overpower Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Easy A. Οκ καλη ταινιουλα, ειδικα με αυτη τη ζεστη μερα μεσημερι δεν ειχα και κατι αλλο να κανω. 1
jokerakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Easy A. Οκ καλη ταινιουλα, ειδικα με αυτη τη ζεστη μερα μεσημερι δεν ειχα και κατι αλλο να κανω. Αχ αυτό το emma-κι....... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 12 Angry Men (1957) Απλά αριστούργημα. Όταν την ξεκίναγα νόμιζα θα δω κάτι καλό. Φοβήθηκα βέβαια ότι ίσως είναι καλή ταινία που κάτι έχει να πει, αλλά δεν βλέπεται εύκολα και βαράς ενέσεις(πχ λίστα σίντλερ), αλλά όχι. Δεν την βαριέσαι καθόλου, είναι πανέξυπνη, έχει στιγμές απρόσμενου εκρηκτικού χιούμορ(που σε αφήνει μαλάκα + ότι έχει προκύψει πανέξυπνα και έχει τρομερή συνεισφορά στην πλοκή) και έχει και πολύ νόημα. Βλέπουμε τους λόγους που είχε ο καθένας να αφορούν τους ίδιους και όχι τα γεγονότα που είναι πολύ έξυπνο κοινωνικό μήνυμα. Στα πρώτα 5 λεπτά βέβαια είχα προβλέψει ότι όλοι θα ψηφίσουν ένοχος και στο τέλος θα αθωωθεί αλλά δεν πειράζει γιατί η ταινία δεν εστιάζει εκεί. Είχε την κατάλληλη διάρκεια γιατί παραπάνω θα κούραζε. Παρότι έχουν περάσει πάνω από 55 χρόνια βλέπεται ευχάριστα άνετα και είναι διαχρονική. Και αν σκεφτεί κανείς ότι γυρίστηκε μέσα σε μια αίθουσα με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ, ότι τα ονόματα των ηρώων δεν αναφέρονται καν, απλά με ένα έξυπνο σενάριο καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγαλοφυής είναι αυτός που την συνέλαβε και την δημιούργησε. 9,8/10 και μπήκε καρφί στο τοπ 5 μου Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από cthulhucarbide 2
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Killing Bono Κλασικά αγγλική ταινία σε όλα της. Δεν είμαι κανένας τρελός fan των U2, αλλά η ταινία είχε πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής, ενώ είχε πολύ γούστο να παρακολουθώ την δημιουργία και την άνοδο των U2 μέσα από τα μάτια δύο αποτυχημένων ( ; ) συμμαθητών τους, που προσπαθούν και αυτοί να ανέβουν. Όλη η ταινία μου θύμησε πολύ το Anvil;The story of Anvil, μόνο που το τελευταίο είναι ντοκιμαντέρ και επομένως αρκετά πιο στενόχωρο. Είχε τα χαμόγελά της, είχε τις πικρές στιγμές της, ευχάριστη μουσική, βλεπόταν πολύ ευχάριστα. Το κυριότερο είναι ότι σου δίνει πολύ υλικό για googling, να δεις τί κάνουν τα αδέρφια, να δεις τί μπορείς να βρεις για τα γεγονότα που περιγράφει. Ένα ωραίο δίωρο συν κάποιες ώρες διάβασμα, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Phantom Ένα low budget αντίγραφο του Hunt for Red October, είπα να το δω λόγω του Harris. Αυτό που θα μου μείνει από την ταινία είναι το πόσο λίγη προσπάθεια έγινε για πιστή αναπαράσταση της ψυχροπολεμικής Σοβιετικής Ένωσης και του σοβιετικού υποβρυχίου. Μόνο κάποιες κυριλλικές επιγραφές και μερικές φωτογραφίες στους τοίχους, κατά τα άλλα, όλοι και όλα μύριζαν Αμερική! Οι κριτικές στο imdb που διάβασα στη συνέχεια ήταν όλα τα λεφτά. Μπήκαν στον κόπο και έγραψαν για αυτήν δύο πρώην αξιωματικοί σοβιετικών υποβρυχίων (έτσι λένε) και το πόσες ανακρίβειες περιέγραφαν δεν λέγεται, γέλασα πολύ. Ξέρω, ξέρω, κανείς δεν θα δει την ταινία, αλλά όλοι θα διαβάσετε τις κριτικές... 1
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για το phantom που λες είναι τόσο τρισάθλιο που σταμάτησα να το βλέπω περίπου στη μέση.
ariannaki85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Easy A. Οκ καλη ταινιουλα, ειδικα με αυτη τη ζεστη μερα μεσημερι δεν ειχα και κατι αλλο να κανω. πλακα εχει ναι!
overpower Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πλακα εχει ναι! Περιμενα να ειναι πιο πολυ σε κωμωδια, αλλα οκ γελασα σε καποια σημεια. Και ναι αυτη η Εμμα...εχει που εχει ζεστη..... 1
jokerakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Dark Circles 1/10 και πολύ είναι... Daybreakers 5/10 We Bought a Zoo 6,5/10...μια χαρά για να περάσει η ώρα....
angmar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μόλις γύρισα απ το man of steel. Καλούτσικο ήταν, αλλά δε μπορώ να το βαθμολογήσω. Έκανα ένα γράφημα (contains spoilers) Στον άξονα χ ο χρόνος στον ψ η βαθμολογία μου 1
doubtful Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Dark Circles 1/10 και πολύ είναι... Daybreakers 5/10 We Bought a Zoo 6,5/10...μια χαρά για να περάσει η ώρα.... Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος.
Plug Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος.Το daybreakers νόμιζα θα είναι καλό, ήταν όμως Μουφα από τις λίγες. Το τρέιλερ έχει τη μισή ταινία κ πολύ καλύτερα δεμένη
king2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 <p><strong>Man of Steel</strong></p> <p> </p> <p>αθλιο.</p> Σοβαρα επιχειρηματα βλεπω εχεις. Sent from my u8800pro using Insomnia
jokerakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος. daybreakers μην κάνεις τον κόπο να την δεις....το we bought a zoo εμένα μ άρεσε αλλά όχι τρελά...είναι μια ταινία για να περάσεις την ώρα σου τίποτα παραπάνω...αν δε τη δεις δεν θα χάσεις και τίποτα....
ariannaki85 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Killing Bono Κλασικά αγγλική ταινία σε όλα της. Δεν είμαι κανένας τρελός fan των U2, αλλά η ταινία είχε πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής, ενώ είχε πολύ γούστο να παρακολουθώ την δημιουργία και την άνοδο των U2 μέσα από τα μάτια δύο αποτυχημένων ( ; ) συμμαθητών τους, που προσπαθούν και αυτοί να ανέβουν. Όλη η ταινία μου θύμησε πολύ το Anvil;The story of Anvil, μόνο που το τελευταίο είναι ντοκιμαντέρ και επομένως αρκετά πιο στενόχωρο. Είχε τα χαμόγελά της, είχε τις πικρές στιγμές της, ευχάριστη μουσική, βλεπόταν πολύ ευχάριστα. Το κυριότερο είναι ότι σου δίνει πολύ υλικό για googling, να δεις τί κάνουν τα αδέρφια, να δεις τί μπορείς να βρεις για τα γεγονότα που περιγράφει. Ένα ωραίο δίωρο συν κάποιες ώρες διάβασμα, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Μου έδωσες ιδέα τώρα! θα την δω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις