Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια, το Man from Earth ειχατε πει οτι ειναι αντιστοιχο/παρομοιο με το Another Earth?

Απλως επειδη τωρα μολις ειδα το Another Earth και ψαχνω να βρω ποιο ηταν το αλλο...

Και μια ερωτηση κρισεως. Γιατι στους τρακοσιους στο τελος, βγαζει το κλασσικο Disclaimer, Οτι τα ονοματα, οι χαρακτηρες, και τα γεγονοτα ειναι ficticious? Ειναι λιγο fail η κατασταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Melancholia...Απιστευτα βαρετη,ανουσια και αντιπαθητικη.

Ενα σεναριο που δε στεκει πουθενα, η πιθανοτητα να συγκρουστουμε με αλλο πλανητη ειναι πολυ ρεαλιστικοτερη απο τους απο απιστευτους σε ολα οσα λεν και κανουν χαρακτηρες.

Οσοι βλεπετε ενα αριστουργημα,και δικαιωμα του καθενος βεβαιως να παραβλεπει πραγματα που δεν στεκουν,η σωνει και καλα επειδη ειναι του Trier να την εκθειαζει, ας μπει καποιος στο κοπο να μου πει τι μου ξεφυγε.

Κριμα τους κορυφαιους ηθοποιους...Ποτε δε περιμενα να μισησω (μεταξυ αλλων) τη κορη του Μεγα Serge και τον John Hurt.Ελεος...

• Like 1

final destination 5 (7,5/10 του βάζω εγώ)σε Bluray 1080p παρακαλώ..Απο τον θείο

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο τέλος έδειξε να φανεί οτι ήταν τοποθετημένο πριν το final destination 1.

Και επίσης δε κατάλαβα αυτός που είχε την ξανθια για γκόμενα εφόσαν σκότοσε τον φίλο του ,τελικά πέθανε κι ο ίδιος.Αφού οταν σκότωνες κάποιον ξεγελούσες τον θάνατο οριστικά

Επίσης να πω οτι θα βγεί και 6η και 7η ταινία

no mercy 2009

νταξει μαλακες νταξει

νταξει

ολα τα διαμαντια απο την κορεα ερχονται

σκεφτηται κατι αναμεσα σε seven & i saw the devil

αντε να ξαναβρουμε τετοια ταινια

ειδα το Tinker Tailor Soldier Spy, αρκετα καλο, ψυχροπολεμικη ατμοσφαιρα. Αλλα πολυ το μπερδεμα στο τελος, θα μπορουσαν με 1-2 σκηνες ακομα να εξηγουσαν μερικα πραγματακια και να μην επρεπε να ψαχνω για εξηγησεις μετεπειτα...Τεσπα, συμπαθητικο.

Τελικά ήταν λάθος η "συγχώνευση" με το "cinema lounge". Την ίδια ταινία που κάποιος την είδε σε σινεμά και την εκθειάζει, άλλος που τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ του την καταβαραθρώνει...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows Πολυ καλη ταινια! Καλυτερη απο την πρωτη για εμενα αν και τελειωσε λιγο αποτομα στο τελος με τον κακο....8.5/10

οχι.η ταινια βασιστηκε σε κομιξ,οχι στο ιδιο το ιστορικο γεγονος.

Ναι ρε συ ενταξει δεκτο, το γνωριζω αυτο, αλλα δεν μπορεις να μου χρησιμοποιεις το ονομα του Λεωνιδα, του Εφιαλτη, του Ξερξη, την μαχη των Θερμοπυλων και αλλα ιστορικα προσωπα και γεγονοτα, και μετα να μου λες οτι ολα ειναι συμπτωματικα...

Παρεπιπτωντας εσενα ειχα στο μυαλο μου οταν εκανα αυτην την ερωτηση, μιας και εισαι ο υπερμαχος ολων αυτων των ασυνηθιστων διευκρινισεων :mrgreen:

Melancholia...Απιστευτα βαρετη,ανουσια και αντιπαθητικη.

Ενα σεναριο που δε στεκει πουθενα, η πιθανοτητα να συγκρουστουμε με αλλο πλανητη ειναι πολυ ρεαλιστικοτερη απο τους απο απιστευτους σε ολα οσα λεν και κανουν χαρακτηρες.

Οσοι βλεπετε ενα αριστουργημα,και δικαιωμα του καθενος βεβαιως να παραβλεπει πραγματα που δεν στεκουν,η σωνει και καλα επειδη ειναι του Trier να την εκθειαζει, ας μπει καποιος στο κοπο να μου πει τι μου ξεφυγε.

Κριμα τους κορυφαιους ηθοποιους...Ποτε δε περιμενα να μισησω (μεταξυ αλλων) τη κορη του Μεγα Serge και τον John Hurt.Ελεος...

Ε, αφού ήθελες να χεις άποψη καλά να πάθεις, δεν ήξερες τι θα δεις?

Ρε παιδια, το Man from Earth ειχατε πει οτι ειναι αντιστοιχο/παρομοιο με το Another Earth?

Απλως επειδη τωρα μολις ειδα το Another Earth και ψαχνω να βρω ποιο ηταν το αλλο...

Και μια ερωτηση κρισεως. Γιατι στους τρακοσιους στο τελος, βγαζει το κλασσικο Disclaimer, Οτι τα ονοματα, οι χαρακτηρες, και τα γεγονοτα ειναι ficticious? Ειναι λιγο fail η κατασταση?

Καμία σχέση νομίζω.... το Man from Earth είναι ταινιάρα...!

Καμία σχέση νομίζω.... το Man from Earth είναι ταινιάρα...!

Θα το δω στανταρ, αλλα βρηκα και απο που το ακουσα αυτο που ειπα...

Another Earth

Συμφωνώ με DKNI πάνω κάτω. Ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα. Μου θύμισε για κάποιο λόγο το The Man from Earth αλλα δεν έχουν καμία σχέση εν τέλει.

Αυτό που με ξένισε λίγο ήταν ότι θα μπορούσαν να ήταν δυο διαφορετικές ταινίες τα 2 στορυ. Όπως και να έχει, ενδιαφέρουσα. 6,5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...