εκτός κι αν όντως ζούνε σε τέτοιο περιβάλλον). 6.5/10 Felon http://www.imdb.com/title/tt1117385/?ref_=sr_1 Πολύ καλό. 7.5/10
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Upside down.Μαγικά εφέ και ένα κλασσικό love story.Κρίμα θα μπορούσε να ξεχωρίσει...9.5/10 για τα εφέ και 5/10 για τα υπόλοιπα.Γενικά 6,5/10
doubtful Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 The Tortured (2010) 30 λεπτα πως αντεξα ουτε εγω ξερω. Κατι τετοιες ταινιες κανουν πολυ κακο στον κοσμακη που ηδη ζει σε πληρη αγνοια. Εφυγε DELETE η ΣΑΒΟΥΡΑ!!
kid10100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 χθες ειδα το brothers 6/10 (καλη αλλα βαρετη λιγο)και το Man of Steel το ειδα πριν λιγες μερες αλλα ενταξει ρε παιδια δεν ειναι κατι το τελιως επικ...δηλαδη πιο πολυ μου αρεσε το Hobit(που δεν ειμαι φαν ουτε διαβασα ποτε βιβλια) αλλα το ειχα δει επειδη ειχα δει και τα lord of the ring...στο Μαν οφ στιλ θα βαλω 8/10 και στο hobit 9/10...και αυτα λογο οτι ειχα πολυ καλα εφε !! αλλα το hobit Πιστευω αξιζε πιο πολυ...!
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Europa report . Πολυ ωραια ταινια , μου αρεσε περισσοτερο απο αλλες ποιο ακριβες παραγωγες , ευχαριστω τα παιδια που την ανεφεραν . 7,5/10
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Europa Report. Δεν περίμενα να είναι Found footage και απογοητεύτηκα. Δεν μου αρέσει το είδος. Δεν είναι κουραστική όμως αφού οι κάμερες είναι κυρίως στατικές. Καλύτερη από μέτρια θα έλεγα. http://www.imdb.com/title/tt2051879/
Superuser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Seven Psychopaths Μόλις χαράμισα 2 ώρες από την ζωή μου
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 The Invasion 2007 Είναι η δεύτερη ταινία που βλέπω αυτού του σκηνοθέτη(Oliver Hirschbiegel) μετά το Das Experiment, και δεν πρόκειται να ξαναδώ άλλη γιατί παρότι ήθελα(το Der Untergang 2004), αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος. Όσον αφορά το das Experiment κατάφερε να πάρει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και σχεδόν να την μετατρέψει σε φτηνή ταινία δράσης αλά χόλυγουντ. Τώρα για την εισβολή, η ταινία έχει αδύναμο σενάριο*, έχει χάλια ερμηνείες(με εξαίρεση την Νικόλ που έκανε μερικές καλές σκηνές). Ειδικά εκεί που της πετάγεται ο κοιμισμένος στο σπίτι του γκόμενου όταν τον πήρε φωτογραφία, τόσο χάλια σκηνή δεν βλέπουμε ούτε σε b-movies γ διαλογής. Μα καλά δεν είδαν τι έφτιαξαν να την ξαναγυρίσουν; Επίσης είχε και τον Daniel Craig του οποίου το πρόσωπο είναι ακατάλληλο για κινηματογράφο και καλύτερα να πάει να δουλέψει οικοδομή μαζί με τους άλλους αλβανούς χτίστες. Και η σκηνοθεσία είναι για τον πέο, δεν ξέρω αν το ανέφερα. 4,5 με 5/10 και καλύτερα να μην δει κανείς που είναι πάνω από 15 χρονών. Ή μάλλον ούτε αυτοί, κανείς γενικά. Λίγο μετά την μέση ευχόμουν το παιδί να το πατήσει αμάξι να τελειώνουμε * Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, δεν έχει καν σενάριο. Η πρωταγωνίστρια(Νικόλ) σε όλη την ταινία το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να επικοινωνήσει και αργότερα να σώσει τον γιο της, ενώ στο ενδιάμεσο απλώς είχε κάνει μερικές υποθέσεις για την ασθένεια που την ανέλαβαν άλλοι. Τελείως ανύπαρκτο δηλαδή. Δεν είναι ότι είχα προσδοκίες να δω αριστούργημα αλλά και για αυτό που είναι, χάλια είναι.
Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Europa report. 7/10 Μικρή παραγωγή, αξιόλογη ομως. Οι χαρακτήρες ήταν σωστοί, αν κ με χάλασε ένας από αυτούς προς το τέλος. Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι καμιά φολα, στην οποία σκάει κάποιος εξωγήινος ή κάποιος από το πλήρωμα σαλταρει(σε κάποιο σημείο εκεί πήγαινε αλλά τσουυυυπ, το γύρισε) γενικά ενέπνεε μια Σοβαρότητα, η μουσική της μου άρεσε. Τα ενδιάμεσα σημεία, με τα άτομα της εταιρείας δε με πέθαναν αλλά η ταινία λέγεται αναφορά /έκθεση από τον Ευρώπη,οπότε έχουν λόγο ύπαρξης. Τώρα όσον αφορά το τέλος, που κάποιος σχολίασε. μια χαρά ήταν γιατί, δε μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό, σε αυτό το σενάριο. μιλάμε για μορφές ζωής, που ζουν στο σκοτάδι, συνέχεια μες το νερό κ οποίες δε μπορούν παρά να είναι στερεοτυπικες,το χταποδοειδες(μαλακιο) λοιπόν είναι κατάλληλο, μιας κ παράλληλα είναι κ αρχαίο είδος κ όχι ιδιαίτερα πολύπλοκο .] Τώρα όσον αφορά τη σύγκριση με αυτή τη μαλακια, που λέγεται προμηθεας... Νταξ τι να πει κανείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις