Junior22 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για τον λογο που την θελεις ή θα την κανει απολυτα την δουλεια της ή θα σε καψει ολοκληρο γτ να με καψει?
star12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 παιδια ψαχνω για καποια καλη ταινια(οχι κοριτσιστικη αηδια)που να δημιουργει μια ρομαντικη ατμοσφαιρα και διαθεση για γκουχου γκουχου!δε θελω ταινια τυπου notebook!απλα καποια καλη ταινια,ακομα και κωμωδια ας πουμε η οποια ομως να δημιουργει το καταλληλο κλιμα! Ενα τετιο εργο που βγηκε προσφατα και συνδιαζει και λιγο notebook και λιγο sci fi και λιγο romance ειναι αυτο http://www.imdb.com/title/tt1894616/?ref_=fn_al_tt_1 Mε οχι πολυ γνωστους ηθοπιους αλλα με ενα αρκετα καλο στορυ για να σε κανει να μπεις στο κλιμα του εργου και να συγκινηθεισ
Junior22 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ενα τετιο εργο που βγηκε προσφατα και συνδιαζει και λιγο notebook και λιγο sci fi και λιγο romance ειναι αυτο http://www.imdb.com/title/tt1894616/?ref_=fn_al_tt_1 Mε οχι πολυ γνωστους ηθοπιους αλλα με ενα αρκετα καλο στορυ για να σε κανει να μπεις στο κλιμα του εργου και να συγκινηθεισ oχι εγω αλλο κλιμα θελω!
lefter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 oχι εγω αλλο κλιμα θελω! http://www.imdb.com/title/tt0250468/?ref_=sr_1 σιγουρο http://www.traileraddict.com/trailer/killing-me-softly/trailer
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 the good the bad and the weird 2005 κωμωδία ητανε αλλα το τραβηξανε πολυ στο τελος
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 The Place Beyond the Pines Oμορφη σπονδυλωτη ταινια με εξαιρετικους πρωταγωνιστες που σεβαστηκαν το συμβολαιο τους!!Ξεχωριζει ο Γκοσλινγκ και ο Λιοτα......οι υπολοιποι απλα συμπληρωνουν!(!Συγγνωμη ο Κουπερ ειναι σχεδον ανυποφορος......δεν καταλαβαινω το hype γυρω απο αυτον...στη σκηνη στο δασος με τον πιτσιρικα ειναι απλα γελοιος). Σκηνοθεσια,φωτογραφια,σεναριο ολα καλα....διαλογοι αξιοπρεπεστατοι με σκηνες που σου μενουν.....ισως λιγο τραβηγμενη σε διαρκεια (και ισως το 3ο μερος δεν χρειαζοταν καν...) Οχι κατι που θα σε σημαδεψει....αλλα δεν θα βαρεθεις κιολας!!!! Έχεις δίκιο, ο Cooper ήταν πολύ κακός σε αυτήν τη σκηνή, μου θύμησε Σταλλόνε που προσπαθεί να δείξει συντετριμμένος. Σε όλο το υπόλοιπο έργο όμως ήταν εξαιρετικός, με αποκορύφωμα στην αρχή του δεύτερου μέρους, εκεί που ο ανακριτής τον "ζουλούσε" σχετικά με τα γεγονότα της συμπλοκής και αυτός φόρτωσε. Αλλά η σκηνή στο δάσος ήταν όντως τραγική. Το τρίτο μέρος ήταν πράγματι το λιγότερο ενδιαφέρον, αλλά εκεί ήταν όλο το ζουμί της ταινίας, όσα είδαμε μέχρι εκείνη την ώρα κατέληγαν εκεί. Μάλλον δεν το χειρίστηκε πολύ καλά ο Cianfrance.
doubtful Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Vampire Hunter D 9/10 Τα εχει ολα. Μυστηριο, σκοτεινη ατμοσφαιρα, ρομαντζο, ενδιαφερον μαχες και γενικα ενα αξιολογο σεναριο για το ειδος του. Στο τοπ 5 vampire movies μου αν οχι τοπ 3.
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται.
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Taxi Driver 1976 Λοιπον... Ενα αριστουργημα του scorsese με ανατρεπτικες ληψεις θα ελεγα. Το σεναριο ηταν αυστηρα δομημενο και ειχε και πιο βαθυ νοημα. Για αυτον τον λογο αυτο το σεναριο ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα και αναλυετε στις σχολες σεναριογραφιας. Το να βλεπεις ηθοποιους, που ξερεις πως ειναι τωρα, πριν σχεδον 40 χρονια ειναι τρομακτικο. Ακουγα την φωνη της jodie foster αλλα δεν την εβλεπα! Εμφανισιακα λογικο ειναι να αλλαξει αλλα η φωνη της ειναι ολοιδια. Ακομα και τον albert brooks απο την φωνη τον καταλαβα. Αυτο που θα γραψω τωρα μπορει να ειναι λιγο προσβλητικο για τον de niro. Επειδη ο ντε νιρο τωρα πια δεν κανει καλες ταινιες σαν αυτη και δεν ηξερα οτι επαιζε ετσι παλια μιας και δεν εχω δει οσες ταινιες του θελω, μου θυμισε τον ryan gosling... Ναι ξερω ιεροσυλια εν μερη αλλα ο ryan στανταρ αντιγραφει τον ντε νιρο. Ο ryan παιζει καπως νοχελικα, δεν μιλαει πολυ, ειναι σοβαρος, βγαζει ενα ψευτικο χαμογελο που και που, εχει και αυτη την λεπτη φωνη οπως ακριβως και ο ντε νιρο σε αυτη την ταινια. Γελαει παραπανω βεβαια αλλα στα υπολοιπα στοιχεια ταιριαζε. Αν ειναι να φαω ban ας σβηστει καλυτερα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται. αμα είναι να την δω και γω αμα ειναι ετσι
star12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Man of Steel ή με άλλα λόγια η καινούρια εκδοχή του Σούπερμαν. Συγκλονιστική ταινία. 10/10 εννοείται. η απορια τωρα ειναι η εξης. To 3d? or not?
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 A good day to die hard Τετοια ξεφτιλα ουτε σε b-movie. Μακρυα, οσο πιο μακρυα γινεται μονο και μονο απο σεβασμο στον bruce willis 5
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 star12 : Εγώ προτιμώ πάντα την απλή ταινία και όχι την 3D. Άλλωστε η 3D θα έχει κλασικά πολύ λίγες σκηνές με χρήση 3D.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 The Woman in Black Καλούτσικη, ίσως απλά περίμενα κάτι καλύτερο μετά από αυτά που είχα ακούσει. 6/10 μάλλον.
doubtful Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 The Woman in Black Καλούτσικη, ίσως απλά περίμενα κάτι καλύτερο μετά από αυτά που είχα ακούσει. 6/10 μάλλον. Δυστυχος την ειδα. Απλα σπαταλη χρονου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις