Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ghost In The Shell 2 Innocence (του 2004)

9.9/10

Οτι ειπα και για τη πρωτη ταινια.

1)Πηγη γνωσεις και σκεψεις.

2)Δεν ειναι για ολους (ακριβως επειδη απαιτει αυτο που λεγετε ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ)

3)Εκανα Pause καθε λιγο και λιγακι για να σκεφτω αυτα που διαβαζα.

4)Εννοειται καποια στιγμη θα την ξαναδω.

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις 1 στο Big Lebowski? Πάτε καλά? Τι δεν κατάλαβε από το σενάριο? Τι τον πείραξε η αστεία ματιά στις ζωές των ηρώων ? Γιατί για έναν τόσο χαλαρό ήρωα πρέπει να υπάρχει ένα αυστηρό σενάριο?Το χιούμορ του το έχασε όταν έβλεπε τα Scary Movie? 1? Πλάκα μας κάνει? Τι να πω, μόνο για τη σκηνή με τη στάχτη θα έπαιρνε 5 αν ήταν το Meet the Spartans.

• Like 3
Δημοσ.

Λίγο πιο κόσμια ρε σεις. Περίοδος εξεταστικής είναι.

Και επιπλέον φτάνει πια με αυτην την απαίτηση για καθόλικη αποδοχή ταινιών. Το ότι σας αρέσει κάτι πολύ δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Και εμένα ο μεγάλος λεμπόφσκι μου φαίνεται μια κουράδα και μισή όπως και η πλειοψηφία των εκτρωμάτων που παράγουν τα γνωστά αδέρφια.

• Like 8
Δημοσ.

φτάνει πια με αυτην την απαίτηση για καθόλικη αποδοχή ταινιών. Το ότι σας αρέσει κάτι πολύ δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.

To like μπήκε ουσιαστικά για το παραπάνω...

...εκτός αν μιλάμε για το Godfather, οπότε τα πολλά-πολλά με τις δημοκρατίες και τις ελευθερίες άποψης κόβονται μαχαίρι και τίθεται σε ισχύ στρατιωτικός νόμος, με εξορίες και τα σχετικά...

• Like 2
Δημοσ.

Ο κυνόδοντας , του Γιώργου Λάνθιμου .

Ταινία του 2009 , που δυστυχώς είχα την περιέργια να δώ.Ψευτοκουλτούρα και ανόητες 

κακοδοσμένες φιγούρες από Αμερικάνικες ταινίες του '80.Είναι η απόλυτη δυστυχία...

Σενάριο και σκέψεις που τα έχουν σκεφτεί άλλοι πολλά χρόνια πριν.Απαράδεκτη.

• Like 3
Δημοσ.

Ο κυνόδοντας , του Γιώργου Λάνθιμου .

Ταινία του 2009 , που δυστυχώς είχα την περιέργια να δώ.Ψευτοκουλτούρα και ανόητες 

κακοδοσμένες φιγούρες από Αμερικάνικες ταινίες του '80.Είναι η απόλυτη δυστυχία...

Σενάριο και σκέψεις που τα έχουν σκεφτεί άλλοι πολλά χρόνια πριν.Απαράδεκτη.

Μαζί με το The Happening (2008) (για διαφορετικούς λόγους η καθεμία) είναι η πιο μεγάλες μαλακίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια και η μόνη που δεν κράτησα στην βιβλιοθήκη ταινιών μου (1080p).

p.s  Κάτι μου λέει ότι θα προστεθεί στην λίστα και το After Earth (2013) όταν βγει σε 1080p και το δω.

Δημοσ.

The Call. Καλό θριλεράκι.

http://www.imdb.com/title/tt1911644/

συμφωνώ μαζί σου..και εγώ εχθές την είδα και μου άρεσε πολύ...έχει και πολύ αγωνιά ειδικά την στιγμή που απήγαγε την κοπέλα από το πάρκινγκ του εμπορικού...από εκείνη την στιγμή και μετά  γίνετε όλα τα λεφτά το έργο!οποίον του αρέσουν τα θριλεράκια του το προτείνω 

• Like 1
Δημοσ.

The Call. Καλό θριλεράκι.

http://www.imdb.com/title/tt1911644/

συμφωνώ μαζί σου..και εγώ εχθές την είδα και μου άρεσε πολύ...έχει και πολύ αγωνιά ειδικά την στιγμή που απήγαγε την κοπέλα από το πάρκινγκ του εμπορικού...από εκείνη την στιγμή και μετά γίνετε όλα τα λεφτά το έργο!οποίον του αρέσουν τα θριλεράκια του το προτείνω
Εγω παλι σου προτεινω να βαλεις κανενα spoiler .Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

ειδα το Datk City ηταν ταινια με  ωραια ατμοσφαιρα

ειχε ωραια θεματολογια και πλοκη καλη για καποιον που θελει να δει science fiction

• Like 1
Δημοσ.

The Call (2013)

Τίμιο θρίλερ. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό ξεχωρίζει από την σαβούρα που μας έχει κατακλύσει. Αν έπεφταν μάλιστα και οι τίτλοι τέλους ένα λεπτό νωρίτερα (πριν το σφιχτό δέσιμο) θα την εκτιμούσα περισσότερο.

Δημοσ.

The Call (2013)

Τίμιο θρίλερ. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό ξεχωρίζει από την σαβούρα που μας έχει κατακλύσει. Αν έπεφταν μάλιστα και οι τίτλοι τέλους ένα λεπτό νωρίτερα (πριν το σφιχτό δέσιμο) θα την εκτιμούσα περισσότερο.

Ειδα ενα τραιλερ στο youtube. Και απο οτι καταλαβα το τραιλερ τα ελεγε ολα. Εεε λοιπον για εμενα κατι τετοιες ταινιες ειναι σαβουρα! Πως τις βλεπετε.. :wacko:

Υποσυνειδητες αντιληψεις καταστασεων μονο κακο κανουν.

Τη γνωμη μου λεω μην βαρατε!

Δημοσ.

Ειδα ενα τραιλερ στο youtube. Και απο οτι καταλαβα το τραιλερ τα ελεγε ολα. Εεε λοιπον για εμενα κατι τετοιες ταινιες ειναι σαβουρα! Πως τις βλεπετε.. :wacko:

Υποσυνειδητες αντιληψεις καταστασεων μονο κακο κανουν.

Τη γνωμη μου λεω μην βαρατε!

Και όλα αυτά μόνο από το trailer ρε αδερφέ μου? 

Δημοσ.

Και όλα αυτά μόνο από το trailer ρε αδερφέ μου? 

θα σας δειξω το τραιλερ και μου λετε αν το τραιλερ τα λεει ολα για τη ταινια (ειλικρινεις απαντησεις ομως πλζ!).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...