doubtful Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Vampire Hunter D 9/10 Τα εχει ολα. Μυστηριο, σκοτεινη ατμοσφαιρα, ρομαντζο, ενδιαφερον μαχες και γενικα ενα αξιολογο σεναριο για το ειδος του. Στο τοπ 5 vampire movies μου αν οχι τοπ 3.
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται.
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Taxi Driver 1976 Λοιπον... Ενα αριστουργημα του scorsese με ανατρεπτικες ληψεις θα ελεγα. Το σεναριο ηταν αυστηρα δομημενο και ειχε και πιο βαθυ νοημα. Για αυτον τον λογο αυτο το σεναριο ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα και αναλυετε στις σχολες σεναριογραφιας. Το να βλεπεις ηθοποιους, που ξερεις πως ειναι τωρα, πριν σχεδον 40 χρονια ειναι τρομακτικο. Ακουγα την φωνη της jodie foster αλλα δεν την εβλεπα! Εμφανισιακα λογικο ειναι να αλλαξει αλλα η φωνη της ειναι ολοιδια. Ακομα και τον albert brooks απο την φωνη τον καταλαβα. Αυτο που θα γραψω τωρα μπορει να ειναι λιγο προσβλητικο για τον de niro. Επειδη ο ντε νιρο τωρα πια δεν κανει καλες ταινιες σαν αυτη και δεν ηξερα οτι επαιζε ετσι παλια μιας και δεν εχω δει οσες ταινιες του θελω, μου θυμισε τον ryan gosling... Ναι ξερω ιεροσυλια εν μερη αλλα ο ryan στανταρ αντιγραφει τον ντε νιρο. Ο ryan παιζει καπως νοχελικα, δεν μιλαει πολυ, ειναι σοβαρος, βγαζει ενα ψευτικο χαμογελο που και που, εχει και αυτη την λεπτη φωνη οπως ακριβως και ο ντε νιρο σε αυτη την ταινια. Γελαει παραπανω βεβαια αλλα στα υπολοιπα στοιχεια ταιριαζε. Αν ειναι να φαω ban ας σβηστει καλυτερα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται. αμα είναι να την δω και γω αμα ειναι ετσι
star12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται. η απορια τωρα ειναι η εξης. To 3d? or not?
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 A good day to die hard Τετοια ξεφτιλα ουτε σε b-movie. Μακρυα, οσο πιο μακρυα γινεται μονο και μονο απο σεβασμο στον bruce willis 5
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 star12 : Εγώ προτιμώ πάντα την απλή ταινία και όχι την 3D. Άλλωστε η 3D θα έχει κλασικά πολύ λίγες σκηνές με χρήση 3D.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 The Woman in Black Καλούτσικη, ίσως απλά περίμενα κάτι καλύτερο μετά από αυτά που είχα ακούσει. 6/10 μάλλον.
doubtful Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 The Woman in Black Καλούτσικη, ίσως απλά περίμενα κάτι καλύτερο μετά από αυτά που είχα ακούσει. 6/10 μάλλον. Δυστυχος την ειδα. Απλα σπαταλη χρονου.
KREATOR13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Hammer of the Gods ----->http://www.imdb.com/title/tt2193418/ 7/10 Kαλο ηταν, συστηνεται πιο πολυ γι'αυτους που ειδαν και τη σειρα Vikings(παιζει ο Ρολο αλλα και η νυφουλα του Red Wedding)
damian1977 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Eιδαμε και λεμε... 1)The innkeepers Θριλερακι της σειρας!!Με ξεγελασαν οταν μου ειπαν οτι ειχε ενδιαφερον και ετσι την πατησα.......Δεν θα τρομαξει κανεις ουτε να το δει στις 4 τα ξημερωματα με διακοπη ρευματος (το βλεπει στο laptop βρε ) και εν μεσω την καταιγιδας του αιωνα!! 4/10 2)Οblivion Μου αρεσε περισσοτερο απο οσο περιμενα να μου αρεσει....ομολογω οτι πηγα δυσπιστος μετα την πατατα Jack Reaper του διασημου σαιεντοτετοιου.....αλλα χωρις να ξερω ακριβως τον λογο την συμπαθησα. Καθολου βαρετη...ομορφα εφε.....με τα χαζουλικα κενα στο σεναριο......ομορφες γυναικειες παρουσιες.....ο freemann εχει την αυρα του........οκ.....just pure fun. 5,9/10 (το 5,9 ειναι το τυρακι για τα troll) 3)Fear and loathing in LV Ποσο μα ποσο ταινιαρα.......ποσο τεραστιος ο del toro........ 7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εγώ είδα το Downfall (2004). Ο Χίτλερ σε αυτήν την ταινία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.
linkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εγώ είδα το Downfall (2004). Ο Χίτλερ σε αυτήν την ταινία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Δεν ειναι ο ιδιος ο Χιτλερ, ειναι ηθοποιος που τον υποδυεται.
zisis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 star12 : Εγώ προτιμώ πάντα την απλή ταινία και όχι την 3D. Άλλωστε η 3D θα έχει κλασικά πολύ λίγες σκηνές με χρήση 3D. Αν και εγω προτιμω 3D οχι μονο για τις σκηνες που εχουνε χρηση 3D,αλλα για την γενικη ποιοτητα της εικονας.Που μου μοιαζει πολυ κρυσταλλινη.Γουστα ειναι αυτα
tool1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Eιδαμε και λεμε... 1)The innkeepers Θριλερακι της σειρας!!Με ξεγελασαν οταν μου ειπαν οτι ειχε ενδιαφερον και ετσι την πατησα.......Δεν θα τρομαξει κανεις ουτε να το δει στις 4 τα ξημερωματα με διακοπη ρευματος (το βλεπει στο laptop βρε ) και εν μεσω την καταιγιδας του αιωνα!! 4/10 Την εκαψες τη ταινια Εγω τη βρηκα εξαιρετικη σε σχεση με τις βλακειες που βγαινουν στο ειδος με το κιλο.Στα πρωτα 50 λεπτα η ταινια απλα δεν υπαρχει,δεν συμβαινει τιποτα. Μετα ομως ερχεται η καταιγιδα. Πραγματικα η κριτικη που εχουν γραψει στο imdb ειναι ευστοχη. If you like Slasher movies where girls who fall down a lot are being chased by a maniac with a weapon. THIS FILM IS NOT FOR YOU. If you like Zombie movies with lots of blood and gore. THIS FILM IS NOT FOR YOU. If you've got the attention span of a goldfish and like to chat to your mates all the way through a movie. (Guess What). Right now the rantings out the way. If you like sitting in a dark cinema/room, late at night with no distractions and you like ghost stories, then watch this film. I thought the acting, directing and sound score of this movie all worked really well and that with ghost stories less is more. The odd noise here and there, was that a ghost? or wasn't it? The uncertainty of whether this is real or not is what a ghost story should be all about, yes it's slow but that builds up the atmosphere, which i thought was great and there's some genuinely jumpy parts in the film. Sat here on my own in the dark watching this film had me gripped from start to finish. It's been a long time since i've seen a film this good and i recommend this to anyone who's into ghost stories.
Προτεινόμενες αναρτήσεις