jpaokx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Despicable me 2!!! 10/10!!!! Φοβερή ταινιούλα!!! πολύ γέλιο και πολύ καλύτερο από το το 1ο
doubtful Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Safe Haven Η ταινια ηταν αξιολογη. Θα εβαζα 7.7/10 μεχρι που ειδα το ΤΕΛΟΣ ! 3.7/10 λοιπον.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι ο ιδιος ο Χιτλερ, ειναι ηθοποιος που τον υποδυεται. Τι μας είπες ρε; Εγώ λέω πως τον έκανε πολύ ρεαλιστικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Τι μας είπες ρε; Εγώ λέω πως τον έκανε πολύ ρεαλιστικό. Γνωρίζεστε με τον Χίτλερ; Πώς το ξέρεις; Sorry, πλακίτσα. Συμφωνώ μαζί σου. Τον έπαιξε σε μια διάσταση που μπορείς να τον φανταστείς ως πραγματικό άνθρωπο, όχι σαν καρτούν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) The Place Beyond The Pines Ανέκαθεν τα crime dramas ήταν από τις αγαπημένες μου κατηγορίες και το συγκεκριμένο δε με απογοήτευσε. Ωραία σκηνοθετημένο, η ιστορία παρουσιάζεται σπονδυλωτά σε τρία μέρη που θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν ξεχωριστές ταινίες παρότι και οι τρείς έχουν κοινή ραχοκοκαλία. Ο Ryan Gosling γ@μούσε και παρότι λέτε πολλοί ότι σε όλες τις ταινίες έχει το ίδο στυλάκι, ακόμα και αν έχετε δίκιο πρόκειται για γαμάτι στυλάκι... δε σας κρύβω ότι έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να τον μιμείται στη προσωπική μου ζωή (με μεγάλη επιτυχία μάλιστα). Αυτό που με χάλασε λίγο στη ταινία ήταν στο κομμάτι "15 years later" όλοι έμοιαζαν να έχουν περάσει 5-6 χρόνια εκτός από την Eva Mendez που έδειχνε σαν 55αρα παραδουλεύτρα (έτσι λέμε εμείς που μεγαλώσαμε στα βόρεια προάστεια τις οικιακές βοηθούς) 7,4/10 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από DeadOrganPlayer 3
xavier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ruby sparks συμπαθητικο...ενα 7ακι θα το εβαζα 1
epir21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 The place beyond the pines. Ποιο βαρετή πεθαίνεις.Στην μια ωρα την έκλεισα. Η ταινια δεν πάει να μπορούσε να παει πιο αργά. Και σε σινεμα να ήμουν θα είχα φύγει. Δεν ξέρω πως εξελείσεται αργοτέρα, αλλα δεν με καίει να μάθω κιόλας.
star12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 SAFE HAVEN Eνα ακομα ρομαντικο δραμα απ το βιβλιο του νικολας σπαρκς που πανω κατω ξερεις τι θα περιμενεις.Aφου η ταινια Eιναι καπως παρομοια με το lucky one <προηγουμενη δουλεια του παλι γυρισμενη σε ταινια με τον ζακ εφρον> .δηλ σκηνοθετικα πολλα μιαζουν με αυτο το εργο. εχει τα κλασσικα αφθονο romance, δραμα και αγωνια για το τι συμβαινει.Kαι ισως εκει ξεκιναει και το προβλημα τουλαχιστον οπως το παρουσιασαν στη ταινια . ειναι αρκετα ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ η ολη κατασταση αφου το σεναριο αυτο το χεις δει παμπολλες φορες. Εχει ομως κατι για να σε κρατησει και να συνεχιζεις να το βλεπεις.ισως φταιει η χημεια των πρωταγωνιστων ,το περιβαλλον, η φωτογραφια ,η ατμοσφαιρα,τα πουλια που πετουνε στον οριζοντα,οι καλοι ανθρωποι,,το σεξ στα δεντρα και αλλου αλλα σιγουρα οχι το ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ αντε παω να δω τωρα παλι IRONMAN να ηρεμησω
linkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τι μας είπες ρε; Εγώ λέω πως τον έκανε πολύ ρεαλιστικό. Χαβαλε εκανα φιλε μου, γι αυτο και το smiley.
doubtful Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 SAFE HAVEN Eνα ακομα ρομαντικο δραμα απ το βιβλιο του νικολας σπαρκς που πανω κατω ξερεις τι θα περιμενεις.Aφου η ταινια Eιναι καπως παρομοια με το lucky one <προηγουμενη δουλεια του παλι γυρισμενη σε ταινια με τον ζακ εφρον> .δηλ σκηνοθετικα πολλα μιαζουν με αυτο το εργο. εχει τα κλασσικα αφθονο romance, δραμα και αγωνια για το τι συμβαινει.Kαι ισως εκει ξεκιναει και το προβλημα τουλαχιστον οπως το παρουσιασαν στη ταινια . ειναι αρκετα ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ η ολη κατασταση αφου το σεναριο αυτο το χεις δει παμπολλες φορες. Εχει ομως κατι για να σε κρατησει και να συνεχιζεις να το βλεπεις.ισως φταιει η χημεια των πρωταγωνιστων ,το περιβαλλον, η φωτογραφια ,η ατμοσφαιρα,τα πουλια που πετουνε στον οριζοντα,οι καλοι ανθρωποι,,το σεξ στα δεντρα και αλλου αλλα σιγουρα οχι το ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ αντε παω να δω τωρα παλι IRONMAN να ηρεμησω Οταν μιλαμε για αποβλακωση - >Ταινιες του σινεμα ! BTW Μολις ειδα το X-files I want to believe. Δεν βαζω καν βαθμολογια. Σπαταλη δυο ωρων. 1
Superuser Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Chronicle Τώρα τι να πώ γι αυτό που είδα; Και μου άρεσε και όχι Ωραία ιδέα,ιστορία κτλ...αλλά πάσχει Γίνονται κάποια γεγονότα κ δεν τα εξηγεί πως Σκηνοθετικά λάθη και κενά..και άτρωτος και τρωτός;;μα πως; Μονοκάμερο; Oκ.. ναι,μαζί σου..αλλά δεν στέκει να κυκλοφορούν 24 ώρες με την κάμερα μαζί καλύτερά να το έκανες fpv μέσα από τα μάτια τών πρωταγωνιστών.. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να βγεί καλύτερη Εμένα προσωπικα το μονοκάμερο με εκνεύρισε,και σε όλη την διάρκεια της ταινίας σκεφτόμουν πόσο καλύτερη θα ήταν αν την γυρνούσαν κανονικά Ενδιαφέρον ιδέα αλλά μέτρια υλοποίηση
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 The Man From Earth (2007) Κατάφερα το τριήμερο και την είδα επιτέλους (μαζί με μερικές άλλες, λιγότερο αξιοσημείωτες). Ενδιαφέρουσα, απλή (σε γενικές γραμμές) ταινία, έξυπνο premise (ίσως το πήγαν too far σε κάποιες στιγμές, αλλά ξεκίνησε λαμπρά), καλή ροή της ιστορίας, και καλογραμμένοι διάλογοι (όπου βασίζεται και η ταινία προφανώς). Εκεί που άρχισα να καταλαβαίνω πως πήγαινε να τελειώσει, ήθελα να είχε άλλο τόσο (αλλά όχι προφανώς συνεχίζοντας από εκεί που τελείωσε - εννοώ more padding στο κυρίως μέρος της). 4
παπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1465522/ Καλη καλη καλη.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt1465522/ Καλη καλη καλη. Θες να αυξησεις το τραφικ του imdb? αν όχι βάλε τίτλο την επόμενη φορά... In other news Odd Thomas Teen flick με μεγάλο budget. Υπογράφει ο dean koontz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις