PavelX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ε και εγώ για αυτά μίλησα, ούτε στην μέση δεν έφτασε. Και σιγά το conspiracy. Υ.Γ. Μην αρπάζεσαι ναούμ.
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μολις ειδα το Olympus has fallen , κλασσική αμερικανική περιπέρεια με πολύ πιστολίδι κτλπ πέρασε ευχάριστα η ώρα Το είδα και εγώ. Πολύ καλή περιπέτεια με τον Gerard Butler.
6xXx6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 the host 6,5/10 σίγουρα πρωτότυπο (μιας και έχουμε πήξει στα reboot) και πολύ καλύτερο από το Twilight βλέπετε με ενδιαφέρον
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Είδα λοιπόν τις προάλλες το The Call. Μια υπάλληλος του 911 συνομιλεί με μια κοπέλα που έχει απαχθεί και προσπαθεί να τη βρει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ενδιαφέρουσα ταινία, είχε ωραία πλοκή αν και ήταν λίγο κλεμμένη από εδώ, λίγο από εκεί. Αρκετά κλισέ, αλλά μου άρεσε σε γενικές γραμμές. 6/10
Eru Iluvatar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω αν με πείτε παλιομοδίτη, αλλά θεωρώ ότι η "Wild Strawberries" είναι εξαιρετική ταινία (9.5/10). Ο Bergman για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 the host 6,5/10 σίγουρα πρωτότυπο (μιας και έχουμε πήξει στα reboot) και πολύ καλύτερο από το Twilight βλέπετε με ενδιαφέρον Απο το Twilight ειναι καλυτερη και μια ταινια που σκηνοθετησε ο σκυλος μου. Λοιπον ας βαλω και μια εξαιρετικα αμφιλεγομενη νεα ταινια που ειδα. Ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει κατακραυγη απο πολλους. Προσοχη. Μην την δειτε οσοι: 1) Περιμενετε κωμωδια. 2) Δυσκολευεστε να κατανοησετε την εννοια "κινηματογραφηση". 3) Αδυνατειτε να καταλαβετε το ειδος prank drama και να το "μεταφερετε" σε επιπεδο κοινωνικου σχολιασμου. 4) Ειστε τυποι "ρε συ αυτα δεν γινονται", "καλα αυτο τωρα ειναι ρεαλιστικο?" "μα καλα αντι να κανουν αυτο εκαναν την μαλακια" και αλλα τετοια. Επομενως, Spring Breakers H νεα ταινια του Korine (Kids, ουσιαστικα ηταν και δικη του ταινια). Ο Franco απλα τα σπαει στον ρολο του. Δυσκολευομαι να βρω τετοια εκπληκτικη ερμηνεια τα τελευταια χρονια. Κατα τα αλλα ισχυουν τα παραπανω, για να μην χασετε μερικοι 90 λεπτα τζαμπα απο τη ζωη σας. 8.0/10
epipolaios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ειδα το god bless america...οταν ειχα δει το τραιλερ περιμενα πως θα ειχε αρκετο χιουμορ,ωστοσο ειχε στιγμες γελιου κειχε και καποιο ενδοιαφερον σαν τανια ως εκει...Επισης scary movie 5 τι μαλακια ηταν αυτη
Plug Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Berlin file 7/10 Πολύ πιστολίδι, ξύλο κ από πλοκή.... Μμμμμμμ καλουλι, κλασσικό ασιατικό τανιακι, θα ήθελε να είναι κατασκοπικό, στο ύφος του Bourne, η τάση όμως για μπάχαλο, των ασιατων δε το άφησε. Βέβαια απαιτούνται κ ανάλογοι ηθοποιοί, πράγμα στο οποίο, επίσης έπασχε. Παρ'αυτα βλέπεται ευχάριστα.
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπες και συ στο club...1+1 block.....Anyway,είδα το Host....ήμουν αρνητικά προιδεασμένος λόγω της συγγραφέως (βλέπε twilight).Τελικά,τίμια προσπάθεια χωρίς να ενθουσιάζει.6/10
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ''Δεν το βλέπω να συνεχίζει για πολύ αυτό το τόπικ...'' ..............................................................-Γέροντας Παίσιος- 4
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το τοπικ θα συνεχιστεί, αυτοί που σπαμαρουν ασύστολα θα μπλοκαριστουν. Sent from my LG-E900
doubtful Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Moon 7/10 Αξιολογη ταινια. Μετρια εως καλη. Χασιμο χρονου δεν ειναι σιγουρα. Ευτυχως δεν ειχε καποια παραπληροφορηση. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2013 από doubtful
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ^^ Χαχαχαχα . Evil Dead .Πίσω στα παλιά κλασσικά horror.Μου άρεσε χωρίς να μας δείχνει καινοτομίες,δημιουργώντας και κάποια κλισέ στην πορεία.Άλλη μια συμπαθητική προσπάθεια.Επίσης,θα μπορούσαν να είχαν κοιτάξει το casting λίγο καλύτερα...Το βάζω μαζί με τα Drag me to Hell και Insidious στα καλά των τελευταίων ετών.6,5/10
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εvil dead 2013. Ελειπαν ολα εκεινα τα στοιχεια που καθιστουν μια ταινια τρομακτικη , βαρετο , ηθοποιοι αδιαφοροι 4,5/10
παπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Στο μηνα που μας περασε.. πατατες chronicle cloud atlas περασα μια χαρα βλεποντας a haunted house dead silence jack the gaint slayer olympus has fallen (θα το εβαζα στις πατατες, αλλα οκ, ειναι rambo style) source code ted the call the cabin in the woods tucker and dale vs evil υγ αγαπαμε yify
Προτεινόμενες αναρτήσεις