Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tιγκα στα κλισε ηταν το The Call και με αστειο σεναριο/χαρακτηρες/ερμηνειες.

Δεν ειναι σκουπιδι, δεν αξιζει πανω απο 6.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σας δειξω το τραιλερ και μου λετε αν το τραιλερ τα λεει ολα για τη ταινια (ειλικρινεις απαντησεις ομως πλζ!).

Ένας λόγος να μην βλέπεις trailer και να λαμβάνεις υπόψιν σου γνώμες ατόμων πχ εδώ στο forum με τους οποίους έχεις πολλές φορές κοινά γούστα. Το trailer που έβαλες είναι η ταινία ολόκληρη, το μόνο που δεν έχει είναι μια αποκάλυψη.

Δημοσ.

Ένας λόγος να μην βλέπεις trailer και να λαμβάνεις υπόψιν σου γνώμες ατόμων πχ εδώ στο forum με τους οποίους έχεις πολλές φορές κοινά γούστα. Το trailer που έβαλες είναι η ταινία ολόκληρη, το μόνο που δεν έχει είναι μια αποκάλυψη.

Καταλαβα...

Με καλυψες πληρως !

Δημοσ.

μολις ειδα το red  http://www.imdb.com/title/tt1245526/?ref_=sr_4 ευθυμη ταινια δρασης δεν ειναι καθηλωτικο αλλα βλεπεται ευχαριστα η θεματολογια kitch αλλα ισως να ναι κ απ τις λιγες φορες που πραγματεβεται τετοιο θεμα σε κωμωδια και γι αυτο το λογο(ειδος) δεν υπηρξε ειδιετερη αναπτυξη...ωραια ταινια  χαλαρη για ενα κουρασμενο βραδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The place beyond the pines

Οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι αυτός ο Gosling είναι κάπως κουνουπίδι υποκριτικά, αλλά καλό κουνουπίδι, ο μπαγάσας. Το κομμάτι του στην ταινία ήταν το πιο καθηλωτικό, οι ρόλοι που παίρνει τον αναδεικνύουν.

Γενικά η ταινία θα μου μείνει για τις ερμηνείες της, όλοι τους ήταν τρομεροί, ο Cooper, οι πιτσιρικάδες, o Liotta (έχει γίνει τελείως μανιέρα το παίξιμo του κακού μπάτσου για αυτόν αλλά απλά δεν τον χορταίνω), ο "συνέταιρος" του Gosling, η Mendez.. Δυστυχώς, το τρίτο μέρος της ταινίας, χωρίς να είναι κακό, ήταν σίγουρα το λιγότερο καλό.

Ξεκίνησα να βλέπω την ταινία μισοκοιμισμένος και με κράτησε πολύ ξύπνιο και τις 2.5 σχεδόν ώρες, σπανιότατο για ταινία. Η ταινία είχε τουλάχιστον 4-5 φάσεις που θα μου μείνουν-η σκηνή του παγωτού, η σκηνή που ο μαύρος θετός πατέρας (μικρός αλλά τρομερός ρόλος) μιλάει με τον νεαρό μετά την αποφυλάκιση του τελευταίου και άλλες.

Ε, είχαμε και κάτι ζουμιά σε μερικές φάσεις, αλλά μη με υπολογίζετε, εδώ και 6-7 χρόνια έχω παραγίνει ευαίσθητος σε ό,τι έχει να κάνει με γονείς και παιδιά.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.

Seven Psychopaths

Συμπαθητικό ταινιάκι, μπορούσε όμως και πολύ καλύτερα. Ενδιαφέρον σενάριο δεν μπορώ να πω , δεν ήταν αρκετά τολμηρό και δεν πήρε από τον Κόλιν Φάρελ αυτά που έπρεπε 5/10

Δημοσ.

Seven Psychopaths

Συμπαθητικό ταινιάκι, μπορούσε όμως και πολύ καλύτερα. Ενδιαφέρον σενάριο δεν μπορώ να πω , δεν ήταν αρκετά τολμηρό και δεν πήρε από τον Κόλιν Φάρελ αυτά που έπρεπε 5/10

Μεχρι τη μέση φαινόταν να εχει μεγάλες δυνατότητες, μετά αρχισε να πέφτει πολυ. Μετριος και ο Farrel και μαλιστα σε ρόλο που του ταιριάζει.

Δημοσ.

Avatar (ναι η γνωστη ταινια...) Δεν βλεπω ταινιες μονο και μονο επειδη παιζουν στο σινεμα. Οποτε τωρα την ειδα.

Θα εβαζα 7/10 μεχρι που ειδα το τελος της ταινιας, οποτε 4/10.

Νομιζω δεν χρειαζετε να πω τιποτα πανω στη ταινια αφου ολοι την εχετε δει.... Απλα λεω την βαθμολογια μου ^^

Δημοσ.

Avatar (ναι η γνωστη ταινια...) Δεν βλεπω ταινιες μονο και μονο επειδη παιζουν στο σινεμα. Οποτε τωρα την ειδα.

Θα εβαζα 7/10 μεχρι που ειδα το τελος της ταινιας, οποτε 4/10.

Νομιζω δεν χρειαζετε να πω τιποτα πανω στη ταινια αφου ολοι την εχετε δει.... Απλα λεω την βαθμολογια μου ^^

αντε ρε βλάκα,που ξέρεις να κρίνεις

Δημοσ.

Paris, je t'aime

Ήταν πιο καλή απόσο περίμενα, και μπορώ να πω πως ήταν και αρκετά έξυπνη.

Ένα πλήθος δεκάδων ανεξάρτητων μικρών ιστοριών που δείχνουν μικρές καθημερινές στιγμές ρομαντισμού, μιας αρχής ενός έρωτα, μιας απρόσμενης συνάντησης δεμένη από την τυχαιότητα. Κάθε σκηνή βγάζει και από μια διαφορετική αίσθηση. Δεν φτιάχτηκε για να υμνήσει το παρίσι όπως θα φανταζόταν κανείς, απλά χρησιμοποιήται σαν σύμπαν για να τοποθετήσει τις ιστορίες που συμβαίνουν κάθε μέρα πλάι μας(ή σε μας) και δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Μερικές ιστορίες είναι σουρεάλ, άλλες εκπλήσουν ενώ άλλες με απλά λόγια βγάζουν εκλεκτυσμένο χιούμορ. Συμβαίνουν και ανατροπές. Όλα αυτά με κοινό παρονομαστή τον ρομαντισμό.

Η ταινία αποτελείται από στιγμές, και συναισθήματα.  8/10

Δημοσ.

Separation 

Αν και η βαθμολογία στο imdb δεν σε παρακινεί να το δεις ,  το βρήκα καλό , ωραία ατμοσφαίρα  , καλή ιστορία που θα μπορούσε να είχε αποδοθεί καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές δεν με χάλασε,  θα το συνιστούσα.  5.5 /10

Δημοσ.

το THE RAVEN πολυ ωραια ταινια...επικο οτι ο πρωταγωνιστης ηταν ο Εντγκαρ Αλαν Ποε κι αυτο ισως σε ελκυει παραπανω... εποχης/μυστηριου ας πουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...