Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eιδαμε και λεμε...

1)The innkeepers

Θριλερακι της σειρας!!Με ξεγελασαν οταν μου ειπαν οτι ειχε ενδιαφερον και ετσι την πατησα.......Δεν θα τρομαξει κανεις ουτε να το δει στις 4 τα ξημερωματα με διακοπη ρευματος (το βλεπει στο laptop βρε :devil:  ) και εν μεσω την καταιγιδας του αιωνα!!

4/10

2)Οblivion

Μου αρεσε περισσοτερο απο οσο περιμενα να μου αρεσει....ομολογω οτι πηγα δυσπιστος μετα την πατατα  Jack Reaper του διασημου σαιεντοτετοιου.....αλλα χωρις να ξερω ακριβως τον λογο την συμπαθησα.

Καθολου βαρετη...ομορφα εφε.....με τα χαζουλικα κενα στο σεναριο......ομορφες γυναικειες παρουσιες.....ο freemann εχει την αυρα του........οκ.....just pure fun.

5,9/10 (το 5,9 ειναι το τυρακι για τα troll)

3)Fear and loathing in LV

Ποσο μα ποσο ταινιαρα.......ποσο τεραστιος ο del toro........

7/10

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ είδα το Downfall (2004). Ο Χίτλερ σε αυτήν την ταινία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

Δημοσ.

Εγώ είδα το Downfall (2004). Ο Χίτλερ σε αυτήν την ταινία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

Δεν ειναι ο ιδιος ο Χιτλερ, ειναι ηθοποιος που τον υποδυεται.

:-D  

Δημοσ.

star12 : Εγώ προτιμώ πάντα την απλή ταινία και όχι την 3D. Άλλωστε η 3D θα έχει κλασικά πολύ λίγες σκηνές με χρήση 3D.

Αν και εγω προτιμω 3D οχι μονο για τις σκηνες που εχουνε χρηση 3D,αλλα για την γενικη ποιοτητα της εικονας.Που μου μοιαζει πολυ κρυσταλλινη.Γουστα ειναι αυτα :-D

Δημοσ.

Eιδαμε και λεμε...

1)The innkeepers

Θριλερακι της σειρας!!Με ξεγελασαν οταν μου ειπαν οτι ειχε ενδιαφερον και ετσι την πατησα.......Δεν θα τρομαξει κανεις ουτε να το δει στις 4 τα ξημερωματα με διακοπη ρευματος (το βλεπει στο laptop βρε :devil:  ) και εν μεσω την καταιγιδας του αιωνα!!

4/10

Την εκαψες τη ταινια :D

Εγω τη βρηκα εξαιρετικη σε σχεση με τις βλακειες που βγαινουν στο ειδος με το κιλο.Στα πρωτα 50 λεπτα η ταινια απλα δεν υπαρχει,δεν συμβαινει τιποτα.

Μετα ομως ερχεται η καταιγιδα.

Πραγματικα η κριτικη που εχουν γραψει στο imdb ειναι ευστοχη.  

If you like Slasher movies where girls who fall down a lot are being chased by a maniac with a weapon. THIS FILM IS NOT FOR YOU.

If you like Zombie movies with lots of blood and gore. THIS FILM IS NOT FOR YOU.

If you've got the attention span of a goldfish and like to chat to your mates all the way through a movie. (Guess What).

Right now the rantings out the way.

If you like sitting in a dark cinema/room, late at night with no distractions and you like ghost stories, then watch this film. I thought the acting, directing and sound score of this movie all worked really well and that with ghost stories less is more. The odd noise here and there, was that a ghost? or wasn't it? The uncertainty of whether this is real or not is what a ghost story should be all about, yes it's slow but that builds up the atmosphere, which i thought was great and there's some genuinely jumpy parts in the film. Sat here on my own in the dark watching this film had me gripped from start to finish. It's been a long time since i've seen a film this good and i recommend this to anyone who's into ghost stories. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι ο ιδιος ο Χιτλερ, ειναι ηθοποιος που τον υποδυεται.

:-D  

Τι μας είπες ρε; Εγώ λέω πως τον έκανε πολύ ρεαλιστικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωρίζεστε με τον Χίτλερ; Πώς το ξέρεις;

Sorry, πλακίτσα. Συμφωνώ μαζί σου. Τον έπαιξε σε μια διάσταση που μπορείς να τον φανταστείς ως πραγματικό άνθρωπο, όχι σαν καρτούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Place Beyond The Pines

Ανέκαθεν τα crime dramas ήταν από τις αγαπημένες μου κατηγορίες και το συγκεκριμένο δε με απογοήτευσε. Ωραία σκηνοθετημένο, η ιστορία παρουσιάζεται σπονδυλωτά σε τρία μέρη που θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν ξεχωριστές ταινίες παρότι και οι τρείς έχουν κοινή ραχοκοκαλία. Ο Ryan Gosling γ@μούσε και παρότι λέτε πολλοί ότι σε όλες τις ταινίες έχει το ίδο στυλάκι, ακόμα και αν έχετε δίκιο πρόκειται για γαμάτι στυλάκι... δε σας κρύβω ότι έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να τον μιμείται στη προσωπική μου ζωή (με μεγάλη επιτυχία μάλιστα).

Αυτό που με χάλασε λίγο στη ταινία ήταν στο κομμάτι "15 years later" όλοι έμοιαζαν να έχουν περάσει 5-6 χρόνια εκτός από την Eva Mendez που έδειχνε σαν 55αρα παραδουλεύτρα (έτσι λέμε εμείς που μεγαλώσαμε στα βόρεια προάστεια τις οικιακές βοηθούς)

7,4/10

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 3
Δημοσ.

The place beyond the pines.

Ποιο βαρετή πεθαίνεις.Στην μια ωρα την έκλεισα.

Η ταινια δεν πάει να μπορούσε να παει πιο αργά.

Και σε σινεμα να ήμουν θα είχα φύγει.

Δεν ξέρω πως εξελείσεται αργοτέρα, αλλα δεν με καίει να μάθω κιόλας.

Δημοσ.
SAFE HAVEN   Eνα ακομα ρομαντικο δραμα απ το βιβλιο του νικολας σπαρκς που πανω κατω ξερεις τι θα περιμενεις.Aφου η ταινια Eιναι καπως παρομοια με το lucky one  <προηγουμενη δουλεια του παλι γυρισμενη σε ταινια με τον ζακ εφρον>

.δηλ σκηνοθετικα πολλα μιαζουν με αυτο το εργο.

εχει τα κλασσικα αφθονο romance, δραμα  και αγωνια για το τι συμβαινει.Kαι ισως εκει ξεκιναει και το προβλημα τουλαχιστον οπως το παρουσιασαν στη ταινια .
ειναι αρκετα ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ η ολη κατασταση αφου το σεναριο αυτο το χεις δει παμπολλες φορες.
Εχει ομως κατι για να σε κρατησει και να συνεχιζεις να το βλεπεις.ισως φταιει η χημεια των πρωταγωνιστων ,το περιβαλλον, η φωτογραφια ,η ατμοσφαιρα,τα πουλια που πετουνε στον οριζοντα,οι καλοι ανθρωποι,,το σεξ στα δεντρα και αλλου

αλλα σιγουρα οχι το ΤΕΛΟΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
αντε παω να δω τωρα παλι IRONMAN  να ηρεμησω :shock:
Δημοσ.

Χαβαλε εκανα φιλε μου, γι αυτο και το smiley.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...