Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος.

Το ύφος του σεναρίου είναι άκρως γλαφυρό με ψήγματα ιταλικού εξπρεσιονισμού 

• Like 1
Δημοσ.

Το ύφος του σεναρίου είναι άκρως γλαφυρό με ψήγματα ιταλικού εξπρεσιονισμού 

Aκουγεται σαν ταινια που θα επαιζε η ΕΤ1! (RIP)

• Like 1
Δημοσ.

Vampire Hunter D

9/10  Τα εχει ολα. Μυστηριο, σκοτεινη ατμοσφαιρα, ρομαντζο, ενδιαφερον μαχες και γενικα ενα αξιολογο σεναριο για το ειδος του.

Στο τοπ 5 vampire movies μου αν οχι τοπ 3.

Μπορεί και top 1. Θεωρώ ότι η δεύτερη ταινία είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Ρομάντζο και λίγο μυστήριο έχει και η Candy Candy,πάντως όντως η τελευταία ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά ως εκεί.

Δημοσ.

Ρομάντζο και λίγο μυστήριο έχει και η Candy Candy,πάντως όντως η τελευταία ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά ως εκεί.

Ξέρεις κάποια άλλη ταινία τέτοιου είδους που να αξίζει;

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις κάποια άλλη ταινία τέτοιου είδους που να αξίζει;

Ειπα τοπ 3 σε εκεινο το ποστ μου ακριβως επειδη δεν μπορουσα να θυμηθω καποια αλλη ταινια που να συγκρινετε (και ακομα δεν μπορω :-) ). Οποτε ναι, μαλλον τοπ 1 και απο εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Robot and Frank

Αναλαφρη ταινια και με μικρη διαρκεια σχετικα. Εθεσε ενα τεραστιο θεμα σχετικα με τα ρομποτ αλλα περασε και δεν ακουμπησε. Την μικρη ανατροπη στο τελος δυστυχως δεν την προεβλεψα

Και τωρα παω να ακουσω για 1000στη φορα το soundtrack του moon

Δημοσ.

A Beautiful Mind 

Οσο γλυκος ακουγετai ο τιτλος αλλο τοσο για τα μπαζα ηταν. 2,5 ωρες βαρετης παραπληροφορησης...?? θεεεεε μου ! Ενοητε δεν βαζω καν βαθμολογια. Εφυγε DELETE!

Δημοσ.

Είδα το man of steel στο σινεμά και έχω να πω τα εξής: 

1. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι τα κλωτσομπουνίδια μεταξύ εξωγήινων

2. Επιτέλους δεν μας έσπασαν τα αρχίδια με την Lois

4. Δεν μου πολύ άρεσε το πως αποτελείωσε τον Zod αλλά δεν γαμιέται

3. Ας τους παρακαλέσει κάποιος να κάνουν και το Dragon Ball...

αυτά.

Δημοσ.

A Beautiful Mind 

Οσο γλυκος ακουγετai ο τιτλος αλλο τοσο για τα μπαζα ηταν. 2,5 ωρες παραπληροφορησης...?? θεεεεε μου ! Ενοητε δεν βαζω καν βαθμολογια. Εφυγε DELETE!

Γιατί αλήθεια θεωρείς ότι είναι 2.5 ώρες παραπληροφόρησης?Και ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,σαν ιστορία σου φαίνεται άθλια ?....για μένα είναι φοβερή ταινία αν και είμαι ολίγον υποκειμενικός όντας μαθηματικός.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...